De vann startplats i Lidingöloppet!

De vann startplats i Lidingöloppet!


30 km
Fredrik Olausson
2 augusti tog jag mig i mål på Axa fjällmara, öppet spår. En 43 kilometer lång målsättning som tog slut och försvann. Kanonkul, men något fattas just nu i mitt liv. Jag fick blodad tand. Jag vill ha nya mål att sträva efter, nya tider att kämpa mot och ny ångest om att jag har för dålig träningsbakgrund. Att jag skulle vilja springa Lidingöloppet är snarast en underdrift. Mina förfrågningar om startplatser duggar tätt på löparforum och Lidingöloppets officiella facebooksida – Att få chansen att springa tack vare er på SEAT vore helt underbart!

Hanna Östling
Vilken fantastisk upplevelse det skulle vara för en singelmamma att få åka till Stockholm och köra utmaningen på Lidingö i form av ett grymt lopp….den känslan att klara av det skulle jag nog bära varmt i mitt hjärta hela hösten!!! Håller mina tummar & tår att just jag får chansen….

Angelica Ivarsson
Efter en kraftig fotledsstukning i juni har mina planerade lopp under sommaren slutat med DNS. Tar hårt på motivationen men har nu börjat kunna springa igen och en plats till lidingöloppet skulle sitta perfekt så säsongen trots allt får bästa möjliga slut.


15 km
Catrin Åkerlund

Den soliga varma sommaren gjorde att jag inte klarade träna ända till Lidingöloppet 30 km, men till 15 km räcker träningen.

”lekodd”
Har alltid varit sugen på att delta i ett lopp, men aldrig riktigt vågat. Nu har jag kommit igång med löpträningen men känner att jag står stilla på samma ställe. Tror att ett lopp skulle kunna motivera mig mer till att utvecklas.

Olivia Thim
Efter lång tid av stress och kroppen säger ajaj, började jag löpträna. Det har gjort en stor skillnad för min kropp och hjärna. Att få springa detta fantastiska lopp med härlig natur hade fått vara en ren fröjd (troligtvis lite smärtsam med 🙂

Tjejloppet:
Sabina Hokkanen

Jag har bestämt mig! Nu ska jag minsann utmana mig själv och genomföra ”tjejklassikern” och visa alla tjejer där ute att även en 3-barnsmor med muffinsmage kan fixa det.

Ellinor Carlsson
Dags att prova nya saker, komma ur gamla hjulspår! Jag har aldrig sprungit ett lopp, springa brukar jag aldrig göra men vill komma igång och jag har aldrig kört en SEAT. Den här hösten ska jag utmana mig själv på alla fronter och testa saker jag aldrig tidigare trott att jag skulle göra!

Josefin Jonasson
Efter ett antal skador som gjort att jag tvingats sluta både med fotboll och innebandy som tidigare var mitt liv, vill jag nu som den tävlingsmänniska jag är, träna inför något annat. Jag har därför börjat springa flera dagar i veckan, men vill ha någon sporre så jag kan pressa mig själv lite mer. Jag sprang ofta Lidingöloppet som barn och har alltid drömt om att en dag springa loppet ”på rikigt”. Kanske är det dags nu!


Nr 9 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Höstens roligaste löpträning
  • Testa något nytt: Bli snabb & stark 2022
  • Spring bättre – med musik
  • 11 sportbehåar i stort test
  • Ditt perfekta kostupplägg
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Etiopiskt i topp – och mycket starka svenska insatser i Stockholm Marathon

I ASICS Stockholm Marathon var de svenska löparna inte långt efter vinnarna. Carolina Wikström vann...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Favoritsegrare på Lidingöloppets tremil

Förhandstippade Samuel Russom vann herrklassen och Sylvia Medugu vann damklassen på Lidingöloppets tremil.

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Göteborgsvarvet backar – arrangerar nytt lopp i november

Efter kritiken mot beslutet att ställa in erbjuder Göteborgsvarvet nu i stället ett helt nytt...

Läs mer
Kleist och Gelfgren historiska svenska trailmästare

I söndags (19/9) avgjordes det första officiella svenska mästerskapet i traillöpning i Ljungskile – två varv på en 22,5 km...

Läs mer
Lidingöloppet lanserar nytt femkilometerslopp

Den traditionella Lidingöloppshelgen sträcks i år ut över en hel vecka för att minska risken för smittspridning. Dessutom lanserar man...

Läs mer
Glädjebeskedet: Fullskaligt ASICS Stockholm Marathon genomförs 9 oktober

Restriktionerna för offentliga sammankomster släpps den 29 september, vilket betyder att motionsarrangemang och tävlingar kan genomföras som normalt. Det innebär...

Läs mer