De vann startplats i Lidingöloppet!

De vann startplats i Lidingöloppet!


30 km
Fredrik Olausson
2 augusti tog jag mig i mål på Axa fjällmara, öppet spår. En 43 kilometer lång målsättning som tog slut och försvann. Kanonkul, men något fattas just nu i mitt liv. Jag fick blodad tand. Jag vill ha nya mål att sträva efter, nya tider att kämpa mot och ny ångest om att jag har för dålig träningsbakgrund. Att jag skulle vilja springa Lidingöloppet är snarast en underdrift. Mina förfrågningar om startplatser duggar tätt på löparforum och Lidingöloppets officiella facebooksida – Att få chansen att springa tack vare er på SEAT vore helt underbart!

Hanna Östling
Vilken fantastisk upplevelse det skulle vara för en singelmamma att få åka till Stockholm och köra utmaningen på Lidingö i form av ett grymt lopp….den känslan att klara av det skulle jag nog bära varmt i mitt hjärta hela hösten!!! Håller mina tummar & tår att just jag får chansen….

Angelica Ivarsson
Efter en kraftig fotledsstukning i juni har mina planerade lopp under sommaren slutat med DNS. Tar hårt på motivationen men har nu börjat kunna springa igen och en plats till lidingöloppet skulle sitta perfekt så säsongen trots allt får bästa möjliga slut.


15 km
Catrin Åkerlund

Den soliga varma sommaren gjorde att jag inte klarade träna ända till Lidingöloppet 30 km, men till 15 km räcker träningen.

”lekodd”
Har alltid varit sugen på att delta i ett lopp, men aldrig riktigt vågat. Nu har jag kommit igång med löpträningen men känner att jag står stilla på samma ställe. Tror att ett lopp skulle kunna motivera mig mer till att utvecklas.

Olivia Thim
Efter lång tid av stress och kroppen säger ajaj, började jag löpträna. Det har gjort en stor skillnad för min kropp och hjärna. Att få springa detta fantastiska lopp med härlig natur hade fått vara en ren fröjd (troligtvis lite smärtsam med 🙂

Tjejloppet:
Sabina Hokkanen

Jag har bestämt mig! Nu ska jag minsann utmana mig själv och genomföra ”tjejklassikern” och visa alla tjejer där ute att även en 3-barnsmor med muffinsmage kan fixa det.

Ellinor Carlsson
Dags att prova nya saker, komma ur gamla hjulspår! Jag har aldrig sprungit ett lopp, springa brukar jag aldrig göra men vill komma igång och jag har aldrig kört en SEAT. Den här hösten ska jag utmana mig själv på alla fronter och testa saker jag aldrig tidigare trott att jag skulle göra!

Josefin Jonasson
Efter ett antal skador som gjort att jag tvingats sluta både med fotboll och innebandy som tidigare var mitt liv, vill jag nu som den tävlingsmänniska jag är, träna inför något annat. Jag har därför börjat springa flera dagar i veckan, men vill ha någon sporre så jag kan pressa mig själv lite mer. Jag sprang ofta Lidingöloppet som barn och har alltid drömt om att en dag springa loppet ”på rikigt”. Kanske är det dags nu!


Nr 6 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Äntligen Långlopp! Träningsprogram inför höstens lopp.
  • 11 snabba kolfiberskor
  • Så fixar du sommarvärmen
  • Allt om OS i Tokyo!
  • Därför blir du lycklig av löpning
  • Extra bilaga. Nybörjarguide
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Denisova och Glans SM vinnare 10 km

SM 10 km väg 2021 avgjordes under riktigt varma och tuffa förhållanden på F1-banan i...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Varvetprogram med Musse, Hanna och Szacke!

Nu startar Göteborgsvarvs-programmet där coacherna Musse, Szacke & Hanna vill inspirera alla Varvetlöpare att klara...

Läs mer

Häng med Ewerlöf & Szalkai mot Lidingöloppet – nya inspirerande träningsprogram!

Inför 2021 års upplaga av TCS Lidingöloppet har Malin Ewerlöf och Anders Szalkai skapat helt...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Lidingöloppets digitala lopp – nu på turné!

Med start den 19 april arrangerar Lidingöloppet "digitala lopp" på några av de populäraste motionsslingorna...

Läs mer
Lidingöloppet blir en vecka längre

För att öka säkerheten och tryggheten för löparna förlängs perioden för TCS Lidingöloppsveckan, från 24 september till 3 oktober. Den klassiska tremilen...

Läs mer
ASICS Stockholm Marathon flyttar till oktober

På grund av den pågående pandemin och de restriktioner för folksamlingar som råder tvingas ASICS Stockholm Marathon skjutas fram. Loppet...

Läs mer