Fjällmaraton begränsar antal startplatser
I löparens drömtillvaro flyter varje löpsteg lätt och smärtfritt utan ilningar, knivskarpa smärtor eller ömma muskler som spräcker ambitionerna. Men i verkligheten springer många löpare förr eller senare på problem. Därför går vi nu igenom några av de vanligaste skadorna, den här gången handlar det om hälseneinflamation.

Fjällmaraton begränsar antal startplatser


Enligt arrangörerna beror det här beslutet på att loppet annars skulle växa allt för mycket på endast ett år. Tidigare har ökningen av antalet deltagare skett gradvis men inför loppet 2011 har föranmälningarna kommit i snabbare takt än föregående år. Därför vill man på det här sättet säkerställa att kvaliteten och helhetsupplevelsen blir bästa möjliga för alla deltagare även i fortsättningen. 

I år arrangeras AXA Fjällmaraton lördag 13 augusti. Loppet är 43 km långt och banan går i fjällmiljön kring Vålådalens fjällstation. 


Antal kommentarer: 1

karl xvii

karolinerna var berömda för sina ilmarscher-7 mil per dygn. såklart värre sprina 43km-men dom hade ju packning också-nåja, det slutade ju illa.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Felspringningen i adidas Stockholm Marathon – en snackis

Under lördagens adidas Stockholm Marathon hände det som är en mardröm för en lopparrangör –...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar