Fyra dödsläskiga Halloweenlopp!

Fyra dödsläskiga Halloweenlopp!


KULLAMANNEN DÖDENS ZON
5 november 

1 000 höjdmeter fördelat på halvmaradistansen 21 kilometer. Dessutom är terrängen bitvis rejält svårlöpt. Bansträckningen passerar Lars Vilks Nimis, klipphedar högt över havet och den exponerade drakryggen. Sista kilometern är platt och på strandvägen i Mölle. Är du på jakt efter en riktig utmaning med havsnära löpning och svårslagna vyer så är Kullamannen dödens zon ett bra lopp. Skulle någon höststorm rulla in blir utmaningen ännu större.
www.kullamannen.com


HALLOWEEN NIGHTMARE FALKENBERG
4 november

Lopp i totalt mörker med reflexmarkeringar. För vuxna finns 5- eller 10-kilometersbansträckning, mestadels går banan på stig och mindre vägar, start och mål är vid Falkenbergs orienteringsklubb. För att öka farten finns olika skräckupplevelser längs med den mörka banan. För barnen finns också miniskräckis på 400 meter.
www.fok.se


RUN FOR YOUR LIVES
29 oktober

Skulle du överleva zombieapokalypsen? Nu kan du testa dina färdigheter i flykt från de levande döda. Hela Örebro är fyllt med hungriga zombier och loppet går mot en säker zon vid Örebro slott, för att ta dig dit behöver du springa för livet i 6 kilometer.

För att alla löpare ska ha en större chans att ta sig fram får du tre ”liv”. Varje liv är som en sorts band som en hungrig zombie kommer att försöka rycka ifrån dig. För att ta sig förbi en klunga zombier är det tillåtet att samarbeta med andra löpare. Den här typen av zombielopp finns över hela världen och är mycket populära. Den här gången är alla zombier på låtsas. Tror vi.
www.runforyourlives.se


HORROR NIGHT MED TEAM NORDIC TRAIL
4 november 

Välj mellan 5 eller 10 km på reflexbana i Lill-Janskogen på Östermalm i Stockholm. Det finns ingen tidtagning och alla väntas in – puh, fattas bara annat på ett ”horror-lopp”! Det bjuds på godis och dryck vid start. Ta med en egen pannlampa så du ser monstren som lurar i skogen… 

Sedan starten av Horror Night har många engagerat sig enormt i utklädnad. Bäst utklädd varje år vinner riktigt fina priser efter omröstning på hemsidan! Nytt för i år är att det kostar 50 kr att springa, och summan går oavkortat till välgörenhet. Pengarna går till kampen mot bröstcancer.
www.teamnordictrail.se/horrornight2016

 

Har du koll på fler Halloweenlopp? Tipsa gärna i kommentarsfältet eller maila nina@runnersworld.se så uppdaterar vi artikeln! 


Nr 11 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Vinterns viktigaste nyckelpass
  • Bästa vinterskorna. Dubbat och odubbat, Stor guide!
  • Åtta misstag du inte vill göra
  • 9 julklappstips till alla löpare
  • Därför ska du testa 14-dagarsmetoden
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Sarah och David tvingades bryta – Linus 2:13

Det fanns stora förhoppningar om svenska framgångar i Valencia Marathon, och visst blev det några...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Etiopiskt i topp – och mycket starka svenska insatser i Stockholm Marathon

I ASICS Stockholm Marathon var de svenska löparna inte långt efter vinnarna. Carolina Wikström vann...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Favoritsegrare på Lidingöloppets tremil

Förhandstippade Samuel Russom vann herrklassen och Sylvia Medugu vann damklassen på Lidingöloppets tremil.

Läs mer
Göteborgsvarvet backar – arrangerar nytt lopp i november

Efter kritiken mot beslutet att ställa in erbjuder Göteborgsvarvet nu i stället ett helt nytt lopp.

Läs mer
Kleist och Gelfgren historiska svenska trailmästare

I söndags (19/9) avgjordes det första officiella svenska mästerskapet i traillöpning i Ljungskile – två varv på en 22,5 km...

Läs mer