Gissa chefredaktörens tid & vinn klocka!
Varje vecka utser vi två nya vinnare här på min utmaning. En vinnare får en årsprenumeration på Runner's World för en träningsinsats under veckan. Den andra vinnaren nomineras istället utifrån sin utmaning till vårt slutpris samt får Powerades sportdryck för sin träning. Kanske är det du som vunnit den här veckan?!

Gissa chefredaktörens tid & vinn klocka!


[form code=34]
Priset går till den som lyckas pricka tiden exakt eller som kommer närmast. Om två eller flera personer anger samma sluttid används lottning för att utse vinnaren. Ditt bidrag måste lämnas innan 11.30 lördag 28 maj 2011. All ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

DNF = All Bets Are Off


Antal kommentarer: 8

Gert Stertman

Vackert väder är jobbigt väder liksom annat väder!


Patrik Söderberg

Vet att Claes sprang under tre timmar i NY. Sen läste jag att det var lite si och så med träningen för ett tag sen. Mycket jobb tydligen som även jag hade vid den tidpunkten. Detta ledde trots allt till att jag slog pers på Göteborgsvarvet. Jag tror att Claes klarar tre timmars gränsen i Sthlm , han spänner ju alltid bågen hårt 🙂
Ska själv spring STHLM Marathon iår


Gustaf Redenfors

Jag tror att Mr chefredaktör inte bara levererar hårda och
underbara krönikor. Han kommer att köra som han lär….. HÅRT! Lycka till!


Kaia Puusepp

Lycka till!
Du fixar 3 timmars gränsen, är riktigt avundsjuk.
Dit kommer jag aldrig men jag gläds med dig och fortsätter att träna!
Mitt mål är 3.40


Viktor

”DNF = All Bets Are Off”, men vad händer nu då, när det är DNS vad jag förstått?
Lottning..?


Patrik

Är det inte läge att skriva nu vad som hände egentligen??


Pelle

Hur gick det för Claes, då…? Jag hann inte gissa någon tid, men är ändå nyfiken…! 😉
/Pelle


Jonas Lund

Fantastiskt kul med att så många varit med och gissat chefredaktörens tid på Stockholm Marathon, vi har fått in över 1 000 bidrag. Tyvärr kom dock Claes aldrig til start på grund av sin krånglande hälsena:
Så här skriver Claes i sin egen blogg:
”Jag är ledsen om jag gör vissa av er besvikna. Mest besviken är jag ändå själv. Det blir ingen start för mig idag. Det kommer att stå DNS i historieböckerna.
Jag vet precis vilka reaktioner som väntar efter detta besked. Dom brukar alltid komma som ett brev på posten.
Om jag kort ska redogöra för orsakerna eller snarare orsaken till detta beslut så är det enkelt.
Höger hälsena vill inte vara med i matchen. Höger hälsena kan bara inte prestera nåt som ens liknar en maxprestation just idag. Det är möjligt att den aldrig kommer göra det igen…….”
Tråkigt, men sånt som händer helt enkelt. Angående klocktävlingen så ska vi diskutera lite med tävlingsledningen här på redaktionen och återkomma med besked om vad som händer på den fronten.
Jonas Lund, WebbredaktörLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Wikström och Tsegay maratonmästare

Carolina Wikström och Samuel Tsegay tog hem SM-titlarna som delades ut i samband med 2023...

Läs mer

Fler intressanta artiklar