Hårda julklappstips från Löplabbet

Hårda julklappstips från Löplabbet


Vad ska man ge löparen som redan verkar ha allt i julklapp? Löplabbet har hela listan!

[ANNONS] Det kan tyckas att löpare redan har allt, att de är kittade till tänderna. Men det är självklart ändå möjligt att hitta julklappar som alla löpare uppskattar.

Vi på Löplabbet har lyssnat på vad löparna i Sveriges klubbar och löpgrupper villhöver – och här är önskelistan. Nu är det bara att kopiera länken och dela med sig av den till familj, släkt och vänner!

Löparklocka Garmin Forerunner 55
Nu 1 499 kronor (1 999 kr rek. cirkapris)

 • Lättanvänd och liten löparklocka
 • Smarta funktioner för att optimera din träning
 • Batteritid: 2 veckor (Smart-watchläge), 20 timmar (GPS-läge)
 • Vattentät: 5 ATM

Denna lättanvända träningsklocka mäter pulsen på handleden och använder GPS för att spåra hur långt, hur snabbt och var du har sprungit. Och om du känner dig otrygg eller om klockan känner av att en olycka inträffat skickas ett meddelande till dina nödkontakter.

Registrera allt du gör med inbyggda aktivitetsprofiler för löpning, cykling, simning, HIIT, pilates, med mera. Få rekommendationer på träningspass med varierande intensitet baserat på din träningshistorik, konditionsnivå och återhämtningstid.

Funktionen PacePro 3 kan också ge dig GPS-baserad tempoguidning för utvalda distanser i appen Garmin Connect. Träna smartare med hjälp av funktionen VO2 Max, som ger en indikation på hur du kan förvänta dig att prestera. Få vägledning gällande återhämtning med funktionen Body Battery, en energiövervakning som samlar in data för att mäta dina energireserver, så att du kan planera din dag för att optimera tider för träning och vila. Du kan även få ännu mer hälsodata och registrera din menscykel eller graviditet med appen Garmin Connect.

Batteriet räcker i upp till två veckor i Smartwatch-läge eller i upp till 20 timmar i GPS-läge.

Pannlampa Silva Cross Trail 5R
Nu 699 kronor (1 099 kr rek. cirkapris)

 • Lätt och smidig pannlampa för löpning
 • Komfortabel att springa med tack vare justerbar passform
 • Batteritid: 5 timmar med maxljus, 13 timmar med lägsta ljuset
 • Intelligent light optimerar ljusbilden

Silva Cross Trail 5R är en utmärkt pannlampa för dig som som gärna vill springa ute även under den mörkare delen av året. R står för Run och med denna modell får du en kompakt och flexibel Cross Trail pannlampa med ett lättviktsbatteri på 2 Ah.

Batteriet väger bara 89 gram men ger dig en bra brinntid för din dagliga löprunda. Den nyutvecklade batterihållaren gör dessutom att batteriet sitter stadigt och bekvämt bak på huvudet.

Cross Trail 5R har ett lätt och uppladdningsbart batteri som ger dig 13 timmar på lägsta läget, 8 timmar på mediumläge eller 5 timmar på högsta läget. En indikator hjälper dig att hålla koll på batterinivån före och efter din aktivitet och pannlampans reservläge justerar automatiskt ljuset och garanterar 30 minuters ljus så att du hinner vända hemåt i tid.

Super low-läget (80 lumen) möjliggör långa träningspass och tävlingar genom att minska batteriförbrukningen när du inte behöver full ljusstyrka. Det är perfekt för löpning eftersom du kan använda super low-läget när du springer på plan mark och spara batteri för mer teknisk terräng.

Cross Trail 5R har Silva Intelligent Light som optimerar ljusbilden genom en unik kombination av fokuserat avståndsljus som lyser långt och vidvinkelljus som lyser upp nära dig. Silvas smarta ljusteknik Silva Flow Light optimerar ljuset ännu ett steg och anpassar ljusbilden till din aktivitet.

Laktatmätare Taidoc
2 899 kronor

 • Liten, lätt och mycket användarvänlig laktatmätare
 • Mäter laktatnivåer från 0,3 – 22 mmol/L
 • XPER-teknologi för enkel blodprovtagning
 • App för synkronisering, dataöverföring och lagring av historik

Liten, lätt och mycket användarvänlig laktatmätare med XPER-teknik från TaiDoc. Storleken på mätaren är 96,3 x 61 x 22 mm och den väger bara 58,3 gram.

Reaktionstiden är endast fem sekunder och det gör den till en av de snabbaste mätarna inom detta segmentet. Enheten mäter laktatnivåer från 0,3 – 22 mmol/L och har en integrerad eject-teststicksfunktion.

Mätaren kommunicerar via bluetooth eller mini USB-anslutning och kopplas enkelt upp mot den egna mobilappen ProCheck för synkronisering, dataöverföring och lagring av historik.

HÄR HITTAR DU JULKLAPPAR TILL LÖPARNA HOS LÖPLABBET

LYSSNA PÅ RW PODDEN AVSNITT 148 – MED ALLA HÅRDA KLAPPAR FRÅN LÖPLABBETLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Fler intressanta artiklar