Nu har Stadium satt Sverige i rörelse!

Nu har Stadium satt Sverige i rörelse!


Söndagen den 10 april var sista dagen på Stadium Löparveckan 5K inne på anrika Stockholms Stadion – och den festliga starten på årets löparsäsong!

[ANNONS] Den avslutande dagen på Stadium Löparveckan 5K, som Stadium arrangerade både för att inspirera till ett aktivt liv och kicka igång löparsäsongen, var sprängfylld med löparinspiration. Eventet – som var öppet för alla – bjöd bland annat på Stadium Sports Camp, Sveriges största sport- och upplevelseläger, med roliga och utmanande barnaktiviteter i ”Activity Zone”.

Alla deltagare kunde även tävla om flera par Adidas Ultraboost 22. Dessutom delade Nike ut egendesignade T-shirts, Asics gjorde löpanalyser och Vitamin Well delade ut välbehövlig energi till alla besökare. Även Saucony, Aetrex och Brooks var på plats som utställare.

Intresset för utställarnas produktutbud var stort!

Besökarna kunde inte bara botanisera bland de senaste produkterna – alla som kom på eventet fick dessutom 25 procent rabatt på Stadiums löparsortiment och andra fina giveaways.

Under dagen fanns det även möjlighet att få inspiration och grymma råd och träningstips från partners som Midnattsloppet, Lidingöloppet, Vasaloppet och Runacademy.

Barn upp till 14 år kunde springa lopp på 200, 400 eller 800 meter.

Men de stora händelserna under dagen var självklart löploppen. Barn upp till 14 år hade att välja mellan 200, 400 eller 800 meter i Stadium Sports Camp Run inne på Stadions löparbana – och det var hundratals som ställde upp!

Femkilometersloppet samlade bland annat topplöpare som David Nilsson (1) och Hanna Lindholm (284) – som också vann sina respektive klasser.

De vuxna (från 15 år) kunde springa ett 5 kilometer långt lopp genom Lill-Jansskogen med start och mål inne på arenan. I den tävlingen knep topplöparna David Nilsson och Hanna Lindholm förstaplatserna på 15:19 respektive 17:16, båda tävlandes för Högby IF. Spring Snyggt-podden var också på plats och livesände från loppet, samt tog över Stadiums Instagram under dagen.

Kolla in hela Stadiums löparsortiment här!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Högerextrema Rasmus Paludan störde Järva skolstafett

Samma dag som 1 500 barn från Järvaområdet skulle springa Järva skolstafett på Spånga IP...

Läs mer

33 000 löpare får springa NYC Marathons 50:e upplaga

Startfältet begränsas på grund av pandemin – men den svenska arrangören har platser kvar.

Läs mer

Sveriges skolor springer – runt jorden!

Under vecka 20 ska Sveriges skolor tillsammans försöka springa, gå eller rulla hela sträckan runt...

Läs mer

Snart börjar friidrottssäsongen – här är årets höjdpunkter på SVT!

Finnkampen, Bauhausgalan och SM i friidrott kommer att visas på SVT de kommande fem åren.

Läs mer

Fler intressanta artiklar