Nytt samarbete med Ironman Kalmar

Nytt samarbete med Ironman Kalmar


Magasinet distribueras till Runner’s Worlds prenumeranter samt alla svenska deltagare i Ironman Kalmar och når därmed över 21 000 hälsointresserade läsare över hela Sverige. Dessutom kommer10 000 exemplar användas för lokal spridning i Kalmar Län. Magasinets syfte är att väcka intresse kring Kalmar och Ironman i Sverige.

– Vi är mycket glada och nöjda över att få jobba med Runner´s World. Viktigt för oss är att samarbetamed någon som har stor erfarenhet och brinner för triathlonsporten. Tillsammans med Runner´s Worlds nätverk kommer vi att skapa en unik och läsvärd produkt, säger Tobias Borger, VD Kalmar Triathlon AB.

Startplatserna (2050 st.) till Ironman Kalmar Sweden 2013 är sedan i höstas slutsålda. Arrangören i Kalmar är i full gång att finslipa detaljer och få tillstånd till förbättringar. Ambitionen är att göra en avvärldens bästa Ironmantävlingar i Kalmar för tävlande och publik samt att hela veckan innan start ska andas triathlon.

– Ironman är världens största deltagarevenemang med över 150 000 deltagare världen i fler än 190 olika evenemang. Att vi får vara med och bygga varumärket och bidra till dess framgångar ser jag som ett hedersuppdrag, säger Jojje Borssén marknadschef på Runner’s World. 

Runner’s World har flerårig erfarenhet av produktion av magasin på uppdrag åt tävlingsarrangörer. Bland några kan nämnas Lidingöloppet, Midnattsloppet, En Svensk Klassiker och ITU World Triathlon Stockholm. 

Kontakt
Tobias Borger
VD, Kalmar Triathlon AB
tobias.borger@kalmartri.com
070-549 0441

Jojje Borssén
Marknadschef, Runner’s World
jojje@runnersworld.se070-740 8679

Fakta Ironman Kalmar
3,8 km simning, 180 km cykling och 42 km löpning på maxtiden 16 timmar med start och målgång i centrala Kalmar. Varumärket Ironman ägs av WTC (World Triathlon Coperation).

Fakta Runner’s World
Runner’s World kommer ut 12 gånger om året och har 106 000 läsare enligt Orvesto Konsument (1:2012) Tidskriften har funnits i Sverige sedan 1982. Tidskriften Runner’s World ges ut på licens av Rodale International Publication Inc. i 16 länder.

Pressmeddelande från Ironman Kalmar och Runner’s World. 


Nr 9 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Höstens roligaste löpträning
  • Testa något nytt: Bli snabb & stark 2022
  • Spring bättre – med musik
  • 11 sportbehåar i stort test
  • Ditt perfekta kostupplägg
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Tre snabba millopp i sommar!

Oavsett om du ska springa ditt första lopp eller jagar ett nytt personbästa (det gör...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Gabriel Björlin ungt utropstecken i Ironman Kalmar

I helgen gick Kalmar Ironman, höjdpunkten för många i triathlonsverige. 15 svenskar fixade genom sin...

Läs mer

Herrproffs tävlar i IRONMAN Kalmar 2017

Man fortsätter att separera proffsen även i nästa års IRONMAN Kalmar och Köpenhamn. 2017 tävlar...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Så följer du Ironman World Championship

Ikväll kl 18.30 svensk tid går starten för årets Ironman World Championship på Hawaii. Så...

Läs mer
Kona time - alla svenskar som tävlar i Ironman World Championship

Lördag 8 oktober avgörs Ironman World Championship på Hawaii. Åsa Lundström är med i proffsklassen och har goda chanser att...

Läs mer
Fin OS-debut av Sharhrzad Kiavash

I söndags avgjordes för första gången triathlon i OS i Paralympics. Svenska Shahrzad Kiavash debuterade och hon gjorde det med...

Läs mer
Imorgon är det dags för Ironman Kalmar!

Imorgon, lördag 20 augusti klockan 06:45 går starten för Ironman Kalmar. Deltagarna ska ta sig igenom 3860 meters simning, 18...

Läs mer