Snart dags för rekordstort Midnattslopp

Snart dags för rekordstort Midnattslopp


Årets Midnattslopp har varit fulltecknat sedan i maj med 23 928 anmälda löpare. Och de 600 nya startplatserna som släpptes i förra veckan har redan gått åt. 

– Det känns mycket bra att vi kan erbjuda ännu fler löpare plats i Midnattsloppet 2011 då anmälningstrycket är stort. Vi är ett lopp för vanliga motionärer snarare än eliten och vårt fokus på att att skapa upplevelser utmed banan, som bidrar till att göra loppet festligt och glädjefyllt för såväl deltagare och publik, är populärt och uppskattat. Vi ser fram emot en härlig löparkväll på Södermalm den 13 augusti, säger Göran Qvarfordt, VD för Midnattsloppet Nordic i ett pressmeddelande.

Starten för Midnattsloppet går kl. 21.30 på Ringvägen och klockan 20.45 öppnar insläppet till startfållorna för de 13 startgrupperna. På intilliggande Zinkensdamms IP finns infotält, scen, servering. Här kommer det också det bjudas på musik, underhållning, intervjuer, prisutdelningar med mera mellan 17.30-00.00.

 

Midnattsloppet arrangeras också i Göteborg 27 augusti och i Helsingfors 6 september. Göteborg är redan fulltecknat med 14 000 anmälda och i den finska huvudstaden har över 2 600 anmält sig. Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Felspringningen i adidas Stockholm Marathon – en snackis

Under lördagens adidas Stockholm Marathon hände det som är en mardröm för en lopparrangör –...

Läs mer

Fler intressanta artiklar