Vinn startplats till Matterhorn Ultraks med Peak Performance

Vinn startplats till Matterhorn Ultraks med Peak Performance


Matterhorn Ultraks går den 22 augusti i Zermatt, Schweiz. Med fyra distanser i olika svårighetsgrader är loppet en utmaning för såväl elit som motionär.

Du kan själv välja mellan att springa 16 km, 30 km eller 46 km. Det finns även en distans som är 2000 fallhöjdsmeter uppför. Mer information om Matterhorn Ultraks finns på www.ultraks.com

Vinn din resa inklusive boende, mat och startplats
För att vara med och tävla om din resa till ”Världens Vackraste Utmaning” anmäler du dig via länken här nedanför från den 16 april:

Vinsten inkluderar resa till Zermatt den 20-23 augusti 2015, startplats på valfri distans, hotell med frukost och middagar samt coaching inför tävlingen.

Vi vill ha ditt svar senast 10 maj. 


Nr 5 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Fem farthöjande pass du måste testa
  • Det händer vid överträning
  • Ätstörning? Symtom du ska ta på allvar
  • Artros i knät?
  • Nya sköna löparskor
  • 6 enkla sätt att testa formen
Bli prenumerant
Antal kommentarer: 16

Johnny Westerback

Efter ett halvår med skadebekymmer skulle det vara vackert att få detta att se fram emot, till topps!


Greta Wiklund Lind

Skulle vara grymt härligt att få chansen till ett vackert, utmanande äventyr.


Konrad Myhr

Elitsatsande längdskidåkare och springer också en hel del. Skulle vara grymt kul och motiverande att få den hör möjligheten till ett riktigt äventyr och upplevelse.


Jeanette Thörnberg

Vilken fantastisk utmaning det skulle vara att få vinna en startplats i detta lopp. Denna resa vore en perfekt uppladding inför Helsingborg marathon. Jag håller tummarna för ett grymt och vackert äventyr tillsammans med er.


Patrik Brants

Har länge funderat på att ställa upp i liknande tävlingar utomland, men det har alltid fallerat på ekonomi och planering. Hoppas verkligen detta kan ge mig chansen att uppleva denna sorts löpning.


Magnus Skoglund

Tränar för att må gott men känner nu att det är dags för en rejäl utmaning
Skulle va kul med en bergsresa.
Magnus


Benjamin Grossmann

WOWOWOW! Detta skulle ju vara en grym uppföljning på MIUT (Madeira Island Ultra Trail) som jag precis kommit hem ifrån! Är en glad amatör i Team Fillinge Ultra (se blogspot) som inte springer så många tävlingar men de jag önskar deltaga i väljer jag med omsorg! Så detta vore ju grejt, fantastisk miljö och dessutom betalt (nu när semester kassan är utplånad…)
Så är det någon ni ska skicka så är jag då en given (verkligen) bra kandidat 🙂


Peter Vikberg

Nu när stressfrakturen läkt, bicepssenan hel och fungerande + korsbandet I knät är ok. Och allt funkar prima så vore ju denna resa en grym motivations höjare!!:-)


Thomas Larsson

Behöver en morot efter Göteborgsvarvet.


Liv Larsson

Jag började springa för 4 år sedan när jag hade haft ett diskbråck som länge hindrat mig från att röra mig. Jag fyllde 50 år förra året och sprang mitt första bergsmarathon och nu känns det som att jag får skynda på för att hinna med allt jag skulle vilja innan jag blir för gammal. Så jag VILL gärna vinna en plats till det här.


Veera Holmström

Detta vore drömmen!


Martin Kardell

Jag behöver en spark i rumpan! Livet rullar på. Jobbet kräver sitt och familjen sitt. Det är lätt hänt att man missar att se möjligtheterna. Personligen är jag inte mest ute efter utmaningen men tycker om pröva nya former av löpning och söker framförallt efter vackra naturupplevelser och äkta löpkänsla. Därför tror jag att Matternhorn Ultracks är loppet för mig! Tack /Pappa Martin


Lukas Säw

Woh!, vore hur kul som helst att löpa.
Jag skall springa wings for life loppet i Kalmar över Ölandsbron med laget ”seagulls” snart så fysiken är på topp. Om jag vinner skicka med två biljetter så jag kan race’a emot min flickvänn =)
Tumme upp
Luke


Niclas

Upplevelselöpning.


Louise

Fram till för ett år sedan hade jag inte riktigt förstått poängen med att springa – det var något halvtrist jag gjorde ibland för att ”det var bra att göra” och jag förstod inte hur andra hittade motivation till sin löpning. Men så hände det: jag sprang min vanliga runda, men såg en stig in i skogen och tänkte att jag nog skulle springa där, trailrunning var roligt hade någon sagt. Jag sprang vilse i skogen, men har nog aldrig varit så lycklig. Helt plötsligt förstod jag hur det var att bara springa för att man älskar att springa! Löpningen har nu blivit en stor och viktig del i mitt liv, och det ger mig så otroligt mycket att bara få vara ute i naturen och springa precis så fort som kroppen vill. Att få springa med likasinnade i det vackra Zermatt vore att uppfylla en dröm!


Christina Holmberg

Ja! Ja vill! Jag kan!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Varvetprogram med Musse, Hanna och Szacke!

Nu startar Göteborgsvarvs-programmet där coacherna Musse, Szacke & Hanna vill inspirera alla Varvetlöpare att klara...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Häng med Ewerlöf & Szalkai mot Lidingöloppet – nya inspirerande träningsprogram!

Inför 2021 års upplaga av TCS Lidingöloppet har Malin Ewerlöf och Anders Szalkai skapat helt...

Läs mer

Lidingöloppets digitala lopp – nu på turné!

Med start den 19 april arrangerar Lidingöloppet "digitala lopp" på några av de populäraste motionsslingorna...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Lidingöloppet blir en vecka längre

För att öka säkerheten och tryggheten för löparna förlängs perioden för TCS Lidingöloppsveckan, från 24 september till...

Läs mer
ASICS Stockholm Marathon flyttar till oktober

På grund av den pågående pandemin och de restriktioner för folksamlingar som råder tvingas ASICS Stockholm Marathon skjutas fram. Loppet...

Läs mer
Svenskar i världsrekordjakt på 100 km

De svenska ultralöparna Elov Olsson, Johan Lantz och Joacim Lantz är några av de löparstjärnor som ska göra ett världsrekordförsök...

Läs mer