Vill du testa Clifton 4 från Hoka One One?

Vill du testa Clifton 4 från Hoka One One?


Clifton 4 är en lätt, neutral sko med massor av dämpning och bra respons i frånskjutet. Den har även en ny sömlös mesh i ovandelen som ger en fantastiskt bra andning och komfort. Clifton 4 passar de flesta löpare, och den breda sulbasen ger en naturlig stabilitet. Fantastiskt hälgrepp, bra passform och bredare tåbox för en naturlig tåsplit gör att den passar de flesta fötter. Early Stage Meta-Rocker ger en snabb stegavveckling oavsett var på foten du landar. Detta är skon för den som vill springa allt från kort och snabbt till riktigt långa pass.

Denna sko passar för en mycket bred målgrupp som vill ha en väldämpad men mycket lätt och snabb sko.

Vikt: Herr US 9: 265 gram, dam US 7: 215 gram. Drop: 5 mm.

Vill du veta mer om Hoka One One Clifton 4 hittar du det på hoka.no

Allt du behöver göra för att ha chansen att bli en av tre personer som får testa Hoka One One Clifton 4 är att svara på frågan nedan. Senast den 17 augusti vill vi ha ditt svar och under vecka 34 får du reda på om du kom med.  

Värde: 1 699 kr.

[Form code=250]

Villkor: I och med att du deltar medger du att dina personuppgifter sparas och att du kan få erbjudanden och information från Hoka One One i framtiden. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 


Nr 10 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Spring dig ung. Forskare: Löpning bromsar åldrandet.
  • Höstens bästa löparskor. Stor guide!
  • Så tränar du optimalt i vinter
  • 10 saker alla löpare bör veta
  • Ta nästa steg? Här är facit
Bli prenumerant
Antal kommentarer: 32

Therese Ovefalk

Köper alltid Saucony sedan flera år tillbaka. Är nu mogen att testa nåt nytt och hört mkt gott om Hoka:)


Carina Rydlund

Många löparkompisar har börjat springa med Hoka och är lyriska och självklart vill jag också testa att springa i ett par Hoka One One.


Jenny

Detta låter ju som en perfekt dröm sko för mig! Självklart vill jag testa dessa i spåren:)


Christin

Vore superkul! Bra med något bredare tåbox, då Asics Kayano som jag ofta haft blivitför smal för mig i senaste modellen. På jakt efter nu favvo!


Pierre

Efter att ha sprungit med Saucony-skor sen 1984 kanske det är hög tid att jag får se om gräset kanske är grönare på andra sidan…;-)


Tommy Simonsson

Finns ingen återförsäljare av skon där jag bor så det hade varit väldigt roligt att få testa.


Carina Henriksson

Visste inte att det skomärket fanns. Låter perfekt för mig med bred tåbox.


Iréne Öhman

JA! Jag vill jättegärna testa. Har hört gott om märket men inte testat. Vore ett utmärkt tillfälle nu när jag har flera lopp framför mig.


Anki

Självklart vill jag få chansen att prova en annan sko. Har inte vågat köpa något annat än Asics de senaste 15 åren, efter ont i fötterna av ett annat fabrikat. Nu är jag redo att prova 🙂


Ulf Asplund

Hoka är den ultimata löparskon för mig, jag har faktiskt Clifton 1, 2 och 3 redan. Trean är är med sin aningen bredare framfot helt perfekt för mig och jag ser fram emot att få testa fyran.


Patrik Nilsson

Vill jättegärna testa Clifton 4 från Hoka One One. Har bara hört bra om Hokas skor från långdistanskompisar men inte testat själv. Jag har gått på ren vana och alltid kört Asic. Är det månne Hoka One One Clifton 4 som bryter min mångåriga vana tro?


Carina Andersson

Asics Sauconi har jag använt i flera år NU chans och hopp att få pröva den lätta hoka one one skulle vara toppen Nu är jag ska köra maran i Stockholm 2018


Anonym

Vill gärna stabila med dom på Iamsterdam


Magnus

Kom till pappa, nu ska jag springa skiten ur dig.
Klarar du 100mil kanske 200mil innan du faller isär.?


Mosse Tesfalidet

Jag har idag Clifton 3 och jag gillar dem väldigt mycket!


Philip

Kan 4:an vara en väg tillbaka mot den ultimata Clifton 1? Ser fram emot att utvärdera!


Mattias Sundell

Denna sko vill att jag springer den. Hör hur den ropar mitt namn. Jag kör sex pass i veckan så skon kommer att få andas allt från intervall på bana, långa pass på grus och spår till snabba asfaltpass. Hoppas vi blir kompisar.


Josefine

Spännande att få testa en annan löpsko. Har sprungit något år i Asics olika modeller beroende på löpning. Testat On cloudsurfer för att få lite variation på långlöp. Men inte riktigt hittat rätt så söker något nytt och bra att springa i 🙂


Lena Printz

Jag har problem med rygg och knän så jag skulle mer än gärna testa denna sko. Många löpare som skryter om Hokas skor.


Hanna Henriksen

Vill gärna få chansen att prova denna fina, lätta sko. Bred tåbox låter skönt. /Hanna med blå tånaglar


Karin Lindholm

Jag har sedan länge sprungit i Ascis GT 2000.
Har på slutet känt att jag skulle behöva testa något nytt. Detta erbjudande kan ge mig chansen att testa denna väl omtalade sko. Löpning är en viktig del av mitt liv.


Mikael

Att få testa Clifton 4, vilken strålande ide´!
Både dom och jag gör löparsucce´!


Annika Adamssom

Jag blir gärna testperson av nya Hoka clifton 4.
Springer idag i Hoka clifton 3 och älskar dom, tack vara Hoka har jag kunnat börja springa igen trots mina skadade hälkuddar. Det är total lycka för en löpargalen tjej det!


Annika

Jag blir gärna testperson av nya Hoka clifton 4.
Springer idag i Hoka clifton 3 och älskar dom, tack vara Hoka har jag kunnat börja springa igen trots mina skadade hälkuddar. Det är total lycka för en löpargalen tjej det!


TINA ÅBJÖRN

Jag vill gärna prova den nya modellen. Har provat många olika löparskor då jag är triatlet och springer ultra. På senare år har jag haft en del problem med ont i framfötterna.
När jag testade Hoka var det som en ny start. De är så sköna och inga sömmar som skaver eller slits och de är så härligt lätta.


Mona Gustavsson

Jag har bytt mellan flera märken men aldrig Hoka. Senaste tiden har nya skor fungerat bra par rundor och sen får jag blåsor och skav. Dyrt att köpa fler par för att se om det hjälper. Skulle därför mer än gärna prova Hoka för att se om det är skor som kan vara mer rätt för mina fötter och slippa blåsorna.


Anna Nord

Jag vill gärna prova Hoka 4 är opererad 2 ggr menisk vä knä springer marathon och ultra. Har sprungit 15 marathon plus ett ultra 5 mil satte rekord på Sthlm marathon 2017 började springa maror 1996. Jag vill kunna fortsätta att springa hela mitt liv och hoppas på att sätta nya rekord.


Susanne Bornmar

Klart jag vill vara testlöpare av ett par Hoka. Har hört så mycket gott om denna sko, men aldrig provat någon. Springer runt 8-9 mil i veckan och det vore roligt att få testa en helt ny typ av sko än vad jag är van vid. Springer normalt sett i Brooks och Saucony.


Therese

Jag provar gärna Hoka, 5 mm drop passar mig perfekt. Springer ungefär 6 mil i veckan på varierat underlag. Har provat många olika märken och modeller under åren men inte riktigt hittat hem.


mikael kravik

Är på jakt efter nya breda dojjor,springer terräng med inov8,och har slitit ut mina ascis lyte någonting på asfalt,men måste hålla mig runt milen ,efter det blir det troligen lite morton på vänster foten när gruskornet dyker upp men som inte går att hitta ,samt på längre sträckor försvinner fler tår, känns det som.
Kanske kan det här vara en bra lösning med ett par Hoka,vill ju gärna springa längre också.


Peter

Skulle vara intresserad av att testa dessa men osäker på om de kan bli kompis med det underlaget jag springer på. Det blir mestadels preparerade spår och stigar och inte det underlaget de verkar gjorda för, asfalt.
Men för all del, överbevisa mig genom att låta mig prova dem 😉


Lennart Wirsäll

Nyfiken på Hoka. Hört mycket bra om deras skor.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

SVT sänder VM i friidrott 2024–2029

I sändningsrättigheterna ingår både inomhus-VM, utomhus-VM samt junior–VM.

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Sprang du NYC Marathon 2020? Då kan du vinna en fin medalj!

Sprang du den virtuella upplagan av New York City Marathon 2020? Då har du chans...

Läs mer

Spring Run of Hope – där du är!

2020 är ett annorlunda år på grund av Covid-19. Därför väljer Barncancerfonden att erbjuda en...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Vinn Flowlifes populära massagepistol - FLOWGUN

I samarbete med Flowlife tävlar vi ut ett exemplar av den populära massagepistol - FLOWGUN...

Läs mer
Elov Olsson nära svenskt 24-timmarsrekord

I helgen sprang Ockelbo SK:s Elov Olsson näst längst någonsin i Sverige på ett 24-timmarslopp. Dessutom noterade han samtidigt näst...

Läs mer
Äntligen dags igen för Världsmästerskapet i Swimrun - ÖTILLÖ!

Kommer förra årets världsmästare Fredrik Axegård och Alex Flores ta titeln igen? Och kommer Therese Alshammar, Petter, skidkungen Anders Södergren,...

Läs mer