Vill du testa Clifton 4 från Hoka One One?

Vill du testa Clifton 4 från Hoka One One?


Clifton 4 är en lätt, neutral sko med massor av dämpning och bra respons i frånskjutet. Den har även en ny sömlös mesh i ovandelen som ger en fantastiskt bra andning och komfort. Clifton 4 passar de flesta löpare, och den breda sulbasen ger en naturlig stabilitet. Fantastiskt hälgrepp, bra passform och bredare tåbox för en naturlig tåsplit gör att den passar de flesta fötter. Early Stage Meta-Rocker ger en snabb stegavveckling oavsett var på foten du landar. Detta är skon för den som vill springa allt från kort och snabbt till riktigt långa pass.

Denna sko passar för en mycket bred målgrupp som vill ha en väldämpad men mycket lätt och snabb sko.

Vikt: Herr US 9: 265 gram, dam US 7: 215 gram. Drop: 5 mm.

Vill du veta mer om Hoka One One Clifton 4 hittar du det på hoka.no

Allt du behöver göra för att ha chansen att bli en av tre personer som får testa Hoka One One Clifton 4 är att svara på frågan nedan. Senast den 17 augusti vill vi ha ditt svar och under vecka 34 får du reda på om du kom med.  

Värde: 1 699 kr.

[Form code=250]

Villkor: I och med att du deltar medger du att dina personuppgifter sparas och att du kan få erbjudanden och information från Hoka One One i framtiden. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Majnumret ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Spring bort din stress
  • Trailfeber
  • 14 trailskor testade
  • Maratonspecial
  • Fokus på rumpan
  • Maxa milen
  • Vila med Yinyoga
  • 6 löparprylar du inte kan vara utan
Antal kommentarer: 32

Therese Ovefalk

Köper alltid Saucony sedan flera år tillbaka. Är nu mogen att testa nåt nytt och hört mkt gott om Hoka:)


Carina Rydlund

Många löparkompisar har börjat springa med Hoka och är lyriska och självklart vill jag också testa att springa i ett par Hoka One One.


Jenny

Detta låter ju som en perfekt dröm sko för mig! Självklart vill jag testa dessa i spåren:)


Christin

Vore superkul! Bra med något bredare tåbox, då Asics Kayano som jag ofta haft blivitför smal för mig i senaste modellen. På jakt efter nu favvo!


Pierre

Efter att ha sprungit med Saucony-skor sen 1984 kanske det är hög tid att jag får se om gräset kanske är grönare på andra sidan…;-)


Tommy Simonsson

Finns ingen återförsäljare av skon där jag bor så det hade varit väldigt roligt att få testa.


Carina Henriksson

Visste inte att det skomärket fanns. Låter perfekt för mig med bred tåbox.


Iréne Öhman

JA! Jag vill jättegärna testa. Har hört gott om märket men inte testat. Vore ett utmärkt tillfälle nu när jag har flera lopp framför mig.


Anki

Självklart vill jag få chansen att prova en annan sko. Har inte vågat köpa något annat än Asics de senaste 15 åren, efter ont i fötterna av ett annat fabrikat. Nu är jag redo att prova 🙂


Ulf Asplund

Hoka är den ultimata löparskon för mig, jag har faktiskt Clifton 1, 2 och 3 redan. Trean är är med sin aningen bredare framfot helt perfekt för mig och jag ser fram emot att få testa fyran.


Patrik Nilsson

Vill jättegärna testa Clifton 4 från Hoka One One. Har bara hört bra om Hokas skor från långdistanskompisar men inte testat själv. Jag har gått på ren vana och alltid kört Asic. Är det månne Hoka One One Clifton 4 som bryter min mångåriga vana tro?


Carina Andersson

Asics Sauconi har jag använt i flera år NU chans och hopp att få pröva den lätta hoka one one skulle vara toppen Nu är jag ska köra maran i Stockholm 2018


Anonym

Vill gärna stabila med dom på Iamsterdam


Magnus

Kom till pappa, nu ska jag springa skiten ur dig.
Klarar du 100mil kanske 200mil innan du faller isär.?


Mosse Tesfalidet

Jag har idag Clifton 3 och jag gillar dem väldigt mycket!


Philip

Kan 4:an vara en väg tillbaka mot den ultimata Clifton 1? Ser fram emot att utvärdera!


Mattias Sundell

Denna sko vill att jag springer den. Hör hur den ropar mitt namn. Jag kör sex pass i veckan så skon kommer att få andas allt från intervall på bana, långa pass på grus och spår till snabba asfaltpass. Hoppas vi blir kompisar.


Josefine

Spännande att få testa en annan löpsko. Har sprungit något år i Asics olika modeller beroende på löpning. Testat On cloudsurfer för att få lite variation på långlöp. Men inte riktigt hittat rätt så söker något nytt och bra att springa i 🙂


Lena Printz

Jag har problem med rygg och knän så jag skulle mer än gärna testa denna sko. Många löpare som skryter om Hokas skor.


Hanna Henriksen

Vill gärna få chansen att prova denna fina, lätta sko. Bred tåbox låter skönt. /Hanna med blå tånaglar


Karin Lindholm

Jag har sedan länge sprungit i Ascis GT 2000.
Har på slutet känt att jag skulle behöva testa något nytt. Detta erbjudande kan ge mig chansen att testa denna väl omtalade sko. Löpning är en viktig del av mitt liv.


Mikael

Att få testa Clifton 4, vilken strålande ide´!
Både dom och jag gör löparsucce´!


Annika Adamssom

Jag blir gärna testperson av nya Hoka clifton 4.
Springer idag i Hoka clifton 3 och älskar dom, tack vara Hoka har jag kunnat börja springa igen trots mina skadade hälkuddar. Det är total lycka för en löpargalen tjej det!


Annika

Jag blir gärna testperson av nya Hoka clifton 4.
Springer idag i Hoka clifton 3 och älskar dom, tack vara Hoka har jag kunnat börja springa igen trots mina skadade hälkuddar. Det är total lycka för en löpargalen tjej det!


TINA ÅBJÖRN

Jag vill gärna prova den nya modellen. Har provat många olika löparskor då jag är triatlet och springer ultra. På senare år har jag haft en del problem med ont i framfötterna.
När jag testade Hoka var det som en ny start. De är så sköna och inga sömmar som skaver eller slits och de är så härligt lätta.


Mona Gustavsson

Jag har bytt mellan flera märken men aldrig Hoka. Senaste tiden har nya skor fungerat bra par rundor och sen får jag blåsor och skav. Dyrt att köpa fler par för att se om det hjälper. Skulle därför mer än gärna prova Hoka för att se om det är skor som kan vara mer rätt för mina fötter och slippa blåsorna.


Anna Nord

Jag vill gärna prova Hoka 4 är opererad 2 ggr menisk vä knä springer marathon och ultra. Har sprungit 15 marathon plus ett ultra 5 mil satte rekord på Sthlm marathon 2017 började springa maror 1996. Jag vill kunna fortsätta att springa hela mitt liv och hoppas på att sätta nya rekord.


Susanne Bornmar

Klart jag vill vara testlöpare av ett par Hoka. Har hört så mycket gott om denna sko, men aldrig provat någon. Springer runt 8-9 mil i veckan och det vore roligt att få testa en helt ny typ av sko än vad jag är van vid. Springer normalt sett i Brooks och Saucony.


Therese

Jag provar gärna Hoka, 5 mm drop passar mig perfekt. Springer ungefär 6 mil i veckan på varierat underlag. Har provat många olika märken och modeller under åren men inte riktigt hittat hem.


mikael kravik

Är på jakt efter nya breda dojjor,springer terräng med inov8,och har slitit ut mina ascis lyte någonting på asfalt,men måste hålla mig runt milen ,efter det blir det troligen lite morton på vänster foten när gruskornet dyker upp men som inte går att hitta ,samt på längre sträckor försvinner fler tår, känns det som.
Kanske kan det här vara en bra lösning med ett par Hoka,vill ju gärna springa längre också.


Peter

Skulle vara intresserad av att testa dessa men osäker på om de kan bli kompis med det underlaget jag springer på. Det blir mestadels preparerade spår och stigar och inte det underlaget de verkar gjorda för, asfalt.
Men för all del, överbevisa mig genom att låta mig prova dem 😉


Lennart Wirsäll

Nyfiken på Hoka. Hört mycket bra om deras skor.Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in

Tävling – Vasakvartetten – 4 löpare delar på 90 km

Tävling – Vasakvartetten – 4 löpare delar på 90 km


Nu kan du tävla om en laganmälan till Vasakvartetten för 4 löpare inklusive boende och annat kul! Vinnarna kommer få springa stafetten för vår nystartade klubb Springtime Sports Club. Tävlingen är enkel. Du ska följa Springtime Sports Club på Instagram och tagga tre vänner, som du vill springa stafetten med, i våra social medier.

Runner´s World och Springtime Travel lanserar nu Springtime Sports Club med ambitionen att inspirera och motivera till hälsosam träning. Springtime Sports Club ska vara en mötesplats för människor som vill komma igång eller ta nästa steg i träning och kanske tävling. Alla som vill kan tävla för klubben, och självklart är det helt gratis att gå med. (Här kan du gå med i Springtime Sports Club)

För att fira vår nysatsning tävlar vi nu ut en startplats för fyra personer i 2019 års Vasakvartetten inklusive bland annat boende för hela laget.
Tävlar gör du genom att i ett inlägg på vårt Instagramkonto eller vår Facebook sida taggar 3 vänner i kommentators fältet under tävlingsbilden. Du ska även följa Springtime Sports Club´s Instagramkonto, eller om du inte har Instagram klicka in ovan och bli medlem i klubben.

Tävlingen pågår fram till 20 juni, tänk på att ditt konto måste vara öppet under tävlingsperioden.

 

Detta ingår i vinsten (värde 15 500 kr):

– Boende på Ski Lodge 15-18/8

– Laganmälan till Vasakvartetten för 4 löpare

– Digitalt träningsprogram inför Vasakvartetten

– Runners Party – 3-rätters middag lördagen den 17 augusti (dryck ingår ej)

– Fri entré till äventyrsbad och spa under hela vistelsen

– Reseledning och service av Springtimes personal på plats

STORT LYCKA TILL!!

Sommarens coolaste löparglasögon på köpet!

Sommarens coolaste löparglasögon på köpet!


Löpare: Charlotte Karlsson

Inför sommarens alla härliga löprundor har du nu möjlighet att göra ett riktigt klipp!
Prenumerera på RW och få ett par snygga Sunpocket Atletics sol/löparglasögon till ett värde av 890 kr på köpet! 

Passa på!
10 nummer av RW, värde 990 kr (butiksvärde)
1 par Sunpocket Athletics, värde 890 kr

För endast 699 kr! 

Sammanlagt värde 1 880 kr!
Du sparar hela 1 181 kr!

Ja tack ta mig till erbjudandet! Klicka här!

 

Är du redan prenumerant?
Klicka här, så kan du köpa ett par Sunpocket Athletics till kanonpris. 

Erbjudandet gäller i Sverige och så långt lagret räcker.

 

Sponsrat inlägg
REEBOK RAGNAR RELAY LAKE MÄLAREN – Chans att springa i RW´s stjärnlag

REEBOK RAGNAR RELAY LAKE MÄLAREN – Chans att springa i RW´s stjärnlag


Om en månad, 15-16 juni, avgörs det 284 km långa stafettloppet Reebok Ragnar Relay Lake Mälaren. Runner´s World har i samarbete med Reebok ett eget lag, där några av Sveriges bästa löpare ingår såsom David Nilsson, Mikaela Larsson och Fredrik Uhrbom. En plats i laget är fortfarande öppen och nu har du chansen att bli den tionde lagmedlemmen i laget som siktar på att vara först till målet vid Drottningholms slott utanför Stockholm.

Den 15 juni går starten för Reebok Ragnar Relay Lake Mälaren vid Gripsholms slott i Mariefred. Från starten ska deltagarna i varje lag, som består av fem eller tio personer, turas om att springa 270 kilometer i ett sträck. Till stafetten som är första upplagan i Norden har Runner´s World i samarbete med Reebok ett eget 10-manna lag. Laget innehåller flera välkända löpare, såsom David Nilsson som är krönikör i tidningen Runner´s World och nyligen gjorde den 8:e bästa svenska tiden någonsin på maraton med 2.13.29 i Hamburg.
Fjolårets Stockholm Marathon-vinnare Mikaela Larsson har även hon visat suverän form i vår med sin snabbaste tid någonsin 2.31 i London Marathon.
Fredrik Uhrbom är en annan snabb löpare i laget som många känner till, bland annat genom hans avslappnade attityd till löpningen.

Nu har du alltså chansen att bli en löpare i teamet! Det enda kravet är att du är över 18 år och gillar en annorlunda och lite lätt galen utmaning. Givetvis ska du gilla att springa, för 3 av lagets totalt 30 sträckor blir dina. Din totala löpsträcka, fördelat på dina 3 sträckor, blir mellan 21-35 km beroende på vilka sträckor du får.

Förutom att du får springa i laget får du liksom övriga lagmedlemmar ett tävlingskit från samarbetspartnern Reebok, inklusive de tokhyllade löparskorna Reebok Floatride Run Fast.

Klicka in på tävlingslänken här och motivera varför just du vill springa i Runner´s Worlds lag i Reebok Ragnar Relay Lake Mälaren.

Fyll i tävlingsformuläret senast kl 12:00 den 12 maj. Lagmedlemmen tas ut av en jury bestående av just nämnda löpare, David Nilsson, Mikaela Larsson och Fredrik Uhrbom.

Lagmedlemmen presenteras på Runner’s Worlds Instagram och kontaktas via e-post.

 

FAKTA: Reebok Ragnar Relay Lake Mälaren!

Datum: 15–16 juni 2019.

Distans: 284 km

Klasser: Öppet för lag om fem eller tio löpare (minimiålder 18 år).

Sponsrat inlägg
VINN Metaride – skon från ASICS som omdefinierar långdistanslöpningen!

VINN Metaride – skon från ASICS som omdefinierar långdistanslöpningen!


Nyligen skrev ASICS löparhistoria när företaget lanserade ett helt nytt koncept för effektivare löpning, METARIDE. Skon designades med syftet att göra det lättare för löpare att springa långa distanser. Nu har du chans att vinna den nya skon som bara finns i begränsad upplaga välden över.

Metaride är en av de viktigaste innovationerna som ASICS lanserat under de senaste 70 åren och skon kombinerar egenutvecklade teknologier med en radikalt ny design, vilket har gett en nyfikenhet bland löpare världen över.  Metarides första version finns i begränsad upplaga, och nu har du chansen vinna den heta nya skomodellen som  har som mål att optimera alla tre faserna i steget.
Tävlingen där en herr- och en damsko tävlas ut presenteras av ASICS i samarbete med Runner´s World. För att tävla svarar du på frågan vilket land ASICS kommer från och anger din e-postadress. Motivera även kort varför just du vill vinna Metaride.

TÄVLA HÄR!

Vinnarna meddelas via e-post och publiceras på Runner´s Worlds Instagramsida i slutet av april.

Lycka till!!

Runner´s Worlds Chefredaktör testar Metaride på ASICS Institute of Sport Science i Kobe i Japan

Asics Metaride – Ett helt nytt koncept

ASICS Metarides speciella design syftar till att minimera rörelsen i fotleden, för att minska energiåtgången just där med upp till 20 procent. Asics hänvisar själva till forskning gjord på University of Loughborough i Storbritannien, där man har jämfört ”den totala minskningen av energiförlusten under stötdämpnings- och framåtdrivningsfasen” mellan Metaride och vanliga löparskor i samma kategori.

Det här betyder helt enkelt att Metaride ska göra det lättare att springa långa distanser mer energieffektivt. Det menar Asics att man åstadkommer genom skons mycket styva och uppåtböjda mellansula, kallad Guidesole. Metaride är gjord för löpare som landar på hälen (90 procent av löparna i målgruppen gör det enligt Asics). Den ska sedan – tack vare sulan – hjälpa till när det gäller att förflytta tyngdpunkten genom löpstegets stödfas. Effekten blir att löparen liksom ”gungar” sig genom varje steg.

Mellan yttersulan och foten ligger också olika lager av FlyteFoam för att ge såväl stötdämpning som ett mer effektivt frånskjut. Ovandelen är stickad i ett mjukt och formbart material med god andningsförmåga, som ger stöd där det behövs.

Den radikalt annorlunda konstruktionen och designen av sulan – för att vara en sko från Asics – ger onekligen en annorlunda löpkänsla, så mycket kan vi säga. Asics själva är tydliga med att Metaride främst är framtagen för löpare som springer i farter mellan 5–7 minuter per kilometer, men att man nu jobbar på lättare versioner för löpning i högre farter.

Metaride väger 300/265 gram, har nolldropp (ingen höjdskillnad mellan häl och tå) och kostar 2 500 kronor.

Sponsrat inlägg
Brooks Run Happy testlöpare utsedda

Brooks Run Happy testlöpare utsedda


Brooks, som är USA´s ledande löparmärke, sökte i samarbete med Runner´s World tio testlöpare när märket relanseras i Sverige. Gensvaret att bli testlöpare var stort, och nu är testpanelen utsedd.

Riktigt kul för oss att så många löpare var villiga att ställa upp och testa en löparsko ur det breda sortiment som Brooks erbjuder. Det var ett svårt jobb att välja ut testlöparna, då det var oerhört många fina och fyndiga motiveringar som kvalade in att få hård-testa skorna. Slutligen föll valet på dessa tio testlöpare:

Bonnie Tran, Fredrik von Gegerfelt, Karoliina Norén, Annica Wernerson, Eva Pettersson, Zamir Cohen, Agneta Burrows, Henrik Lööf, Elisabeth Rylander, Lars Herlin.

Vid meddelandet av att man blivit utvald till testpanelen fick man stämma av med Brooks Shoe Finder för att få rekommendation på en modell som passade utifrån personliga förutsättningar och önskemål.

Det blev en stor variation av Brooks modeller som testlöparna rekommenderades, vilket kommer ge oss inblick i flera olika modellers funktion längre fram när testpanelens omdömen om modellerna presenteras här på runnersworld.se.

Omdömet om Shoe Finder var riktigt bra:

”Brooks Shoe Finder funktionen fungerade fantastiskt bra! Det var lätt att navigera och svara på frågorna. Det kändes professionellt och samtidigt lite lekfullt. Jag testade skon som hemsidan rekommenderade och allt kändes bra, vilket gjorde att förtroendet för Brooks Shoe Finder funktionen är bra”

Nedan modeller kommer testas och presenteras längre fram i vår här på Runnersworld.se

Brooks Adrenaline GTS 19
Books Levitate 2
Brooks Launch 6
Brooks Caldera 3
Brooks Ghost 11
Brooks Glycerin 16
Brooks Bedlam

Kolla in Brooks alla modeller här

 

Desiree ”Des” Linden, vinnare av Boston Marathon 2018 är en av många löpare som springer i Brooks.

 

Sponsrat inlägg
Vinn Crafts nya löparskor X165 Engineered!

Vinn Crafts nya löparskor X165 Engineered!


Craft utökar sin satsning på löparskor och lanserar nu modellen X165 Engineered – en lätt och luftig löparsko med god stötdämpning som ger extra skjuts i frånskjutet. Nyfiken? Delta i vår tävling så har du chans att vinna ett par!

Boråsbaserade Craft är kanske mest kända för sina funktionskläder – ett produktsegment där man har varit marknadsledande sedan lanseringen av sitt första underställ i polyester 1977. Sedan dess har Craft utvecklat sin produktportfölj avsevärt. För två år sedan beslöt man sig för att ge sig in i den tuffa löparskobranschen med en helt egenutvecklad modell. Nu lanserar man ytterligare en ny skomodell: X165 Engineered – som du har chansen att vinna!

Craft X165 Engineered är utvecklad för att vara en mångsidig löparsko. Ovandelen är tillverkad i ett tekniskt avancerat och mycket starkt nätmaterial som ger extra god andningsförmåga och flexibilitet. Utanpå ovandelen ligger sömlösa förstärkningar över mellanfoten och ner runt hälen, vilka ger stöd i både höjdled och sidled utan att hämma ett naturligt löpsteg.

Passformen på X165 utgår från en läst som följer fotens naturliga form och kontur. Teknologin innefattar även en anatomiskt anpassad tåbox, samt en konstruktion som tillåter fotens muskler att arbeta på ett naturligt och optimalt sätt.

Mellansulan i skons häldel är gjord av ett ultramjukt EVA-material som dämpar landningen. Landningszonen under hälen är dessutom separerad från övriga sulan för att ytterligare öka komforten. Mellansulan i framfoten är gjord i ett lätt EVA-material som både ger bra stötdämpning och respons.

Yttersulans triangelmönster ser till att du får bra grepp vid både fotisättning och frånskjut. Utfrästa spår i mitten av sulan och på utsidan av framfoten ger extra flexibilitet.

I samarbete med Craft tävlar nu Runner’s World ut två par Craft X165 – ett par herrskor och ett par damskor.

KLICKA IN HÄR I FORMULÄRET, svara på frågan vart Craft Sportswear är baserat i Sverige och motivera kort varför just du vill vinna Craft X165.

Tävlingen är öppen till den 10 april.
Vinnarna meddelas via mail och publiceras även ut här på runnersworld.se.

Lycka till!

Fakta Craft X165 Engineered

Sponsrat inlägg