Vinn Stockhom Marathon-kläder från Asics

Vinn Stockhom Marathon-kläder från Asics


Det enda du behöver göra är att gå in på vår Facebooksida. Där anger du ditt startnummer i årets lopp och en motivering till varför du springer Stockholm Marathon

för att ha chansen att vinna en uppsättning dam eller- herrkläder.

Om du inte har ett Facebook-konto går det också bra att lämna ditt tävlingsbidrag i kommentarsfältet här nedanför. Tävlingen pågår till och med måndag 23 maj.

OBS! Damkläderna är i storlek small och herrkläderna är i storlek medium.

Damklädespaketet innehåller följande

  • Löparjacka 
  • Löpartopp
  • Löpartights
  • Löparkjol
  • Keps

Herrklädespaketet innehåller följande

  • Löparjacka 
  • Löpartröja
  • Löpartights
  • Löparshorts
  • Keps

Vinnare av tävlingen meddelas via Runner’s World hemsida och nyhetsbrev. Priserna delas ut i samband med nummerlappsutdelningen på Stockholm Marathon. 

Löparkläderna i Asics Stockhom Marathon-kollektion kommer också att säljas under loppets mässa och hos Löplabbet vilket vi tidigare skrivit om här.

Endast deltagare i 2011 års Stockholm Marathon kan delta i tävlingen och vinnaren av dam- respektive herrkläder utses av Runner’s Worlds redaktion. Storlek på kläder kan inte ändras och beslutet kan inte överklagas. 


Antal kommentarer: 78

Patrik

Synd att tävlingen endast är till för ”sociala nätverkare” 🙁


Uno Lingemark

Maratron med klok planering
årets bästa frikvårdinvestering


Erica Dahlin

42 kilometer runt i storstaden så het, blir ett bra test på din uthållighet.


Jonas Lund

Hej Patrik,
helt rätt tänkt. Naturligtvis ska alla som inte finns på Facebook också kunna vara med i tävlingen. Det är bara att lämna en kommentar till artikeln här också för att ha chansen att vinna ett klädset.
Tack för att du påminde oss om det och lycka till.
Jonas Lund, webbredaktör


Stefan Almkvist Startnummer 11919

För att komma igång igen med att springa Marathon. Har haft ett uppehåll ett tag och vill komma upp till minst 25 genomförda Marathon lopp.


Tina Martinell 15589

Springer marathon för att ha en riktig utmaning som gör att jag måste träna. Mår mycket dåligt om jag inte tränar men har ändå svårt att motivera mig själv att springa bara för att det är bra för mig (speciellt efter en sån här vinter). Att ha ett mål som maraton gör att jag tar mig ut även när soffan är som mest inbjudande. Skulle aldrig svika mig själv genom att inte ställa upp i loppet om jag bestämt att jag ska genomför det.


Jan Olof Andersson

Jan Olof Andersson Startnummer 1104
Springer marathon i Stockholm för att det tvingar mig i form och för att det är en riktig fest med alla löpare, publik och arrangemang runtomkrin.


Johan Rönnby

För att visa att jag kan slå mig själv som 20-åring 30 år senare ….


Karl Rönnby

För att visa farsan att vissa 20-åringar faktiskt är snabbare än 50-åringar!


Patrik 5338

Ääälskar att springa lååångt och Stockholm.


Lena Rafsten

Hej!
Jag har inte bästämt mig för om jag ska spring i år men tänkte att med nya specialkläder så blir jag ju tvungen=morot och motivation. Har sprungit en gång tidigare och tyckte att det var hur trevligt som helst. En riktig folkfest!!
Jag har storlek S


Gunnar Östergren

Startnummer 6750
En medelålders kis från Eken
som gett sig in i den tuffa leken
att springa på asfalt och grus
påhejad av publikens brus
i Asics töj av rätta storleken


Emelie

Stockholm Marathon – en perfekt uppladdning inför New York Marathon, tänk att kunna få göra reklam för Stockholm när man springer i New York.


Joacim Axelsson

Startnummer 13340. Jag springer för att komma till 5 fullföljda lopp och slå nytt pers. Så enkelt är det.


Ghazi Putrus

Startnr 1054
Att utmana kroppen med belastningen, att träna upp kroppen för att klara av belastningen. Kroppen känns ju som bäst efter långpassen. Man är mör, instabil och tror att man aldrig kan gå igen. Det ÄR faktiskt en härlig känsla
mitt mål i år 3:30


Stina

Måste förbättra min tid från förra året då jag var ute läääänge samt visa upp mitt nyvunna löparset för alla som vill se!


Minna

Startnr: 15748
Jag springer för att jag kan!
Min första maran var en av Sveriges minsta, nästan helt utan publik och klädkod ”säck och aska”. I storstan gäller andra regler; med hjälp av RW och Asics kan även en lantis smälta in i Stockholms stora löparfest!


Helena

8830. Stockholm marathon är mitt ärevarv och min belöning för ett års motionerande.


Jens Söder

Är väl en av det få som fortfarande inte har facebook konto.
Har startnr 461 i Sth Marathon och vill gärna vinna lite sköna kläder.
Jag springer Stockholm Marathon för att göra en bra tid och det ska göras på ett marathon med mycket publik. All respekt åt Växjö, Öland mm men ska man sätta pers så är det i Stockholm.
/Jens


Anders

Stockholm marathon är årets tävling.
Sveriges bästa arrangemang!


Stefan Holmgren

Startnummer 4160
Lasbilschaufför som trafikerar Mariestad – Luleå en gång i veckan.
Började jogga för att hålla igång och slippa ”åkarmage”
Samma vikt idag som när jag började för 25 år sedan, 74 kg.
Mitt fjärde Stockholm Maraton, ska även springa New York i år.
Jag älskar det och mår så bra
Stefan Holmgren


Egon Johansson

Skall kolla om ” gubben ” orkar med ett maraton i Stockholm för första gången vid 55-års ålder.


Egon Johansson

Glömde skriva mitt startnummer: 18461.


Shamala Samuelsson

Hej,
Jag har startnummer 21058.
Springer för andra året, vill bevisa att trots jag sprang min först mara 2010 vid 45års äldern går det faktiskt att förbättra min tid trots ”stigande”ålder.
Började springa igen juli 2008 efter över 20års uppehåll från löpning.


Joachim Andreasson

Mitt namn är Joachim Andreasson och mitt Start nr: 16269.
Springer Stockholm marathon för att ha ett mål med min träning, samt att det
är ett roligt lopp att springa. kanon stämning utmed hela banan.


Mats Ringström

Startnr: 5703
Första maran för mig. Som tonåring började jag träna löpning med maraton som slutligt mål, men annat kom emellan. Lumpen, familj, jobb etc..Då min svåger hastigt gick bort alltför ung för ett år sedan, insåg jag att livet är för kort för att vänta. (Vi skulle ha sprungit Stockholm halvmaraton tillsammans). Nu med lite mer tid och motivation är det hög tid att realisera drömmen.


Roger Larsson

1390 – Har tidigare sprungit en hel del marathon men haft ett relativt långt uppehåll. Väljer därför Stockholm Marathon när jag nu åter är i hyfsad form. Väl mött.


Niklas Hegenbart

Jag springer Stockholm Marathon för att njuta av Stockholms innerstad, vädret och publiken. Men också för att ha tagit mig igenom denna utmaning, sätta personligt rekord på denna distans (debut så det bör gå bra), för att försöka springa snabbare än de flesta i min ålder och gärna ha 90% av löparna bakom mig. Mitt startnummer är 2985


Stig Ylipää

Mitt start nr : 4826. Det här blir min 6:e Stockholm Marathon på raken och ser fram mot årets höjdpungt, här i Tornedalen har vintern inte varit att leka med mycke snö och kalt -20 nästan varje dag i januari och ibland -30 men det är bara att gilla läget, kläderna ser väldigt fina ut så jag hoppas att det blir jag som vinner…


Tomas Ekström

Jag springer Asics Stockholm Marathon bara för att det är så j-a skoj!! Tomas Ekström startnr: 5925


Sten-Ove Wilhelmzon

Hej startnr 5459, jag springer Stockholm Marathon för ett underbart lopp med utmaningen att vinna över sig själv med mycket inspirerande publik och miljö.


Lisa Karlsson

Ser med mycket stor förväntan fram emot mitt livs första Marathonlopp! Jag är en glad och målmedveten motionär som allt mer har förstått tjusningen med att springa långt och länge… Nu är det äntligen dags… efter över ett års förberedelser… att visa mig själv att jag fixar denna utmaning!!! Det ska bli kanon kul att springa Stockholm Marathon!!! (Start nr 21092)


Kim Backlund

4574
Sprang första gången ifjol och nu är jag fast.


Birgitta Lanhede

47 år gammal, iförd prommenadskor och utan en enda träningsrunda sprang jag mitt första lopp någonsinn (6 km) i maj för 5 år sedan. En vecka senare iförd nya vita joggingskor, de första jag ägt sprang jag Vår ruset. Det kändes som att flyga. Jag var fast och en ny epok i mitt liv hade börjat. 28 maj i år, nästan exakt 5 år senare, springer jag Stockholm Marathon för första gången. Gissa hur det känns!
Start nummer 3659


Leif Newman

Hej, Leif Newman heter jag och har startnummer 4275.
”Stockholm Marathon – ett vackert lopp,
Jag vill springa långt och länge utan stopp!”


Nils Krus

Jag springer Stockholm Marathon för att ingenting är jobbigare och absolut ingenting ger en sådan häftig känsla av att man äger när man sprungit genom den vackraste staden och kommit i mål i den vackrste arenan.


Annie Hedlund

HEJ! Mitt startnummer 8361 i 2011 års Stockholms Marathon!
Springer Marathon för att träffa alla glada löparvänner! Å vinka till publiken!
Hälsningar Annie Hedlund
Björnsonsgatan95
16843 BROMMA


Alexander Jakobsson

Som Marathonmotionär är Stockholm Marathon årets viktigaste och roligaste händelse. Givetvis hoppas jag kunna putsa mitt pers, vilket ju är enklare i en sådan inspererande miljö. Att kunna springa maran så fort som möjligt är ju trots allt det som motiverar mig, varje träningspass.
Mitt startnr. 404


Peter Folkesson

Hej!
Startnummer: 2440
Motivering: Jag började springa för 4 år sedan, målet är NY Marathon. Innan jag når målet är Stockholm ett givet lopp. Att springa ett lopp med all den stöttning som publiken ger är underbart och få springa in på Stadion och passera målsnöret. Det ger ett härligt rus!
Mvh: Peter Folkesson


Kaia Puusepp

Jag springer för att jag älskar att springa, jag springer för livet!
Startnr 8669


Dick Jansson

Springer för att utmana och utveckla mig själv, för att hålla den gamla kroppen (liksom knoppen) alert så länge som möjligt och för att Stockholm Maraton är en folkfest som man gärna vill vara en del av.
Startnummer 11524 Dick Jansson


Rainer Niska

Jag springer för 11:e gången vill gärna inte missa det
Startnummer:4685


Pär Söderlund

Hej! Man vill ju se bra ut när man korsar mållinjen på tiden 3,15. Mvh Pär. Mitt start nr:2928


Jessica Wilhelmsson

Hej!!
Nr 14680.
Jag springer Asics Stockholm Marathon för att det är en sådan mäktig känsla att springa i mål på Stockholm Stadion.


Thomas Svanström

Hej!
Startnr 2981
Jag gör min maratondebut i årets Stockholm Maraton och ser verkligen fram emot denna upplevelse. Hört så många löpare som ångrat sig att de aldrig fått uppleva denna omtalade tävling. Ser fram emot den 28.e!


Christer Linderborg

Hej!
Startnummer 16532
Mitt första marathonlopp över huvudtaget. Lite nervöst men jag har tränat för att klara 4 timmar. Jag springer Stockholm marathon för att jag gillar träning och nu är det dags att bli en marathonlöpare. Märker redan nu att jag får nya vänner som liksom pratar samma språk.


Niklas von Mentzer

Hej! Startnummer 11912.
Jag springer min första mara för att det är en utmaning och sedan vill jag göra min far stolt och glad. Han sprang maran i Sthlm 1984 på finfina tiden 3.06:38.


Malin

Startnummer: 22681
Jag springer för att jag mår så bra av att springa och det för är utmanande att sätta upp ett mål för mig själv som tar ett halvår att förbereda sig för.
/Malin


Lena Johansson

Startar i mitt tredje Stockholm maraton och har som mål att gå under 3.30. Att ha ett maraton som mål gör att man känner sig motiverad att träna och att man kan springa både i ur och skur. Många tidiga morgonrundor har det blivit och många fina stunder med både soluppgång och råddjur i gryningen.


Lena Johansson

Startnummer 3625.Startar i mitt tredje Stockholm maraton och har som mål att gå under 3.30. Att ha ett maraton som mål gör att man känner sig motiverad att träna och att man kan springa i både ur och skur. Många tidiga morgonrundor har det blivit och många fina stunder med både soluppgång och rådjur.


Joachim

Startnummer 3147
Jag VILL inte.Jag våndas inför sista milen,tröttheten och oron att inte orka
Jag måste!
Vid varje träningspass under hela året tänker jag vid något tillfälle på loppet
-lite snabbare, lite starkare,jag kan,jag orkar.
Marathon blir en förutsättning för träningen.
Träningen får mig att må SÅ bra.


peter uvenäs

När min fru ville att vi skulle åka till Stockholm för att heja på hennes bror, då han sprang marathon, tyckte jag att det borde vara roligare att springa marathon än att titta på. En dag senare hade min fru löst det problemet och anmält mig till loppet.
Jag springer Stockholm marathon för att jag pratar för mycket och står för vad jag tycker. Det ska bli ett nöje!


jan-olof svensson

Jag springer stockholm marathon för att ha ett mål att träna för och för att må bra
Har sprungit 12 st nu så man vill ju gärna ha 15 och sen 20 osv.Så är det en härlig känsla att springa in på stadion varje gång.


Ulla Björk

Jag opererade ryggen, en stor operation för 4 år sedan och fyller 62 i höst.
har klarat tjejklassikern och mitt mål är att klara ett maratonlopp till. har sprungit 3 lopp totalt. Alla efter 54 års ålder. Det ska gå.
mvh
Ulla Björk startnr 14742


Markus Nilsson

Jag springer marathonlopp för att ha mål att träna inför, som håller mig motiverad.
Jag springer just stockholm marathon för att det är en fantastisk folkfest och en otrolig stämning runt loppet, och för att det är en helt oslagbar känsla att springa in på Stockholm Stadion och spurta in i mål.
Markus Nilsson, startnummer 1153


Olle Schubert

#1476 Olle Schubert
För mig, som för så många andra, är det viktigt att försöka hålla igång kroppen, specielt då man har ett stillasittande jobb. Ett lätt och bra sätt att röra sig är att ägna sig åt löpning men ibland kan det ändå vara svårt att motivera sig. Därför anmäler jag mig till diverse lopp för att ha något att se fram emot då jag snörar på mig mina Asics och ska ut och springa. Höjdpunkten bland dessa lopp är givetvis Asics Stockholm Marathon. En stor utmaning för en motionär som mig och en stor triumf då man kommit runt.


Sara

Startnummer 22849
Känslan man får när man passerar mållinjen efter att ha genomfört Stockholm Marathon går ej att beskriva med ord, det måste bara upplevas!


Lars

Startnummer 1162
Stockholm marathon är en tradition och en folkfest numera, som det inte går att missa. Jag springer för 5:e gången. Att ha en mara på våren som mål ger dessutom motivation att hålla igång träningen under vinteren.


Robert Nilsson

Startnummer 2816.
Jag springer maran för att slå farsans tid från 1979.


Andreas Nilsson

Startnummer 11464
Jag springer maran för att det uppleva nått alldeles speciellt med mina löparkompisar från Edsbyn. Vi börjar psyka varandra redan på hösten och ju närmare vi kommer desto mer blir det…


Christer Andersson

Christer Andersson startnummer 3055.
Som amatör få springa Stockholm Marathon genom Sveriges huvudstad med gatorna kantade av publik när man utför ett maximalt kraftprov. Kan man begära mer?


Anneli Nordholm

Startnr: 15493
Jag springer mitt första marathon. Det ska bli fantastiskt roligt och en härlig utmaning.


Ulf Ernestål

Startnummer 11703
Jag anmälde mig till Vätternrundan när jag upptäckte att jag inte kunde dra min dotter i pulkan utan att bli anfådd efter fem minuter. På senare tid har jag gått över till löpning eftersom det är en mer lättillgänglig träningsform. Nu är min dotter 13 år men jag har fortsatt att anmäla mig till ett längre lopp varje år.
Jag sprang Berlin Marathon i höstas och fick blodad tand. Nu vill jag se om jag kan komma under fyra timmar på en lite mer kuperad bana.


Staffan Körnung

Startnummer: 16604
Lovade min syster (startnr. 14284) att ställaupp som hare en stund innan hon springer ifrån mig. Hade tänkt att hon skulle få en mindre chock då jag tänker försöka hålla henne bakom mig denna gång.. Vore det inte kul om hon hade något snyggt att fästa ögonen på under denna sköna ”resa” (kläder givetvis)?
Lycka till allihop som läser detta


Mia Spångberg Erixon

Mia Spångberg Erixon startnr.8915
Den 28.e vill jag inte annanstans vara,
vill nöta gatorna på denna Stockholms mara.
Gatorna fulla av löpare med kämparanda,
blir man trött peppar man varandra.
Att persa hoppas man mest,
men framförallt att njuta av denna folkfest.
Hoppas på att lyckan står mig bi
och att jag med denna löparkit springer in på Stadion med energi!


Per Thunberg

Startnummer: 1423
Jag springer Ascis Stockholm Marathon för att återuppleva känslan när man går i mål.
En känsla av att vara oslagbar, trots att många redan har gått i mål. En känsla av att kunna springa hur långt som helst, trots att man inte skulle klara 100 meter till. En känsla av gemenskap, trots att man tävlar mot varandra. En känsla av tacksamhet, trots att man gjort allt jobb själv. En känsla av lättnad, trots att man vet att man kommer att vilja göra det igen. En känsla av stolthet, helt enkelt för att man är en del av den lilla skara som kan kalla sig marathonlöpare.


Anna Pernestål

Startnummer: 8305
Att springa är det bästa jag vet
det är ingen hemlighet!
Med ett brett smil
kutar jag mil efter mil.
Att springa älskar jag mest
å på Stockholms Mara – då är det fest!


Lotta Frenander

Nr 3688 har jag i år och jag springer Stockholm marathon för upplevelsen, det känns förvånansvärt bra varje gång, man bara hänger på alla andras fötter, glider med utmed vattnet och vips är man i mål några liter sportdryck och hundratals hejarop senare.


Agneta Jonsson

Startnummer 150 Agneta Jonsson
Jag springer för att det är det enklaste sättet att hålla sig frisk, och Stockholms marathon är en så härlig folkfest, ett ”examensprov” för att se hur bra man klarat vinterns träning


marie idsund

Startnummer 8654…
En vän blev skadad och jag rycker in.
Trisst när namnet då inte blir min.
Pressen blir stor, men roligare än någon tror.
En folkfest att starta sommaren på,
tänker dock inte runt banan Gå…


Caroline Fries

För att det är en utmaning och upplevelse både för kropp och själ att springa genom världens vackraste stad. Caroline Fries med startnummer 21911 springer Stockholm Marathon för andra gången.


Nina

Startnr 15099.
Jag springer för utmaningen och för att det ska bli väldigt roligt!


Anneli Holmén

Startnummer 9008
Jag ska springa Stockholm marathon tillsammans med min man som ett test inför att nästa år försöka genomföra en fullängds Ironman. Det är första gången vi springer så långt, ska bli kul!


Ulf Lindberg

Springer STHLM Marathon därför att det är så himla roligt.
Startnr:16256


Peppo Hansson

Stnr; 10024. Ställer upp i sthlm marathon för att känslan och utmaningen är så enorm.
Är inte riktigt hundra i min förberedelse denna gång på grund av att jag ”kraschade”, och hamnade på akuten via ambulans i mitten på april och blev kvar 4 dagar på stroke avd. Så efter koll efter om jag hade fått stroke eller hjärtinfarkt, ( symtomerna var sådana), så kom dom fram till att jag var ”övertränad”, långa dagar på jobbet och stress, men fysiken för övrigt var på topp.
Trots detta tänker jag springa maran, och det kommer göra ont o bli jobbigare än nånsin efter många missade långpass på slutet, men det är ju så förbaskat kul att vara med så det är värt smärtan, och blir som en extra utmaning att ta sig i mål.


Peter Andersson

Startnummer 10801
Jag springer för att må bra och kunna leva gott och länge! Själva loppet är en slags examen på en lång träningsperiod.
Nu är det dags att ta steget från en halvfigur till en helfigur. Med andra ord premiär för marathon.
Hittills har det blivit en lång rad halvmarathon och min familj har lyckats missa min målgång flera gånger. Därför vore klädpaketet utmärkt så de känner igen mig.


Titti Fältström

Startnummer 16500
Jag söker hela tiden nya utmaningar med min löpning!
Stockholm marathon blir mitt första helmarathon någonsin!
Jag är 51 år och jag känner mig väl förberedd för uppgiften.
Klarar jag det här blir nästa stora utmaning Vertex fjällmarathon!


Åke Persson

Startnr 19666 Ser fram emot stämningen!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Felspringningen i adidas Stockholm Marathon – en snackis

Under lördagens adidas Stockholm Marathon hände det som är en mardröm för en lopparrangör –...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Kanske för många pass – men nu börjar nedtrappningen

Följ Runner’s Worlds chefredaktör Anders Szalkais uppladdning och träning inför adidas Stockholm Marathon den 4 juni. [Presenteras i samarbete med...

Läs mer
Etiopiskt i topp – och mycket starka svenska insatser i Stockholm Marathon

I ASICS Stockholm Marathon var de svenska löparna inte långt efter vinnarna. Carolina Wikström vann SM-guld med den snabbaste tiden...

Läs mer