Winter Run – loppet som lyser i mörkret

Winter Run – loppet som lyser i mörkret


Winter run vill löpningen till nästa nivå och göra något roligt av mörkret. Med självlysande armband kommer deltagarna att lysa upp en 10 kilometer lång bana i Göteborg och Stockholm. Men Winter Run vill bjuda på stor upplevelse även för de som inte springer; eldkonstnärer skapar en magisk atmosfär vid starten och både DJs och ljusshower håller trycket uppe under hela eventet.

Det viktigaste är inte hur fort man springer utan hur mycket man bidrar till stämningen – den mest lysande löparen vinner fina priser. Bakom loppet står Icebug och Craft.

BANSTRÄCKNINGEN I GÖTEBORG: Start och mål sker i Slottsskogen. Sedan tar banan dig ner mot Nordostpassagen och vidare genom Andra Långgatan för att sedan ta Linnégatan mot Slottsskogen igen.

BANSTRÄCKNINGEN I STOCKHOLM: Start och mål sker vid Tantolunden. Sedan går banan över Liljeholmsbron och utmed Årstadshamnen för att sedan fortsätta över Västra Årstabron. Två varv runt denna fina slinga ger ett lopp på en mil.

Man kan både tävla själv eller i ett lag med minst fyra deltagare. Anmälan och mer information hittar du på winterrun.comLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Felspringningen i adidas Stockholm Marathon – en snackis

Under lördagens adidas Stockholm Marathon hände det som är en mardröm för en lopparrangör –...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar