Winterrun – vinterns coolaste löparfest

Winterrun – vinterns coolaste löparfest


Efter två år i Slottsskogen är det dags för löpareventet Winterrun att ta sig in till hjärtat av Göteborg. Icebug, i samarbete med Craft, öppnar dörrarna till Liseberg för en mils löparfest den 24 januari. Lisebergs julbelysning tänds upp för en stund och mängder med eldstäder lyser upp vägen, med start och mål inne i nöjesparken.
– För oss på Liseberg är det extra kul att kunna öppna upp parken i vinterskrud en dag när det normalt är stängt. Vi visar upp en ”stängd” park och vad den mystiken innebär, säger Lisebergs Vice VD Thomas Sjöstrand, i ett pressmeddelande. 

Den 31 januari flyttar Winterrun vidare till Stockholm där milloppet har sitt start- och målområde vid rockklubben Debaser. Banan sträcker sig från klubben vid Hornstulls strand på söder, över Liljeholmsbron, utmed vattnet i Årstahamnen och vidare in mot Tantolunden. I sann rockanda serveras afterrun inne på Debaser med öl, gulasch och surdegsbröd.

Winterruns slogan är ”Light up your city”, något deltagarna uppmanas göra med hjälp av bland annat självlysande armband. Den mest lysande löparen vinner priser från loppets partners. Det kommer dessutom att finnas eldkonstnärer, DJs och ljusshower utmed banorna. 

Här kan du läsa mer och anmäla dig till Winterrun – rabattkoden EARLYBIRD2015 ger 
100 kr i rabatt fram till 16 november


Antal kommentarer: 1

Mimmi

Detta event kommer inte till Skåne?Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Felspringningen i adidas Stockholm Marathon – en snackis

Under lördagens adidas Stockholm Marathon hände det som är en mardröm för en lopparrangör –...

Läs mer

Fler intressanta artiklar