Blev du Sauconys testlöpare?

Blev du Sauconys testlöpare?


Vi säger stort grattis till de fem löpare som får varsitt par av Saucony Triumph ISO att springa i och utvärdera. Tack för alla bidrag och motiveringar! Här kan du läsa mer om Triumph ISO.

Josefin Fhärm
”I maj nästa år springer jag mitt tionde Göteborgsvarv på raken. Det var ett löfte till mig själv efter att jag för 10 år sedan genomförde ”Varvet” för första gången och sprang i mål med tårar av stolthet. Jag lovade att jag aldrig mer skulle låta soffan vinna över mig. Vad vore väl en bättre belöning än att få springa mitt tionde varv i sprillans nya Saucony-skor?”

Liselotte Möller 
”Jag har sprungit i princip fem dagar i veckan sedan 1994. Har provat de flesta märken och underlag under min tid som löpare. Min breda erfarenhet skulle kunna vara till stor nytta för er och för en bra bedömning av skon. Har bland annat sprungit New York Marathon, Axa Fjällmaraton, Stockholm Marathon och Tjurruset.

Peter Dahlqvist
”Jag söker en sko som passar min fot bättre än de modeller jag haft tidigare. Jag har provat flera märken men inte hittat någon ultimat passform ännu. Springer inte så långa pass utan satsar mer på korta snabba kvalitetspass och det ställer högre krav på passformen tycker jag.”

Carola Ölmhagen
”Jag vill springa snabbare än min rottweiler!” 

Malin Gåhlin
”Jag har provat olika löparskor men aldrig Saucony. Har svårt att hitta den optimala skon, de flesta jag provat saknar något. Därför vill jag gärna testa Saucony, som jag för övrigt hört mycket gott om.” 

Vinnarna kommer även att bli kontaktade via mejl. 


Nr 8 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Frisk kropp – och knopp! Så påverkas din psykiska hälsa av löpning
  • Tänk dig snabb med mental träning
  • 15 enkla knep för bättre prestation
  • Nya teknologin som förändrar löpningen – för alltid!
  • Så lär du dig känna farten
Bli prenumerant
Antal kommentarer: 1

Mattias Sundkvist

Jag e int bitter…:-DLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Perfekta tillbehöret till korvgrillen – krämig och het majsröra

Vegokorv, köttkorv eller rökt morot. Du väljer – men missa för allt i världen inte...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Utnyttja sommarljuset

Sommarens ljusa morgnar och kvällar ger dig mer tid att träna. Så här utnyttjar du...

Läs mer

Löparstjärnan Sara Wedlund är död

Sara Wedlund dominerade de svenska löparbanorna och löpsedlarna under ett par år i mitten av...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Aron vann igen – och aktuellt från ultravärlden

Aron Andersson vann återigen Wings for Life när han hann längst av 184 000 startande....

Läs mer
Den ultimata sportlovssoppan!

Denna mustiga soppa passar helt perfekt i en termos i skogen, skidbacken eller skidspåret.

Läs mer
Gröt och kaffe i ett

Sätt guldkant på frukosten med den här enkla och goda vardagsfavoriten!

Läs mer