Blogg

Mitt 46:e RW Blogginlägg


– Att läsa en bok bakifrån är som att spotta författaren i ansiktet!

Så sa Bob Hunds sångare Thomas Öberg när han var gäst i Värvet. Det tycker jag var roligt. Han läser mest tidningar, för då kan man börja var man vill. 

– Om jag ser bra ut naken? Ja faktiskt!

– Riktigt bra träningsvecka med tuffa intervaller och bra styrkepass. Nu ser det ut som löpning och inte nåt jäkla lallande.

– Körde bland annat Seth Ronland-testen som Marie Kjellnäs skrev om i nyaste Fitness Magazine. Du använder TRX band och gör: 50 st armhävning med benindrag (fötterna i Trx-banden + 50 st liggande rodd (fötterna i golvet och dra dig upp med hjälp av trx) + 50 st enbensböj med viktskiva (ena benet i trx-bandet ) gör 50 st på varje ben .Totalt 200 reps. Allt detta gör du på tid. Min tid blev 7.31. Men då tryckte jag av när jag justerade längden på TRX-bandet.

– Tyresö-spelarna tränar på bra under uppehållet. Fick bland annat mail av Marta som är i Brasilien. ”Jag tränar ganska bra men det är tråkigt att träna ensam och när inte du är med” skrev hon. Fina lilla Marta.

– Sverige gjorde en jättebra match mot England i onsdags. Bra anfallsspel och Caroline Seger var 5 plus. Hoppas dom slipar till det sista i försvarspelet också. Då kan det bli final i EM.

– Men inatt hoppade deras försvartränare Birger av !? Fyra dagar före EM börjar??

– Min dotter Malin vann Lövångerloppet 15,2 km terräng idag. Bra jobbat och drygt 63 min är bra i tuff terräng. Jag hoppas på 1.24-1.25 på halvmaran och låga 38 på milen snart.

– Medicinen jag fått hjälper lite. Nu har jag huvudvärk kanske 25 dar/mån. Men betydligt kortare perioder (2-4 tim) Hoppas att det till slut ger med sig. Men vi skiter i detta nu.

– Kristians Gidlunds sommarprat är nåt av det starkaste jag hört. När han läste upp brevet till sitt barn som han aldrig kommer få, så grät jag. Nu har dom avbrutit alla behandlingar för att tumörerna bara växer. Killen är 29 år! Precis som min son…

– Patrik Yderberg, Hasse Lodin, Charlotte Wijk, Monika Lindqvist är några som kör efter ett 12 veckors-upplägg jag gjort. Alla tycker det är skoj med lite struktur och planering. Jag har gjort 3 nyckelpass per vecka som dom MÅSTE köra. Övriga dar gör dom vad dom vill.

– Även den gamle fjällräven Markus Torgeby är på gång. Han kör efter ett likande system och ligger nu på rätt bra tider. Hoppas kroppen håller för honom. 

– Omelett till lunch är underskattat. Enkelt, mättande och gott.

– Emma Berglund, Umeå IK och landslaget kör 10-12 pass/veckan som rehab för sitt knä. Hon blir grym nästa år

– Nu är boken jag skrivit om En svensk klassiker klar. Eller rättare sagt jag har bara skrivit kapitlet om löpning och Lidingöloppet. Jättekul att få en inblick i bokvärlden. Nästa år kommer nog min första deckare. Som utspelar sig i fjällmiljö. Eller inte..

– Jag fortsätter testa grejer från Pearl Izumis nya löparkollektion. Maria Landström skickade en laddning med skor och kläder som jag hunnit testa lite. Jag har varit sponsrad av Nike mellan 1981-2010, haft Asics via Springtime 2012-2013 samt Adidas via Tyresö FF 2011-2013. Jag är lojal och har Asics på Springtime, Adidas på Tyresös träningar och oftast Nike på övrig tid. Men jag måste säga att Pearl Izumis nya koncept är intressant. Sköna skor med bra dämpning. Fin avveckling av steget och stor variation på trail, road och tävling. Även kläderna är genomtänkta med bra material och fin skärning och design. Kanske en varningflagg för slitstyrkan på skornas yttersula. Men jag återkommer.

– Bäst just nu enligt Broder Anders: Att han fullföljde Lapland Ultra 100 km trots en krånglande fot.

– Bäst just nu enligt LG: att löpningen går framåt samt Umeå

Nr 3 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Test! Vårens bästa löparskor. 23 nya modeller – hitta rätt sko för dig
  • Löpträningen som gav Guld  i skridsko-VM. Möt Nils Van Der Poel
  • Världens bästa träningspass
  • Kriget mot skavsåren – och hur vi kan vinna det
  • Därför skyddar löpning mot depression
  • 3 sätt att bli snabbare
Bli prenumerant
Antal kommentarer: 2

Stefan Danielsson

Läste Gidlunds bok, usch och fy, man får sig en rejäl tankeställare. ….


LG Skoog

Helt rätt, Fredrik. Var du där?
Kul att du gillar filmerna. Det kommer meraDu måste vara inloggad för att kommentera. Logga in

Mitt 45:e RW Blogginlägg


– Om jag ser bra ut naken? Ja, ganska! Om en vecka skriver jag: Ja, riktigt bra

– Denna vecka har varit hyfsad träningsmässigt. 3-4 pass intervall i respektabla farter (Men inget att ställa sig på bordet och skrika ut) Lite crosstrainer och en del styrka. Jämn och fin avföring samt inga skandaler i övrigt.

– Dessutom har denna vecka varit ”Podcasterns vecka”. Värvet fortsätter leverera nästan varje gång. Ernst Kirchsteiger var ganska kul. Filip& Fredrik är alltid roliga. Nu sågade dom Per Morberg vid fotknölarna bland annat. ”Pådden” med Patrik Ekwall och Mats Olsson är riktigt bra. Och Ekwall har överraskat. Bland sommarpratarna har jag bara lyssnat på Maja Ivarsson. Och hon gick all in när hon berättade om våldtäkter och droger.

– Jag har skrivit träningsprogram till 7-8 personer som skall satsa mot olika mål. Runners Worlds ägare (Hasse Lodin) har börjat en satsning mot Sub 40 på 10 km. I dagslägt ligger han på 45 min ca. Vi skall stämma av var 4.e vecka och se när målet är rimligt. Han har definitivt kapacitet att klara detta med sin fotbollsbakgrund och ganska gedigna löparbakgrund. Även Springtimes VD kommer att satsa mot Sub 3 tim på maraton med ett liknande upplägg (dock mera mängd) Han inledde dock med att slafsa i sig en taskig skaldjurgryta vilket innebär 2-3 dar i knästående med händerna runt toalett-ringen. Men grabbarna grus kommer fixa detta.

– Makalöst snabba 10000 m löpare i Sollentuna igår. Herrarnas segertid 26.51 och Defar vann damernas lopp på 30.08 ! 

– Dotter Malin springer semester-loppet i Mariefred imorgon. Rimligt mål är höga 38 min på 10 km. Dessutom springer Johanna Z, Lotta L och Magnus J från Springtime loppet också.

– Igår tillbringade jag några timmar i min skinnjacka från BLK DNM. Oerhört cool känner jag mig. 

– Tyresö FF lånar ut några spelare under hösten. Finaste Emilia Appelqvist skall hjälpa Piteå (där redan Lisa Klinga är utlånad) Dessutom skall vår lovande målvakt Jessica Höglander hjälpa AIK under hösten. Bra för de unga spelarna med speltid men lite tråkigt att inte ha dom i gruppen.

– Umeå IK åkte tyvärr på 3 raka förluster innan EM uppehållet och tappade kontakten om 3:e platsen. Nu kanske Hanna Folkesson hinner bli hel. Samt de övriga spelarna får bygga upp fysiken inför hösten igen.

– Mårten Klingberg är en skön kille som formulerar sig bra. Han klipper milen på 39 min och kan föra sig både på ett svettigt gym och i de fina salongerna. Perfekt frisyr och tajta märkes-kostymer är ett annat adelsmärke. Nu fick jag med två ”gamla uttryck” i samma stycke. Vem säger fina salongerna och adelsmärke 2013 ? Det märks att man hunit fylla 55 år.

– Min son Mattias (PT på SATS Spårvagnshallarna) körde 5 x 800 m på 20 km/h på löpband häromdan. Det är 3.00 min/km fart. Ändå ser hans biceps ut som två stora boaormar. Han låg och bollade med 240 kg i benpress efteråt. Vilka gener grabben har!

– Snart får jag min fina Greta Garbo tavla som Alexandra Nilsson i Umeå IK målet

– Ekwall hade en rolig spaning i Pådden. Han var förvånad att ”ring så spelar vi ” fortfarande sänds i radio. Och att hans granne i 40 års åldern satt på verandan och lyssnade med glädje. -” Man ringer in och kan vinna en cd skiva. Och om din fråga blir publicerad kan du vinna en kylskåps-magnet”! Kylskåps-magnet??

– Dagens träningstips: Kombibacke 4 x 1 min i distansfart+ 4 x 45 sek i 70-80% fart + 4 x 30 sek i 80-90% fart. Avsluta med 4-5 100 m stegringslopp på slät mark för att känna flytet.

– Bäst just nu enligt broder Anders: Lapland Ultra 100 km på lördag samt Boards of Canada

– Bäst just nu enligt LG: Podcaster och att snart ser man bra ut naken

Antal kommentarer: 1

Mårten Klingberg

Tack för värmande ord, LG! En liten randanmärkning dock rörande miltiden. Ja, du var ju själv på plats i Mariefred idag – tack för peppen! 38.02 blev det. Skulle ju smaka fågel om man tog sig ner på lite kul tider igen! P.S. Säger både ”adelsmärke” och ”de fina salongerna”. Och jag är 45.Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in

Mitt 44:e RW Blogginlägg


– Tiden går fort tänker jag när ja ser rubriken ”Mitt 44:e RW Blogginlägg”. Tack till Zandra Buud som tyckte jag skulle behålla numrering på inläggen. Jonas Lund tyckte inte det var en bra idé. Kanske hade jag haft fler läsare med annan rubriksättning. Men det skrivs så mycket skit i olika bloggar, så jag är glad för ni som hittat till min.

– Jag har hunnit vara på en weekend i Prag, vilket var trevligt. Jag har hunnit vara i Malmö med Tyresö FF som spelade seriefinal, vilket också var trevligt. Jag har också hunnit vara på konferens med mina Springtime-kolleger, vilket även det var trevligt.

– Träningen då ?  Vem bryr sig om skit-tider och inställda pass ?

– Om jag ser bra ut naken ? Svar: NEJ!

– Men idag börjar mitt nya liv: Fm  5 x 1 min backe + 2 x 6 min ”tröskel” + lite styrka. Snart dags för pass nr 2 på SATS Spårvagnshallarna: Crosstrainer 60 min + styrka. Imorgon kör vi också dubbla pass. Sen enkelpass fre-sön. Därefter skall jag dansa i kalsonger framför hallspegeln och skriva ett nytt blogginlägg. Där står det som första punkt: Om jag ser bra ut naken? Svar: GANSKA!

– Glädjeämnen just nu: Min BLK DNM skinnjacka, min vinylvägg, midsommar och tjeckiskt öl 

– Min son Mattias har fixat biljetter till Bobby Womack den 17 juli på Cirkus i Stockholm. Han släppte engrym platta i vintras ”The bravest man in universe”. Bobby har haft en tung uppväxt. Lyssna på P3 Soul med Mats Nileskär får ni höra.

– Respekt till Fredrik Uhrbohm som gjorde 29.56 på 10000 m på Löparnas kväll igår.

– När jag sitter och lipar i min ensamhet brukar jag tänka på några bra lopp man gjorde förr. ALJ-Open 10000 m Sthlm Stadion med Lennart Julin som speaker är nr 1. Mitt personliga rekord innan loppet var 30.44. Jag kom med i A-heatet som 24:e och sista man. Passerade första km på 3.07 och låg sist. Sen blev km passeringarna 6.07, 9.07, 12.07, 15.06,18.07,21.07,24.07 och 27.07 sista km gick på 2.50. Jag spurtade in på upploppet och såg klockan 29.42-29.43 osv. Då kom tårarna.. När jag sprang över mållinjen som 7:a på 29.57 sa Lennart Julin -” här kommer dagens gladaste löpare”! Det var en grym känsla att sänka sitt pers med 47 sek och spränga drömgränsen 30 min.

– Kolla in min nya vinylvägg samt Thorens-spelaren och Håkan Hellström vinylen

– Kolla även in min Hallux Valgus

– Här ser ni mig minutena innan jag skall spela huvudrollen i Svansjön

– Sommaruppehåll för Tyresö-spelarna som inte spelar EM. Individuella träningsprogram för alla med löpning och styrka. Lycka till i EM säger jag. Dock lite orolig..

– Dotter malin skall springa DM 5000 m bana imorgon. Hon har tränat mycket bra på slutet och klippte 12 x 200 m i tisdags på 34-36 sek med 1 min ståvila.

– Testa detta sommarpass: 4 x 1 min backe (ngt snabbare än distansfart) + 2 x 1000 m plant underlag (snabbare än din milfart) + 4 x 30 sek backe (hårt) De första 4 ”lugnare” backarna får igång muskulaturen, får ut blod till alla muskler samt hjälper dig komma upp på steget. De översnabba tusingarna känns bra genom att du löper på slätt underlag. Och de sista hårda backarna går det att plåga sig på genom att det bara är 30 sek. Lycka till!

– Bäst just nu enligt broder Anders: Han har inte sagt nåt denna vecka!

– Bäst just nu enligt LG: Det kan bara bli bättre


Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in

Mitt 43:e RW Blogginlägg


– Är i Malmö med Tyresö FF. Match mot LDB Malmö imorgon. Tror på 2-0 till Tyresö. Lite småskavanker sen landslagsuppehållet och matchen mot Kristianstad men alla är i form. Hoppas Umeå IK vinner mot Linköping också. Sen är det EM-uppehåll i en månad.

– Zlatan-Färöarna 2-0

– Skolavslutning på Bräntbergsskolan idag. Den sista fotbollsklass jag hade gick ut nian idag. Lycka till i livet. Det finns några riktiga talanger där. Jag har många gamla elever som spelar i Umeå IK och Umeå FC:s olika lag

– Jag gjorde träningsprogram idag till Springtimes VD Patrik Yderberg. Han vill göra under 3 timmar på New York maraton samt ca 1.26-1.28 på DN halvmaraton. Tre nyckelpass/vecka + övrig träning. Jag tror han fixar det.

– Intressant artikel av Herman i senaste Runners world om nivån på Svensk löpning förr och nu. Jag har ju belyst detta i bloggen tidigare. Pär Wallin och Jan-Ivar Westlund höll ju hög nivå i många år samt på flera olika distanser. Dom tränade också hårdare än vad löparna gör nu. Glädjande att Mikael Ekvall gjorde 28.55 på 10000 m alldeles nyss.

– Emma Berglund, Umeå IK och Svenska Landslaget är på gång igen efter sin knäoperation. Hon tränar stenhårt på armcykeln på Tenton Gym. Men lipar för att hon får blåsor på tummarna. 

– Träningsvärk i flera dar efter 200 m intervallerna med Malin i fredags. Man är uselt tränad. Helt uselt.

– Glädjen just nu är min nya skinnjacka från BLK DNM. Magisk jacka. Jag ser stencool ut.

– Efter matchen mot Malmö imorgon skall spelarna få individuella program under uppehållet. EM spelarna har ju förhoppningsvis 5-6 matcher framför sig. Övriga skall få en kombination av vila och uppbyggnad.

– Dotter Malin hade löpteknik mm med Alpina Damlandslaget idag. Dom var helnöjda och kommer anlita henne flera gånger. Maria Pietelä Holmner är en bra löpare i terräng.

– Håkan Hellström genomföde ytterligare en 5 + konsert i lördags. Åtta 5 pluslåtar och bra mellansnack. Hörde jag.. . Var inte där själv utan har läst och hört av Lotta Larsson.

– Idag skrev jag klart artikeln om formtoppning. Kommer i augustinumret av RW. Kommande RW artikel handlar om träning på semestern. Felet många gör när dom skall toppa formen är att ta massor med vilodagar. Knepet är att istället korta av distanspassen och köra färre antal intervaller. Sista tre veckorna minskas veckomängden från 80% till 60 % två veckor innan samt ca 50% av veckomängden sista veckan. Dessutom skall ni köra intervallpass i den tänkta tävlingsfarten eller något snabbare några dar innan. Men kolla i augustinumret av RW.

– Utan Lena skulle livet vara tungt. Det är säkert.

– Hasse Nilsson IFK Umeå är fortfarande mycket viktig för Umeå-löparna. Dock tveksamma klädkodregler för löpare. Det ryktas om svarta strumpor och för små splitshorts. Faan!

– Kristian Gidlund från bloggen ”I kroppen min” är tillbaka från drömresan i USA. Han åkte runt i en gammal Buick från 50 talet. Men nu skall han påbörja sina 20:e behandling mot cancern.

– Bäst just nu enligt broder Anders: Retro-sneakers från Nike

– Bäst just nu enligt LG: Alla fina vänner jag har


Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in

Mitt 42:a RW Blogginlägg


– Huvudvärken är tillbaka. Dock bara 2-3 tim per dag , men ändå..

– Tränar ändå hyfsat när det går. 3 pass x 40 km cykel (t.o.r Tyresö) lite kortbacke, snabbdistans 4 km i 4.20 fart och styrka.

– Imorgon har vi en ledarräff med Springtime på Nalen. Tobias Wallin har tagit dit hela Lets Dancegänget och bjuder på dansutbildning på dan. Och Rhytm´n Swing på kvällen. Dessutom har jag fixat så Malin Berghagen kör yoga, Byffe kör Crossfit, Jörgen Kruth kör fighting, Tove kör Intervall-Flex, Cecilia Gustavsson kör Soma-Move och Lena järpsten kommer erbjuda yoga för löpare. Lite käk och mingel på vårt kontor och fest hela kvällen. 50 ledare + 50 av våra resenärer är anmälda. Jag kommer glida in i min grå Tiger of Sweden kostym och vit Eton skjorta. Alltid rätt!

– Min dotter Malin är här. Nu blir det snart 16 x 200 m bana. Kul att se vilken form hon är i. Jag skall prova och köra lite grann. Vi kör 8x 200 m på 38 sek med 200 m löpvila på 60 sek. Sen blir det 8 x 200 m på 34-35 med 1 min ståvila. Flås + tempo i överfart i samma pass.

– Enligt vaga rykten i Mora åker Jonas Buud omkring i nedcabbad Porsche och äter tårta varje dag. Blir man tvåa på Comrades Marathon 84 km i 30 gradig värme så får man glida lite. 

– John Edén (sångaren i Wolfman Jack) blev tvåa i Rockartistklassen på Sthlm Maraton. Peppe Lindholm vann. En Jack Daniels Tshirt och en Lantmännen keps var priset. Grattis båda.

– Viktig vecka för Tyresö FF nu. På söndag är det Kristianstad hemma och på onsdag är det Malmö borta. Tre poäng mot Kristianstad och en mot Malmö vore bra. Skulle det bli full pott så leder vi serien med 6 poäng infr EM uppehållet. Jag åker med till Malmö och bidrar med energi och kloka ord.

– Umeå IK låg som jag tippade på 3:e plats inför Jitex matchen igår. Tyvärr blev det förlust med 1-2. Fem-sex  skador tvingade Jocke Blomqvist att spela med flera spelarre födda 1995. Dom gör det bra och hade chanser att avgöra redan i första halvlek. Men det kommer.

– På  allmän begäran kommer mera bilder på min helt moderiktiga outfit. Men sen räcker det.

– Kristian Gidlund som drabbades av obotlig cancer endast 29 år gammal har varit på sin drömresa med bil i USA. Nu är han i Sverige och skall påbörja sin 20:e cellgiftsbehandling. Läs hans starka blogg ”I kroppen min”. Och lär er njuta av varje dag och varje liten detalj i livet. Lägg kraft på era nära och kära. Det kan gå så fort det här livet. Här nedan är en bild från hans resa. Han älskar hästar som ger honom kraft.

– Prinsessan Madeleine vill kunna köra i bussfiler och parkera sin stadsjeep på trottoaren längs Biblioteksgatan. Jag har åtalsimmunitet för att jag är prinsessa och snygg! Naturligtvis skall hon det. NOT!

– Sonen Mattias är alltid i bra form. Styrka, MMA och löpning. Trots långa dagar i sitt PT job på SATS , Spårvagnshallarna hinner han med 1-2 pass om dan. Imponerande. Bra sonen min.

– Emil och Magdalena som jag coachat på RW bloggen skall vara mycket nöjda med sina framsteg. Magdalena satsar vidare mot en bra tid på milen. Emil funderar en stund på nästa mål. Kul att följa dem på bloggen.

– Viktiga sommarpass: långpass i ny terräng och formkontrollsintervall och stege 1000-800-600-400-200 m och olika backvarianter och bad och mjukglass.

– Bäst just nu enligt Broder Anders: Ostrukturerad löpträning

– Bäst just nu enligt LG: Tyresö FF 1:a, UIK 3:a och ”Love, Live & Laugh


Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in

Mitt 41:a RW Blogginlägg


– Grattis alla som körde Stockholm Maraton igår. Själv stod jag och Lena vid Norr Mälarstrand med Lotta och Richard och tog tid, drack kaffe och hejade. Krille Österlund stabil 2.28 ( 1,11-1.17) han satte IFK Umeås färger på kartan när han ledde mellan 2-7 km. Anders Szalkai imponerar också (2.34 med jämn fart) Peppe 3.24, Mange 3.25, Snygg-Pernilla 3.56, maskinen Thomas 3.58, broder Anders 3.41, Wolfman Jack sångaren John 3.54 i långt hår och polisonger. med mera med mera.

– Snackade på scenen på Östermalms IP i fredags vid två tillfällen. Jag älskar mikrofoner. Träffade legenden Mats Erixsson EM 4:a på 10000 m 27.56. En av de få svenska löpare som haft en internationell spurt.

– Tyresö lekte sönder KIF örebro med 3-0 ( 12-0 i målchanser) Nu leder vi serien med 6 poäng. Umeå IK vann stabilt mot Mallbacken och är 4:a. UIK kan nog bli 3:a i år. Med 6-7 90 talister i laget. Bra jobbat.

– Jag har ju coachat 2 Runners World bloggare under våren. Både Magdalena Fasten och Emil Zingmark har gjort jättefina framsteg och gått från lallare-motionärer till att bli löpare. Magdalena gjorde 3.16 igår och Emil 3.36. Emil låg på 3.30 i sluttid till 36 km (men sista 5 km tog 30 min) Hoppas dom fortsätter och hittar nya mål. Grattis båda två.

– Jonas Buud blev 2:a i Comrades Marathon i Syd-Afrika igår. Grymt imponerande i det tuffa, varma och över 8 mil långa loppet. Nu kan han nog sluta jobba pga alla prispengar. Hustru Zandra Buud klarade samtidigt Sthlm Maraton på 5.05 . Grattis båda!

– Min fina släkting Gabriella Ödin (som inte är intreserad av idrott) läser min blogg. Dessutom kommer hon med små grammatiska rättelser. Inget mellanrum mellan ord och utropstecken. Tack Gabriella!

– Umeå FC som startat div 1 uselt fick tillbaka kung Erik Lundström idag och vann med 5-1 mot Eskilstuna. Erik 1 mål och 3 assist på 28 min!

– Min träning börjar ta sig. Tusingar i 4.00 fart, lite backe, cykel, styrka men….

– Champions League finalen var ju härlig. Som ni vet så älskar jag Dortmund (och Liverpool förstås) Full fart framåt med Jörgen Klopps engagemang. Sen får gnällspiken Robben avgöra. Bayern Munchen var bra men…

– Men Lena störde mig hela matchen. Hon ställer frågor och vill prata heminredning och perennaväxter och faaan. 

– Malin skall köra en 2 veckors hård träningsperiod nu innan DM på 5000 m. Bland annat följande pass:

1. 8 x 800 m (700+100m, 600+200m, 500m+300 och 400+400 m x 2) Hon springer den första sträckan i milfart(3.55) och sen gör hon en rejäl fartökning nästa sträcka. Vila 1 min per lopp.

2. Backe 5 x 1 min lugnt (för muskeltonusen) + 2 x 1000 m i överfart (3.30-3.35) + Backe 5 x 30 sek hårt.

– Jag har också skrivit klart mitt kapitel om löpning och Lidingöloppet i den kommande boken om En Svensk klassiker. Det blev bra. Legenden Magnus Bergman skrev lite om bansträckningen. Bra magnus. Semic heter förlaget.

– Jag har testat Pearl Izumi skorna 4-5 ggr nu. Och är positivt överraskad. Härlig löpkänsla, bra rullsula, lätt att avveckla steget. Det blir automatiskt så att du kommer upp på framfoten. Dom har 4-5 modeller per segment. Kul som tusan. Tack Maria Landström.

– Snart dags för Söder Runt också. Fredrik Lindståhl har fått hjälp av Wellnes/aftonbladet som medarrangör. Det blir en kanontävling. Södermalm är ju ett coolt område. Bara vackra kända månniskor som bor där. Alla har fötterna på jorden. Jag skall nog flytta till Skånegatan tror jag.

– Ibland längtar jag dock tillbaka till Umeå. 

– Bäst just nu enligt Broder Anders: 3.41 på Sthlm Maraton och helt oberörd

– Bäst just nu enligt LG:  5 x 1000 m på 3.55


Du måste vara inloggad för att kommentera. Logga in