Nu öppnar ansökan till ASICS FrontRunner

Nu öppnar ansökan till ASICS FrontRunner


Det startade 2010 i Tyskland och nu finns det medlemmar i över 30 länder runt om i världen. I år blir det nya team i både Norge och Danmark och det svenska gänget utökar antalet medlemmar för att tillsammans utgöra ASICS FrontRunner Skandinavien.

– Det känns så kul att vi nu får lagkompisar i hela Skandinavien och jag ser med spänning fram emot det här nya året tillsammans. Detta år hoppas jag att vi också får in fler medlemmar som har annan bakgrund än olika typer av löpning men som förhoppningsvis också springer ibland, säger Thomas Pickelner som är ASICS FrontRunner Community Manager.

Det svenska teamet består av en härlig blandning människor. Allt från motionärer som förra året sprang sina första lopp till elitidrottare som triatleten och OS-medaljören Lisa Nordén, landslagslöparen och Runners´s World-krönikören David Nilsson och ultravärldsmästaren Jonas Buud. 

– Det är människorna i gruppen som gör det hela så speciellt. Alla bidrar med sina olika erfarenheter och det har gett så mycket mer motivation och pepp än vad jag trodde det skulle göra, säger Lisa Nordén.

Ansökningsperioden har startat
Mellan 15/1 och 11/2 så kan man söka till det nya teamet. Blir man en av de utvalda får man bland annat exklusiv tillgång till det internationella ASICS FrontRunner-communityt, säsongsanpassade produkter från ASICS, och möjlighet att delta på ASICS evenemang.

Ansök och läs mer om ASICS Frontrunner här

Kolla in filmen om årets som gått i Sverige


Nr 10 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Spring dig ung. Forskare: Löpning bromsar åldrandet.
  • Höstens bästa löparskor. Stor guide!
  • Så tränar du optimalt i vinter
  • 10 saker alla löpare bör veta
  • Ta nästa steg? Här är facit
Bli prenumerant
Antal kommentarer: 2

Lena Widmark

Skulle bli otroligt stolt och glad att få blir Asics frontrunner då jag påbörjade min utbildning till PT och löpcoach hösten 2017!!


anders johnson

Hej, jag heter Anders Johnson och är en man på 63 år. Jag springer 6 dagar i veckan samt cyklar 15 km per dag. Jag har alltid sprungit, kört 4 maraton och lite andra lopp. Helt plötsligt la min kropp av, jag kunde inte springa, hade ont i kroppen och kom knappt ur sängen. Läkaren trodde det var kroppen som gick in i väggen, efter det har jag sakta men säkert hittat tillbaka till löpningen och kör sedan ett år tillbaka på fullt igen. Är starkare och friskare än stora delar av befolkningen i min ålder. Jag tror att jag skulle vara en inspiratör för andra personer i Sverige i en äldre målgrupp. Jag tror att min livsstil skulle inspirera, då jag paddlar kajak, är ute i naturen väldigt mycket och springer alltid i fina miljöer. Löpning är coh har alltid varit endel av mitt liv! //Anders.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Tre döms till livstid för mordet på Ahmaud Arbery

När Ahmaud Arbery, 25, var ute och sprang i den amerikanska delstaten Georgia förra året...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Perfekta tillbehöret till korvgrillen – krämig och het majsröra

Vegokorv, köttkorv eller rökt morot. Du väljer – men missa för allt i världen inte...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Utnyttja sommarljuset

Sommarens ljusa morgnar och kvällar ger dig mer tid att träna. Så här utnyttjar du...

Läs mer
Löparstjärnan Sara Wedlund är död

Sara Wedlund dominerade de svenska löparbanorna och löpsedlarna under ett par år i mitten av 1990-talet – men brottades samtidigt...

Läs mer
Aron vann igen – och aktuellt från ultravärlden

Aron Andersson vann återigen Wings for Life när han hann längst av 184 000 startande. Bill Öster krossade ett redan...

Läs mer