Isabelle ny triathlon-webbredaktör

Isabelle ny triathlon-webbredaktör


Hej Isabelle! Vem är du?
– Isabelle Öblom heter jag, är 31 år och kommer ursprungligen från Gävle, men bor nu i Stockholm. Jag är en energisk, glad och positiv tjej som tycker om många olika idrotter, men gillar särskilt att springa, träna triathlon och klättra. Jag är en riktig tävlingsmänniska och tycker om att ge 100 procent i olika former av utmaningar. Är utbildad journalist och jobbar mycket med kommunikation i olika former. Att skriva tycker jag extra mycket om och att få möjligheten att skriva om triathlon känns superkul!

Vad har du för planer med Runner’s World Triathlon? 
– Att lyfta triathlonsporten och försöka inspirera människor till att prova på triathlon för att det är en folksport som de allra flesta kan pyssla med – oavsett om man är nybörjare eller proffs. Jag tycker också att det är viktigt att lyfta våra svenska stjärnor och synliggöra dem lite mer. Även generella tips och trix på allt från hur man kommer igång som nybörjare till hur man kan utvecklas och ta sig vidare till nästa nivå inom sporten. Att prata med inspirerande människor som har kunskapen och erfarenheten inom idrotten är A och O. Och dessutom; ingen blir gladare än jag över att få värdefulla tips från er läsare om vad ni verkligen vill läsa mer om inom sporten! Det finns så mycket kul att skriva om.

Hur ser din egen träning ut?
– Jag löptränar en hel del, tycker om att springa i kuperad terräng och springer sällan på platta banor. Hammarbybacken, Hellasgården och Ursvik är favoriterna. Har även blivit några tävlingar under året, vilket varit en fin motivation till att utvecklas inom löpningen. Annars blir det en del klättring, både inne och ute. Gillar också att glida runt på racern när vädret är som bäst. Simningen har jag planer på att bli bättre i!

Bästa triathlon-träningsminne?
– Tisdagsträningarna med Try Triathlon som arrangeras i Stockholm om somrarna är himla roliga, de gillar jag skarpt. Där får man så mycket härlig pepp från andra – erfarna triathleter som nybörjare. Verkligen fin stämning på dessa träningar.

Tävlingsminne?
– Det var nog Xterra Nordic i Hellasgården i somras. Superkul och tuff tävling som var välarrangerad. Ser fram emot tävlingen nästa år igen! Måste också nämna Stockholm Trail, ett riktigt tungt halvmaraton, men ack så roligt att springa.

Tävling du skulle vilja delta i?
– Det finns en triathlontävling i Alpe D’Huez i de franska alperna som arrangeras julimånad. En triathlontävling i olympisk distans i riktigt häftig miljö, där cykelbanan är en del av den franska Tour de France. Den tävlingen skulle jag gärna vilja göra nästa år.

Om du har tips, idéer eller nyheter som du tycker att vi ska skriva om, mejla gärna till: isabelle.oblom@runnersworld.seNr 9 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Höstens roligaste löpträning
  • Testa något nytt: Bli snabb & stark 2022
  • Spring bättre – med musik
  • 11 sportbehåar i stort test
  • Ditt perfekta kostupplägg
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Perfekta tillbehöret till korvgrillen – krämig och het majsröra

Vegokorv, köttkorv eller rökt morot. Du väljer – men missa för allt i världen inte...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Utnyttja sommarljuset

Sommarens ljusa morgnar och kvällar ger dig mer tid att träna. Så här utnyttjar du...

Läs mer

Löparstjärnan Sara Wedlund är död

Sara Wedlund dominerade de svenska löparbanorna och löpsedlarna under ett par år i mitten av...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Aron vann igen – och aktuellt från ultravärlden

Aron Andersson vann återigen Wings for Life när han hann längst av 184 000 startande....

Läs mer
Den ultimata sportlovssoppan!

Denna mustiga soppa passar helt perfekt i en termos i skogen, skidbacken eller skidspåret.

Läs mer
Gröt och kaffe i ett

Sätt guldkant på frukosten med den här enkla och goda vardagsfavoriten!

Läs mer