Maximal stötdämpning och spänst i nya, lätta Freedom ISO från Saucony

Maximal stötdämpning och spänst i nya, lätta Freedom ISO från Saucony


Freedom ISO är den första av Sauconys skor som har en mellansula helt i det stötdämpande materialet EVERUN. Det innebär att du som löpare får en större energiåtergivning i varje steg.

Skon är även försedd med ISOFIT snörning, vilket kan förklaras som en strumpliknande överdel. Resultatet blir en omslutande och följsam passform som passar bra på olika sorters fötter.

Under skon sitter en sula i CRYSTAL RUBBER för maximal slitstyrka. Samtidigt är materialet flexibelt, vilket gör att det kan forma sig vid sula och fot för att ge optimal passform och löpkänsla under foten. 

Adrian Gehrig, VD på Saucony Norden sammanfattar: “Freedom ISO är en av de där skorna som är absolut beroendeframkallande. Kombinationen av låg vikt, maxdämpning och stilren design gör att man kan använda dem i allt från snabb intervallträning och lugna långpass till lördagspromenaden på stan. Antagligen vår mest kompletta sko någonsin!”

Skon har funnit på marknaden sedan första mars, och har redan väckt stort intresse bland löpare. Under 2017 års skotest av Marathon.se/Löplabbet fick Freedom fina recensioner och det var framförallt passformen och den dämpade sulan som hyllades.

Skon lämpar sig för både motionärer såväl som elitlöpare. För Tony Hatefnejad, dedikerad långdistanslöpare och löpcoach för Team Runners High Jönköping, har Freedom ISO blivit en ny favoritsko. Tony tycker framförallt att skon sitter bra och att den svarar på stötarna i varje steg. ”Perfekt med en sko som fungerar både under långpass och fartpass”.    

Freedom ISO finns i utvalda Löp & Sport-butiker runt om i landet och bor man i Stockholm har man även turen att kunna testa skon under löpkvällen som RW anordnar tillsammans med Saucony på Stadion 24/4. 


Nr 11 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Vinterns viktigaste nyckelpass
  • Bästa vinterskorna. Dubbat och odubbat, Stor guide!
  • Åtta misstag du inte vill göra
  • 9 julklappstips till alla löpare
  • Därför ska du testa 14-dagarsmetoden
Bli prenumerant
Antal kommentarer: 1

Jessica Neogard

Hej!
Passar perfekt för mig som PT att testa som har en grundpassion för löpning och utomhusaktiviteter. Att de är snygga är ett extra plus och något mina kunder garanterat kommer lägga märke tillLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Tre döms till livstid för mordet på Ahmaud Arbery

När Ahmaud Arbery, 25, var ute och sprang i den amerikanska delstaten Georgia förra året...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Perfekta tillbehöret till korvgrillen – krämig och het majsröra

Vegokorv, köttkorv eller rökt morot. Du väljer – men missa för allt i världen inte...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Utnyttja sommarljuset

Sommarens ljusa morgnar och kvällar ger dig mer tid att träna. Så här utnyttjar du...

Läs mer
Löparstjärnan Sara Wedlund är död

Sara Wedlund dominerade de svenska löparbanorna och löpsedlarna under ett par år i mitten av 1990-talet – men brottades samtidigt...

Läs mer
Aron vann igen – och aktuellt från ultravärlden

Aron Andersson vann återigen Wings for Life när han hann längst av 184 000 startande. Bill Öster krossade ett redan...

Läs mer