Nu startar Outdoor Challenge 30/30 – häng med!!

Nu startar Outdoor Challenge 30/30 – häng med!!


Utmaningen görs i samarbete med 2XU, och flera av deras ambassadörer kommer vara med och peppa i träningen. – För allt handlar om att ge träningsinspiration, och gärna att du kommer ut och genomför mycket av träningen utomhus.
Lördag den 1 september startar vi utmaningen och kör varje dag fram till 30 September. Gruppen finns på Runner´s Worlds Facebook och det är bara att klicka in och ställa en förfrågan om att gå med; så kommer du med! 
När du drar igång din träning, några säkert med text Tjejmilen som går just vår startdag, finns inga krav på fart, distans eller aktivitet. Det enda kriteriet vi har är att du ska genomföra någon form av träning som kräver att du byter om, i minst 30 minuter varje dag i 30 dagar. Du väljer själv träningsaktivitet så länge du själv definierar det som träning så räknas det.

Som extra bonus i träningsinspirationer kommer flera träningsprofiler ge tips på pass och motivera dig att hålla igång din 30 dagars ”tränings-streak”. Du kommer få backtränings-tips från orienteringsstjärnorna Karolin Ohlsson och Lina Strand. Fredagstips från löparprofilen Mustafa ”Musse” Mohamed om motivation och återhämtning. Mångsidiga Fanny ”fanny_josefine” Ahlfors inspirerar med inslag i gruppen. Dessutom ges tips om förebyggande träning och du kommer även kunna vara med på några tävlingar under vår gemensamma 30 dagars tränings streak!

OBS; Även om man inte kan köra 30 dagar i sträck kan man givetvis hänga på. Allt handlar om att inspirera till träning, och så mycket som möjligt av den utomhus trots att hösten smyger på.

Här hittar du in till Outdoor Challenge 30/30 på Runner´s Worlds Facebook

Posta bilder på instagram under #outdoorchallenge3030


Löparprofilen Mustafa ”Musse” Mohamed kommer ge tips i Outoor Challenge 30/30 gruppen kring motivation och återhämtning.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Antidoping – för en ren idrott

Om du springer ett lopp som organiseras av en friidrottsklubb eller tränar i en förening...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Sarah Lahti går för svenskt rekord i Málaga

Under helgen arrangerar assics eventet META: TIME: TRIAL i Málafa. Ihop med att de släpper...

Läs mer

Här är vinnarna från läsarundersökningen!

Bland alla svar på vår läsarundersökning tävlade vi ut tre fina priser – här är...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Jag är löpare: Fredrik Hallgren

Skådespelaren Fredrik Hallgren, bioaktuell i Vasaloppskomedin Ur spår, om sin relation till löpning.

Läs mer
Tre döms till livstid för mordet på Ahmaud Arbery

När Ahmaud Arbery, 25, var ute och sprang i den amerikanska delstaten Georgia förra året blev han dödad av tre...

Läs mer