Run Your World –  upptäck världen med Saucony

Run Your World – upptäck världen med Saucony


Budskapet Run Your World utgör grunden i allt Saucony gör och syftar till att lyfta hur just du väljer att skapa ditt liv – ”run your world”. Med den globala och digitala cityguiden Run Your World vill Saucony nu inspirera till en aktiv livsstil och ge dig en unik möjlighet att upptäcka nya städer runt om i världen.
– Med Run Your World vill vi fortsätta att inspirera människor med olika bakgrund att leva ett aktivt och inspirerande liv, säger Adrian Gehrig som är ansvarig för Saucony i Norden.

– Här har vi samlat tips från många inspirerande människor, allt från elitatleter till designers och musiker. I guiden visar de hur de lever sina liv i dessa städer, genom träning, hälsa, kultur och socialt umgänge. På det här sättet hoppas vi kunna väcka äventyrslusten hos många att upptäcka nya platser och städer i världen. Och vi gör det med träning och löpning som utgångspunkt, fortsätter Adrian.

Med Run Your World-satsningen tar Saucony ett livsstilgrepp, där löpning presenteras som en viktig del i en hälsosam och aktiv livsstil. Som en av världens äldsta löpskotillverkare vill nämligen Saucony fortsätta att stärka nätverket av löpare världen över, bland annat genom Run Your World-projektet. I cityguiderna, som successivt publiceras på Run Your World-plattformen, presenteras besöksmålen efter konceptet ”Work Out”, ”Go Out” och ”Hang Out”. I sammanhanget har träningen en central roll, men lika mycket fokus ligger på att ha en holistisk livsstil. Därför involveras även alltifrån restauranger till museer och uteställen i guiderna.

Så oavsett om du är på jakt efter ett trendigt gym, en naturskön löparslinga eller en grym kaffebar får du aktuella och lokala tips, stad för stad. I takt med att cityguiderna släpps online hålls också event i de aktuella städerna, då profilerna bakom tipsen också får möjlighet att besöka varandras städer, träffa varandra och upptäcka utvalda favoritplatser.

I slutet av april lanseras Run Your World-guiden för Stockholm. Då är det författaren och bloggaren Sandra Beijer, modeprofilen Linn Eklund, maratonlöparen och chefredaktören Anders Szalkai och triathleten Åsa Lundström som delar med sig av sina bästa tips i Sveriges huvudstad. Men redan nu kan du hitta guider till storstäder som Berlin, Paris och Wien på sajten. Inom kort kommer också cityguider till bland annat Helsingfors, Köpenhamn, London och Toronto att presenteras.

Nyfiken?

Kolla in Run Your Worlds Stockholms cityguide här!

Några av Chefredaktörens Stockholms tips kan ni lista ut från bilderna och alla Anders Szalkai´s tips hittar ni här


Nr 11 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Vinterns viktigaste nyckelpass
  • Bästa vinterskorna. Dubbat och odubbat, Stor guide!
  • Åtta misstag du inte vill göra
  • 9 julklappstips till alla löpare
  • Därför ska du testa 14-dagarsmetoden
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Tre döms till livstid för mordet på Ahmaud Arbery

När Ahmaud Arbery, 25, var ute och sprang i den amerikanska delstaten Georgia förra året...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Perfekta tillbehöret till korvgrillen – krämig och het majsröra

Vegokorv, köttkorv eller rökt morot. Du väljer – men missa för allt i världen inte...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Utnyttja sommarljuset

Sommarens ljusa morgnar och kvällar ger dig mer tid att träna. Så här utnyttjar du...

Läs mer
Löparstjärnan Sara Wedlund är död

Sara Wedlund dominerade de svenska löparbanorna och löpsedlarna under ett par år i mitten av 1990-talet – men brottades samtidigt...

Läs mer
Aron vann igen – och aktuellt från ultravärlden

Aron Andersson vann återigen Wings for Life när han hann längst av 184 000 startande. Bill Öster krossade ett redan...

Läs mer