Runner’s World internationella läsarenkät 2016

Runner’s World internationella läsarenkät 2016


Vår läsarenkät tar runt 10 minuter att genomföra.

Din medverkan betyder naturligtvis mycket för oss i vårt arbete med att göra den bästa möjliga tidningen för dig och alla andra löpare.

Tack för hjälpen!Nr 5 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Fem farthöjande pass du måste testa
  • Det händer vid överträning
  • Ätstörning? Symtom du ska ta på allvar
  • Artros i knät?
  • Nya sköna löparskor
  • 6 enkla sätt att testa formen
Bli prenumerant
Antal kommentarer: 9

Ingemar Sjöberg

Nu har jag svarat men jag fick inte lämna min mejladress för att vinna en prenumeration.


Nina Nyström

Hej Ingemar! Vi ber hemskt mycket om ursäkt – vi gick ut med fel information initialt – i år fanns det tyvärr ingen möjlighet att fylla i mailadressen på den internationella länken. Vi ber om ursäkt för misstaget och hoppas att du och andra vill hjälpa till och fylla i undersökningen ändå!


Joakim

Eftersom alternativet ”annat” saknas på en del obligatoriska ska ni nog ta svaren med en nypa salt… Ex ”varför började du springa”. Eftersom inget passade så var det bara att blunda och välja nåt… Samma sak med ”vad gör du innan långpasset”. Var tog dynamisk stretching och liknande vägen?


Nina Nyström

Hej! Jo, vi vet. Tyvärr hade vi ingen möjlighet att påverka den internationella undersökningen, som måste se likadan ut världen över. Tack för att du tog dig tid ändå!:)


Victoria

Hej!
Hade gärna svarat på enkäten men då jag upplever att den har för stora brister i utformningen då den bl a inte är mobilanpassad, det alldeles för hög tröskel att ta sig igenom enkäten då man hela tiden måste skrolla och zooma in och ut för att se frågorna/klicka på nästa.
Förstår att det är internationell enkät men om jag nu väljer att svara på svenska borde även knapptexter och förklaringstexter vara på svenska. Känns inte så professionellt när det är blandat hur som helst.
Hoppas det förändras till nästa gång ni genomför en enkät.


Lars Hansson

Synd att man inte kunde recensera tidningen. I så fall skulle jag skrivit: ta bort de tramsiga löpmodereportagen och ta tillbaka Rune Larsson.


Sveen

Om man bläddrar i en Runner´s World från USA, Sydafrika, eller var som helst, finner man att de har exakt samma bilder som i den svenska versionen. Hur kan ni vara så fantasilösa? Nästan det enda som skiljer är krönikor och reklam. Hur kan ni tro att en enkät som denna gör någon som helst skillnad? Allt är toppstyrt.
Vi prenumererade på en mycket bättre löpartidning som heter Spring. Där hade de riktiga reportage om löpning och inget flum. Hoppas era sponsorer läser detta och stöder tidningen Spring istället när den återkommer efter sommaren.


Sebastian

Nu blev mitt svar missvisande eftersom jag inte fick fylla i någon enkät om jag inte bodde i något av de listade länderna. Är Finland verkligen så ovanligt?


Nina Nyström

Hej Victoria! Vi förstår och tar med oss feedback. Tyvärr kommer själva enkäten från USA och för att den ska vara likadan i alla länder kunde vi inte göra påverka och göra lokala förändringar. Tack för att du tog dig tid och försökte iallafall!
@Sebastian. Bland valen fanns de länder där Runner´s World har lokala utgivningar. Eftersom det inte finns en fisk version av RW fick du tyvärr gå under svensk flagg;)Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Aron vann igen – och aktuellt från ultravärlden

Aron Andersson vann återigen Wings for Life när han hann längst av 184 000 startande....

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Den ultimata sportlovssoppan!

Denna mustiga soppa passar helt perfekt i en termos i skogen, skidbacken eller skidspåret.

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Gröt och kaffe i ett

Sätt guldkant på frukosten med den här enkla och goda vardagsfavoriten!

Läs mer
Len bovetegröt med björnbär

Att göra gröt på bovete är en bra variation till havregröten – dessutom 100 procent fullkorn!

Läs mer
Havregrynsgröt Deluxe

Recept av Dietistens Val: En supergod havregrynsgröt som passar alla – vi lovar!

Läs mer
Chiafrutti

Recept av Dietistens Val: Vem mer älskar när frullen står klar i kylen när man vaknar? Här kommer en favorit...

Läs mer