Summering av dag 5 av Nyårslöftet 2012
Blev det du som får återuppleva årets marathonminnen varje gång du snör på dig skorna?

Summering av dag 5 av Nyårslöftet 2012


5 januari var det fortsatt full aktivitet på vår blogg, Twitter (#rwloftet2012) och Facebook. Vi passade därför på att bjuda på lite inspiration i form av några bra magövningar så vi inte tappar farten framöver. Här följer dessutom som vanligt några favoritkommentarer från femte dagens träning:

”Kom hem från jobbet dötrött och satte mig att läsa om allas träning. Vilket jag alltid förut gjort efter att jag lagt in mitt egna träningspass. Och kände efter en stund som att jag fuskade. ”Först träna sedan njuta av alla er andras träning” sa jag till mej själv. Så jag satte mig på träningscykeln och körde 1 timma. Nu är jag jättepigg igen och får njuta av att läsa allas träninggspass för dagen.” – Eva-Marie

”Dag 5 och löpning stod på schemat. Kände mig väldigt omotiverad och frusen och ville inte alls. Hade en lååång konversation med mig själv (har ofta det när jag är omotiverad 😉 ) och gjorde en deal med mig själv. Löpning måste det bli annars kommer jag aldrig klara Gbg varvet i vår. Men dealen blev löpbandet istället för utomhus eftersom jag kände mig så frusen. Men nu efter 40 min intervallträning på löpbandet kan jag lova att jag inte fryser 😉 Känns gött!!” – Anna

”Femte dagen med löpning. 11 km och 55 minuter slutade klockan på idag. Benen är oväntat lätta och äntligen ett pass utan motvind!” – Daniel

”9 km löpning som kändes helt ok efter gårdagens tuffa spinningpass. Det konstiga är att mitt krånglande knä känns bättre efter all denna träning. Hur sjutton går det till?” – Henrik

”20 minuter på gymmet följt av 50 minuter fotboll och cirka 3 liter svett. Träning när det är som bäst! #rwloftet2012” – AlekPetterson

”Dag 5: Kort pass idag. Cykel 30 min till jobbet och som vanligt full spetta! Allt träning som blir av är bra träning=) Imorgon blir det mer organiserat. Mer utförlig info om nyårslöftets dagar för mig hittar den som är nyfiken påhttp://sportmackan.wordpress.com/ Bye bye” – Marcus

”@runnersworldswe #rwloftet2012 Femte dagen bjöd på en skön löprunda i minusgrader och stockar till ben. MEN ETT LÖFTE ÄR ETT LÖFTE!!!:D” – Alltidrodvit

Till dagens vinnare av en löparprodukt från Asics utser vi följande kommentar:

”Tog inspiration av kommentarer om alternativ träning. I morse blev det en tur till simhallen. Senast var nog 2003 tror jag, men jag mindes hur man gör när man simmar! Det blev 1 800 meter på 1:04. Förvånande nog var det inte så tråkigt som jag mindes det! Bra träning för hela kroppen dessutom! Vi hörs i morgon. Då lutar det mot löpning igen.”– Torbjörn

Vi ber Torbjörn maila sin adress till jonas@runnersworld.se.

Nu fortsätter vi med dag 6 av Nyårslöftet som du enklast följer och är med i via vår blogg.


Antal kommentarer: 10

Elisabeth B

Dag 6 avklarat ! Vilken underbar dag. Solen skiner och ingen storm. Fantastiskt att få springa milen och njuta varje sekund…. de bästa dagen av 6!


Qarin

Dag 6 och jag kämpar mot huvudvärken med ett löppass i skogen. Har avverkat knappa milen per dag sedan 2012 års början och har kompletterat med lättare styrketräning inomhus. Ser ingen anledning till att inte fortsätta med detta ”nyårslöfte” resterande 11 månader av året.


Tess

Firade fredagen och helg med ett tyngdlyftningspass imorse! Har provat många träningsformer förut och tränat många många timmar som längdskidåkare men inget av det känns lika stärkande som tyngdlyftning 🙂 Jag hoppas det strålande vädret fortsätter så det blir en löptur imorn.


Britta Frank

Det blev en joggingrunda. Två varv runt Svaneholmssjön och sträckan blev 5,39på 38.39 min. Skogen var full av alla lediga människor så det blev en härlig lunkande jogging med solens strålar mitt i synen. Härligt!


Eva-Marie

Får man lägga in en träning till denna dagen? Har redan lagt in ett pass på fm. Men blev sugen på mer träning i em. Det fick bli 20 min crossfit och 40 min styrka.


Malin

Jag måste ha fått en blackout för jag har helt glömt att rapportera min träning. I förrgår , den 4:e körde jag ett funktionell cirkel pass. Igår, den 5:e 45 min powerwalk. Idag den 6:e blev det 20 minuters löpning + 45 minuter funktionell cirkel. Förkylningen har satt sina spår, men nu är jag back on track igen och nu är det fullt ös som gäller!


Marina Stoltz

I förmiddags njöt jag av solen när jag och min make sprang 16,7 km i skogen med vars en barnvagn. Det gäller att passa på när barnen ändå behöver vila sig.


Haile Chennaya

Dag_6
Idag blev det promenad till våra två närliggande sjöar, Råsta & Lötsjön. Jogging 2 varv runt vardera (2×1,4 & 2×2,2 = 7,2 km.) därefter promenad tillbaka hem igen för att trycka i sig föda o vila inför morgondagens roliga pass 🙂


Stefan Jonsson

Dag 6! 30 min cykel inne innan 13 tim jobb väntar.Bra början på dagen!-Stefan


Stefan Jonsson

Neeej! Jag skrev fel! Det är ju dag 7!!!!!!!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Vi klarade Nyårslöftet 2012 tillsammans

Dag 31. 11 kilometer löpning varav sju kilometer i rekordfart - och det är enbart...

Läs mer

Summering: Dag 31 av Nyårslöftet 2012

Den sista dagen och målgång för hela Nyårslöftet 2012. Vi kan knappt förstå hur vi...

Läs mer

Ladda ner ditt diplom för Nyårslöftet 2012

Då har vi till slut kommit ända fram till målet. Förhoppningsvis har du haft en...

Läs mer

Summering: Dag 30 av Nyårslöftet 2012

Dan före dan. Vi behöver väl inte säga så mycket mer än att det har...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Summering: Dag 27, 28 och 29 av löftet

Den senaste helgen har vi inte hängt med i tempot utan får nu se till...

Läs mer
Summering: Dag 25 och 26 av Nyårslöftet

Det är mycket på gång just nu hos oss på redaktionen. Förutom att hinna träna varje dag fixade vi går...

Läs mer
Summering: Dag 24 av Nyårslöftet 2012

Dagen före löning var också en vecka före den belöning som vi alla kommer att få den sista januari. För...

Läs mer