Summering: Dag 25 och 26 av Nyårslöftet

Summering: Dag 25 och 26 av Nyårslöftet


25 januari och 26 januari var det inte bara full fart här hos oss på Runner’s World. Även ni fortsatte att hålla högt tempo på bloggenTwitter (#rwloftet2012) och Facebook. Eller vad sägs om det här:

”#rwloftet2012- tisdag, onsdag & idag. Fina joggturer på la isla bonita. Jag har hittat trail-running paradis!” – RunTramp

”Tränat här jag gjort 🙂 men missat att regga passen här! Så dag 25 fick innehålla en PW på 30 min samt 20 min på crosstrainern med lite lätt styrka. Dag 26 innehöll 30 min på crosstrainern, rodd och cykel 15 min samt 5 min på löpbandet med max lutning. Avslutade med styrka rygg. Ska försöka höja nivån de sista dagarna!” – Gabriella

”25, en helt ny runda i dag, var barnvakt hos barnbarnet 16 m. Passa på att göra en runda när han som, – farmor var där också !!- Det blev runt Älvsjö, Solberga, Långbro, helt ny platser för mig. Gick på känn, visste inte riktigt var jag var i förhållande till utgångspunkten, men hitta hem efter 9 km.” – Roland

”Löpning varje dag denna vecka? Resterande dagar av #rwloftet2012 kanske? Blir en utmaning i utmaningen för min del! Idag med sköna vibrams” – saranordstroem

”dag 25 var dagen då nyårslöftet kunde ha brutits, med magproblem som fick mej att gå hem ifrån jobbet och inta ryggläge. Men det skulle ju kännas förjä–igt att behöva bryta nu. Nej så nu ikväll tog jag mej upp och körde 10 min gummiband. Nya tag imorgon bara 6 dagar kvar.” – Andreas

”Riktigt skön löpning på lunchen idag – 10 km i 5.00-tempo inklusive fyra vändor i en riktigt lång och brant backe. Lite sega ben efter styrketräning igår kväll, men tänk vad lätt det ska kännas sen när man får vila lite emellan passen :-)” – Sara

Till vinnare dag 25 av en löparprodukt från Asics utser vi följande kommentar:

”Januari är snart slut. Årets längsta månad har nog aldrig känts kortare och roligare. 11,7 km löpning. #rwloftet2012” – AhlstedtKarin

Till vinnare dag 26 av en löparprodukt från Asics utser vi följande kommentar:

”NU ni, nu har jag utmanat mig ordentligt! Jag vågade, efter ett helt års velande, till sist ta mig till min lokala löparklubb och provträna med dem! Och trots att jag, när de först drog iväg, tänkte att jag inte skulle orka mer än ett par kilometer, så gick det! Jag tog mig runt 9,3 km i betydligt högre tempo än jag trott att jag är i form för just nu. Och nu ska jag bli medlem! Hurra för utmaningar, hurra för RW-löftet, hurra för löpning!” – Ida

Vi ber vinnarna att maila sina postadresser till jonas@runnersworld.se.

Nu fortsätter vi med Nyårslöftet 2012 som du enklast följer och är med i via vår blogg.


Antal kommentarer: 1

Fia

Tre dagars summering: det har blivit träning av tålamod och koncentration, samt löpning förstås. Lite halsont och en trött skalle har gjort att takten inte varit så hög. Men ändå..Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Vi klarade Nyårslöftet 2012 tillsammans

Dag 31. 11 kilometer löpning varav sju kilometer i rekordfart - och det är enbart...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Summering: Dag 31 av Nyårslöftet 2012

Den sista dagen och målgång för hela Nyårslöftet 2012. Vi kan knappt förstå hur vi...

Läs mer

Ladda ner ditt diplom för Nyårslöftet 2012

Då har vi till slut kommit ända fram till målet. Förhoppningsvis har du haft en...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Summering: Dag 30 av Nyårslöftet 2012

Dan före dan. Vi behöver väl inte säga så mycket mer än att det har...

Läs mer
Summering: Dag 27, 28 och 29 av löftet

Den senaste helgen har vi inte hängt med i tempot utan får nu se till att spurta med tre dagar...

Läs mer
Summering: Dag 24 av Nyårslöftet 2012

Dagen före löning var också en vecka före den belöning som vi alla kommer att få den sista januari. För...

Läs mer
Summering: Dag 23 av Nyårslöftet 2012

23 dagar. Inte så tokigt att klara av det ändå. Och med endast en dryg vecka kvar av Nyårslöftet är...

Läs mer