Summering: Dag 11 av Nyårslöftet 2012

Summering: Dag 11 av Nyårslöftet 2012


11 januari kanske inte hade varit en särskilt speciell dag om det inte vore för vårt gemensamma löfte. Men i år är det istället en dag då vi kan fortsätta att följa varandras träning på vår bloggTwitter (#rwloftet2012) och Facebook. Så frågan är nu vem av alla deltagare som kommer att influera ditt träningsupplägg idag?

Här är bara några av våra favoritförslag från igår:

”Vem har sagt att kultur och idrott inte passar ihop? För att få ihop alla detaljer i vardagen så gäller det ju att pussla…så idag tog jag jag min löparrunda ner till biblioteket och hämtade en bok som jag reserverat! Två minuter innan stängning rusade jag in på bibblan, hittade min reserverade bok, lånade den på stjälvbetjäning och tre minuter senare var jag på väg igen! Nu kunde jag dra ner på tempot lite, tog inte närmaste vägen hem utan hann även med några fartökningar innan jag exakt 60 min senare steg innanför dörren igen. Imorgon ska jag läsa om Tal och de fyra räknesätten!” – Åsa

”Dag 11: 18726 steg på räknaren. Noll koll på distans men hundarna kurade ihop sig i var sin hög efteråt och var belåtna – och då är jag det också.” – Kersti

”Dagens första planka med två åring på ryggen! #plankaday #rwloftet2012” -Maratonmorsan

”Trodde ett tag att nyårslöftet skulle spricka idag. Hamnade i soffan efter middagen och såg nog mest ut som en klubbad säl. Men sedan tog jag mig i kragen och kom ut 10km i stegrande fart och det kändes lätt, lätt och efter passet skönt, skönt :)” – Johan

”Tränade iofs i morse ( och rapporterade) men Kompletterade dagens träning med simning ikväll #rwloftet2012” – Catrin

”Dag 11: Idag tog jag mig nästan vatten över huvudet. 3 st spinningpass jag tror det blev 2 timmar 30 minuter. Krampkänning!” – Michael

”#rwloftet2012 småblåsigt värnhemstorg. morgonpendlare. sprang västerut. turning torso, havet, attacksugen hund. isvind! tillbaka. blev 9km” – atJenny

”Dag 11. Suck…Kunde inte sova i natt, har väl hänt någon gång förr men dock somnat typ 03-04 men inte i natt inte! Startar dagen med 6 timmars bilvård på syrrans nya bil ( tvätt inne /ute motor och bagage och vaxning m.m blev som ny) en mils jogg hade varit rena semestern! HAR MAN LOVAT SÅ HAR MAN! Helt slut men fick bli 50 min badminton så man inte bryter nyårslöftet! Nu film och nya tag imorgon” – Daniel

Till dagens vinnare av en löparprodukt från Asics utser vi följande kommentar:

”Skuttade upp (hahaha, skoja bara) och åkte in till stan för ett Bodypump-pass kl.06,45. Detta har inte gjorts sen jag var typ, 25 (och verkligen inte sen jag flyttade ut till förorten). Vad är det som händer med mig..??? Ni håller på att skapa ett (tränings-) monster!!” – Nina

Vi ber Nina maila sin postadress till jonas@runnersworld.se.

Nu fortsätter vi med Nyårslöftet 2012 som du enklast följer och är med i via vår blogg.


Antal kommentarer: 2

Stefan Jonsson

Sånt skitväder idag!Tog ett härligt yogapass inomhus!Borde jag göra oftare.Känns sååå skönt i kroppen.


Cattis

Dag 12: Unnade mig ett skönt 11K-pass i 5:34-tempo med förvånansvärt god känsla i benen trots hala gator och blåst – härligt, nu börjar det likna nåt:).Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Vi klarade Nyårslöftet 2012 tillsammans

Dag 31. 11 kilometer löpning varav sju kilometer i rekordfart - och det är enbart...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Summering: Dag 31 av Nyårslöftet 2012

Den sista dagen och målgång för hela Nyårslöftet 2012. Vi kan knappt förstå hur vi...

Läs mer

Ladda ner ditt diplom för Nyårslöftet 2012

Då har vi till slut kommit ända fram till målet. Förhoppningsvis har du haft en...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Summering: Dag 30 av Nyårslöftet 2012

Dan före dan. Vi behöver väl inte säga så mycket mer än att det har...

Läs mer
Summering: Dag 27, 28 och 29 av löftet

Den senaste helgen har vi inte hängt med i tempot utan får nu se till att spurta med tre dagar...

Läs mer
Summering: Dag 25 och 26 av Nyårslöftet

Det är mycket på gång just nu hos oss på redaktionen. Förutom att hinna träna varje dag fixade vi går...

Läs mer
Summering: Dag 24 av Nyårslöftet 2012

Dagen före löning var också en vecka före den belöning som vi alla kommer att få den sista januari. För...

Läs mer