Summering: Dag 18 av Nyårslöftet 2012

Summering: Dag 18 av Nyårslöftet 2012


18 januari var dagen som utmaningen uppnådde myndig ålder på vår bloggTwitter (#rwloftet2012) och Facebook. Och det firade vi på bästa sätt:

”skog och mark i all ära men jag föredrar cornichen i #beirut. spec fint idag m nya löparskor + första regnfria dan på LÄNGE. #rwloftet2012” – atJenny

”Dag 18: Inledde dagen med ett 45 minuters styrkepass, därefter en tripp till Malmö i jobbet. Kände på hemvägen att jag inte var nöjd så i kväll fick det även bli ett 5,5 km löp-pass i snöblandat regn. Fint det :-)” – Ulf

”#rwloftet2012 dagens träning gav mig ett break i arbetet – god rutin ger mersmak. Blir svårt att tänka sig annat efter januari. 8k/51min.” – MaddyAndreasson

”Lurade mig själv idag och bytte pass. Idag blev det 4,5 km löpning. Imorgon står backintervaller på schemat, det gick bara inte idag.” – titti

”Dag 18: för att variera träningen lite blev jag tvungen att stappla in på gymmet och det var 10 år sedan sist! Skogsmulle möter helvetesmaskiner läs crosstrainer. Det tog 5 minuter av ren förnedring då jag bara fick den att springa baklänges men när jag väl fick hjälp av en vänlig dam och fick in rytmen var det riktigt härligt, det bästa var ändå att jag kände mig riktigt pigg och kunde hålla jämn hastighet med grannen. Gymkort för det bli!” – Ulrika

”Morgonpass på gymmet. Härligt sätt att börja dagen, man blir på något vis extra effektiv efter morgonträningen och det sitter likson i hela dagen. Mera morgonpass hädanefter.” – iggy

”#rwloftet2012 dag 18: Mitt första organiserade löppass! Backintervaller med Running Sweden och SPIF. Roligt (tyckte jag, inte mina vader)!” – ttorwald

Till dagens vinnare av en löparprodukt från Asics utser vi följande kommentar:

Dag 18: kl ring 05:30, övriga familjen sover, och vad gör jag? jo jag drar på mig löparkläderna och beger mig ut på en dryga 6km runda. Tungt i början men underbart nu när jag fått ladda på lite ny energi. En start på dagen som jag gärna gör om. – Lars-Göran

Vi ber Lars-Göran maila sin postadress till jonas@runnersworld.se.

Nu fortsätter vi med Nyårslöftet 2012 som du enklast följer och är med i via vår blogg.


Antal kommentarer: 2

Sofia Davidsson

Idag 8 st backintervaller o en planka check!!


Helen Ununger

ÄNTLIGEN! Grävde ett djupt hål i plånboken och investerade i nya löparskor och ett par broddar, så nu har jag kunnat återuppta utomhuslöpningen! Jippi! Blev 5 ystra kilometer på snö och is när jag kom hem från sportaffären.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Vi klarade Nyårslöftet 2012 tillsammans

Dag 31. 11 kilometer löpning varav sju kilometer i rekordfart - och det är enbart...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Summering: Dag 31 av Nyårslöftet 2012

Den sista dagen och målgång för hela Nyårslöftet 2012. Vi kan knappt förstå hur vi...

Läs mer

Ladda ner ditt diplom för Nyårslöftet 2012

Då har vi till slut kommit ända fram till målet. Förhoppningsvis har du haft en...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Summering: Dag 30 av Nyårslöftet 2012

Dan före dan. Vi behöver väl inte säga så mycket mer än att det har...

Läs mer
Summering: Dag 27, 28 och 29 av löftet

Den senaste helgen har vi inte hängt med i tempot utan får nu se till att spurta med tre dagar...

Läs mer
Summering: Dag 25 och 26 av Nyårslöftet

Det är mycket på gång just nu hos oss på redaktionen. Förutom att hinna träna varje dag fixade vi går...

Läs mer
Summering: Dag 24 av Nyårslöftet 2012

Dagen före löning var också en vecka före den belöning som vi alla kommer att få den sista januari. För...

Läs mer