Suunto söker dig som vill testa nya Spartan Sport Wrist HR

Suunto söker dig som vill testa nya Spartan Sport Wrist HR


Klockan har en extremt slitstark pekskärm i färg med vid vinkel och hög kontrast för avläsning i starkt solljus. Utöver 80 sportspecifika aktivitetslägen har alla Spartan-klockor helt anpassningsbara skärmar för sportlägen. Med hjälp av GPS/GLONASS-spårning, FusedSpeed™ och inbyggd accelerometer registrerar Spartan Sport Wrist HR träning och tillhandahåller värdefull information om användarens utveckling, både på klockan och i Suunto Movescount.

Precision och komfort dygnet runt med optisk pulsmätning

Den nya Spartan Sport Wrist HR är utrustad med Valencells patenterade biometriska mätteknik PerformTek. Enligt Valencells interna tester ger Spartan Sport Wrist HR marknadsledande precision och förser användaren med data som 89 procent av tiden ligger inom 5 procent i jämförelse med ett pulsbälte som bärs över bröstet.

Vid svåra förhållanden, t. ex. simning eller utomhussporter som kräver att klockan bärs ovanpå kläder, är det möjligt att parkoppla klockan med en Bluetooth-pulsmätare som bärs över bröstet – exempelvis Suunto Smart Sensor – för att mäta pulsen.

Suuntos optiska pulsmätning underlättar både registreringen av daglig aktivitet och sportaktiviteter. Spartan Sport Wrist HR registrerar och spårar aktiviteter, mäter pulsen dygnet runt (även vilopuls) och räknar steg och kaloriförbrukning. På så sätt får användare värdefull information om återhämtning och näringsintag, men också detaljerade diagram, sportspecifika skärmar och en inbyggd effektmätare.

Suunto Spartan Sport Wrist HR leveras med mängder av funktioner för löpning, cykling och simning i toppklass. Batteritiden på Spartan Sport Wrist HR varierar melllan 8 h till 30 h beroende uppkoppling mot GPS/Glonass. Denna batteri uthållighet göra att klockan är bland den mest uthålliga modellen på marknaden.

Vill du veta mer om Suunto Spartan Wrist HR hittar du det på www.suunto.com

Allt du behöver göra för att ha chansen att bli en av fyra personer som får testa Suunto Spartan Sport Wrist HR är att skriva en kort motivering på max 300 tecken. Senast den 18 maj vill vi ha din motivering och under vecka 21 får du reda på om du kom med.  

Värde: 4 600 kr.

[Form code=248]

Villkor: I och med att du deltar medger du att dina personuppgifter sparas och att du kan få erbjudanden och information från Suunto i framtiden. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 


Nr 11 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Vinterns viktigaste nyckelpass
  • Bästa vinterskorna. Dubbat och odubbat, Stor guide!
  • Åtta misstag du inte vill göra
  • 9 julklappstips till alla löpare
  • Därför ska du testa 14-dagarsmetoden
Bli prenumerant
Antal kommentarer: 9

Mikael Sundberg

Har dragits med långvariga skador och har nu börjat trappa upp min träning. Att få hjälp av Suunto Spartan för att dels hålla mig på rätt nivå samt hålla motivationen på topp, vore fantastiskt kul!


Helena Liljeberg

Det vore en dröm att få prova denna klocka! Jag håller huvudsakligen på med crossfit, löpning och OCR och har tittat på denna klocka sedan den kom ut för jag vill lära mig mer om min träning och min kropp och en sådan här klocka skulle hjälpa mig i PRECIS rätt riktning! 9 maj har jag varit snusfri i 4 månader efter ett 20 år långt beroende och vad vore bättre än en sådan här present?!


Timmy

Jag är prylgalen, ge mig.


Thomas

Förtjänar en ny klocka. Vill testa denna modell.


Karin Wennbo

Har precis anmält mig till Lidingöloppet och min nuvarande pulsklocka är inte längre att lita på. Så jag behöver en ny trogen och pålitlig träningskompis


Katarina Persson

Har provat flera löparklockor av olika märken och har ännu inte hittat en som jag trivs med. En Suunto kanske är svaret!! Övertyga mig!!!


Urban K

Skulle vara kul att mäta mina prestationer och bli mer motiverad att träna hårdare. Sedan är det ju en riktigt snygg klocka att ha på armen


Kerstin Glad

3-barnsmor söker träningsglamour med denna snygga klocka!


Greger Wrang

Har börjat med triathlon och ska ställa upp i en halv och hel ironman. Vore inspirerande att får testa Suuntos Spartan som en ytterligare kick i träningen.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Tre döms till livstid för mordet på Ahmaud Arbery

När Ahmaud Arbery, 25, var ute och sprang i den amerikanska delstaten Georgia förra året...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Perfekta tillbehöret till korvgrillen – krämig och het majsröra

Vegokorv, köttkorv eller rökt morot. Du väljer – men missa för allt i världen inte...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Utnyttja sommarljuset

Sommarens ljusa morgnar och kvällar ger dig mer tid att träna. Så här utnyttjar du...

Läs mer
Löparstjärnan Sara Wedlund är död

Sara Wedlund dominerade de svenska löparbanorna och löpsedlarna under ett par år i mitten av 1990-talet – men brottades samtidigt...

Läs mer
Aron vann igen – och aktuellt från ultravärlden

Aron Andersson vann återigen Wings for Life när han hann längst av 184 000 startande. Bill Öster krossade ett redan...

Läs mer