Ta chansen – testa nya kompressionstightsen Ice X!

Ta chansen – testa nya kompressionstightsen Ice X!


Att träna löpning under varma sommardagar kan vara väldigt ansträngande, särskilt om du tränar med hög intensitet. Blir du för varm får du försämrad muskelfunktion och prestationsförmåga. Är det för varmt är risken också stor att du helt enkelt avstår intensiva träningspass – det blir helt enkelt för tufft.

För att underlätta intensiv träning i värme har det australiensiska varumärket 2XU, som är en av världens ledande tillverkare av sportkompressionskläder, utvecklat en helt ny modell av kompressionstights med svalkande funktion: Ice X.

Materialet i Ice X-tightsen innehåller jadepartiklar som ska ge en ”kylande” känsla. I kombination med graderad kompression är de här tightsen därför perfekta för löpning och annan intensiv träning i värme, så att du ska kunna prestera optimalt. 2XU Ice X finns både som långa och korta tights för män, samt som långa och 3/4-tights för kvinnor.

I samarbete med Runner’s World söker 2XU nu fem löpare som kan hårdtesta och utvärdera Ice X-plaggen under sommarens svettiga träningspass. Är du den vi söker? Du ska vara intresserad av att testa löparkläder i form av kompressionsplagg och ha ett kritiskt och analytiskt förhållningssätt till produkterna. Vi vill att kläderna ska testas både inomhus och utomhus under varma förhållanden, och gärna under olika typer av aktiviteter som till exempel löpning, intervallpass, crossfit eller annan högintensiv träning.

Plaggen ska testas under minst tio träningspass under perioden juni, juli och augusti. Efter testet önskar vi att du återkommer med dina synpunkter i ett formulär som vi skickar ut. Det tar max 10–15 minuter att svara på frågorna.

Det enda du behöver göra för att ansöka är att fylla i formuläret nedan och motivera varför just du ska bli en av våra fem testlöpare!

Blir du en av de utvalda så kommer vi att skicka två par olika Ice X-tights (långa och korta för killar, långa och ¾ för tjejer) samt en t-shirt och ett linne från 2XU. Allt till ett värde av cirka 3 000 kronor!

[component code=form form=270]

Om 2XU
2XU är ett av världens ledande varumärke inom kompressionskläder och ligger i framkant av utvecklingen inom kategorin sportkompression. Läs mer om 2XU och Ice X på 2XU.se


Nr 4 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Test! Bästa skorna för trail! 14 nya modeller
  • Så springer du milen! Träningsprogram för alla nivåer
  • Så börjar du springa med din hund
  • Barnsoldaten som blev en av världens bästa traillöpare
  • Så toppar du formen
  • Forskning: Därför har du en löpares DNA
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Aron vann igen – och aktuellt från ultravärlden

Aron Andersson vann återigen Wings for Life när han hann längst av 184 000 startande....

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Den ultimata sportlovssoppan!

Denna mustiga soppa passar helt perfekt i en termos i skogen, skidbacken eller skidspåret.

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Gröt och kaffe i ett

Sätt guldkant på frukosten med den här enkla och goda vardagsfavoriten!

Läs mer
Len bovetegröt med björnbär

Att göra gröt på bovete är en bra variation till havregröten – dessutom 100 procent fullkorn!

Läs mer
Havregrynsgröt Deluxe

Recept av Dietistens Val: En supergod havregrynsgröt som passar alla – vi lovar!

Läs mer
Chiafrutti

Recept av Dietistens Val: Vem mer älskar när frullen står klar i kylen när man vaknar? Här kommer en favorit...

Läs mer