Ta chansen – testa nya kompressionstightsen Ice X!

Ta chansen – testa nya kompressionstightsen Ice X!


Att träna löpning under varma sommardagar kan vara väldigt ansträngande, särskilt om du tränar med hög intensitet. Blir du för varm får du försämrad muskelfunktion och prestationsförmåga. Är det för varmt är risken också stor att du helt enkelt avstår intensiva träningspass – det blir helt enkelt för tufft.

För att underlätta intensiv träning i värme har det australiensiska varumärket 2XU, som är en av världens ledande tillverkare av sportkompressionskläder, utvecklat en helt ny modell av kompressionstights med svalkande funktion: Ice X.

Materialet i Ice X-tightsen innehåller jadepartiklar som ska ge en ”kylande” känsla. I kombination med graderad kompression är de här tightsen därför perfekta för löpning och annan intensiv träning i värme, så att du ska kunna prestera optimalt. 2XU Ice X finns både som långa och korta tights för män, samt som långa och 3/4-tights för kvinnor.

I samarbete med Runner’s World söker 2XU nu fem löpare som kan hårdtesta och utvärdera Ice X-plaggen under sommarens svettiga träningspass. Är du den vi söker? Du ska vara intresserad av att testa löparkläder i form av kompressionsplagg och ha ett kritiskt och analytiskt förhållningssätt till produkterna. Vi vill att kläderna ska testas både inomhus och utomhus under varma förhållanden, och gärna under olika typer av aktiviteter som till exempel löpning, intervallpass, crossfit eller annan högintensiv träning.

Plaggen ska testas under minst tio träningspass under perioden juni, juli och augusti. Efter testet önskar vi att du återkommer med dina synpunkter i ett formulär som vi skickar ut. Det tar max 10–15 minuter att svara på frågorna.

Det enda du behöver göra för att ansöka är att fylla i formuläret nedan och motivera varför just du ska bli en av våra fem testlöpare!

Blir du en av de utvalda så kommer vi att skicka två par olika Ice X-tights (långa och korta för killar, långa och ¾ för tjejer) samt en t-shirt och ett linne från 2XU. Allt till ett värde av cirka 3 000 kronor!

[component code=form form=270]

Om 2XU
2XU är ett av världens ledande varumärke inom kompressionskläder och ligger i framkant av utvecklingen inom kategorin sportkompression. Läs mer om 2XU och Ice X på 2XU.se


Nr 10 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Spring dig ung. Forskare: Löpning bromsar åldrandet.
  • Höstens bästa löparskor. Stor guide!
  • Så tränar du optimalt i vinter
  • 10 saker alla löpare bör veta
  • Ta nästa steg? Här är facit
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Tre döms till livstid för mordet på Ahmaud Arbery

När Ahmaud Arbery, 25, var ute och sprang i den amerikanska delstaten Georgia förra året...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Perfekta tillbehöret till korvgrillen – krämig och het majsröra

Vegokorv, köttkorv eller rökt morot. Du väljer – men missa för allt i världen inte...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Utnyttja sommarljuset

Sommarens ljusa morgnar och kvällar ger dig mer tid att träna. Så här utnyttjar du...

Läs mer
Löparstjärnan Sara Wedlund är död

Sara Wedlund dominerade de svenska löparbanorna och löpsedlarna under ett par år i mitten av 1990-talet – men brottades samtidigt...

Läs mer
Aron vann igen – och aktuellt från ultravärlden

Aron Andersson vann återigen Wings for Life när han hann längst av 184 000 startande. Bill Öster krossade ett redan...

Läs mer