Tävla & bli testlöpare av Salming Distance

Tävla & bli testlöpare av Salming Distance


Salming Distance är en mängdträningssko och en passande partner under något av sommarens asfaltslopp. Med 5 mm drop (nivåskillnad mellan häl och tå) och Salmings RunLite-mellansula får du både en bra markkontakt samtidigt som ytterhöljets tre lager erbjuder en mjuk och behaglig känsla.

Salming Distance väger 240 gram respektive 195 gram i herr/dam (stl US9/7) och har en nivåskillnad mellan häl och tå på 5 mm. Sin låga vikt till trots är Salming Distance ett utmärkt val på långa sträckor och hårda underlag.

Nu kan du tävla och vinna ditt eget par av årets modell här nedanför!

Läs mer om Salming Distance Dam

Läs mer om Salming Distance Herr

Nu har du chansen att vinna ditt eget par av Salming Distance (värde 1 400 kr) här hos oss på Runner’s World. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför och svara på vår fråga. Vill vill ha ditt bidrag senast onsdag 1 juli 2015.

Lycka till!

[form code=199]

All ev. vinstskatt betalas av vinnaren.


Antal kommentarer: 40

Stefan Zetterström

Hej,
Skickade in bidrag till tävlingen. Förstod inte riktigt om det skulle följa en motivering/bakgrund till varför jag/vi är nyfiken/nyfikna. Jag anger skälen här och samtidigt ger det er möjlighet att bedöma om det vore rimligt om vi provade skon. Vi vill inte bara få fria skor, även om alla bidrag för vårt projekt är välkomna, utan skor som fungerar för utmaningar av vårt slag.
Vi kallar oss för Team Bomull och vi består av Stefan Zetterström, 53 år, universitetsadjunkt på Juridiska Institutionen, Uppsala universitet och Gisela Lindoff, 28 år, som utbildar sig till Javautvecklare. Vi ska genomföra ett projekt för att samla in pengar till den ideella barnrättsorganisationen Maskrosbarn, som stödjer barn som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk. Allt ljus på Maskrosbarn tror vi kan bidra till bättre levnadsvillkor för utsatta barn i Sverige. Med anledning av detta startade vi den 11 juni i Ängelholm en fyra dagar lång turné med ett marathon om dagen. Dag 1 Ängelholm-Helsingborg, dag 2 Helsingborg-Bjärred, dag 3 Löddeköpinge-Helsingborg och dag 4 Helsingborg-Ängelholm. Nu vilar vi i tre dagar och på Midsommarafton är det meningen att vi ska springa vårt femte Marathon i västra Skåne, innan hemresan till Stockholm. Vi avser att springa totalt 52 marathonlopp/sträckor inom loppet av 52 veckor.
Vi kommer att uppfylla vår uppgift genom att springa minst 42 195 meter vid 52 olika tillfällen. Vi kommer dels att delta i olika organiserade lopp dels kommer vi att springa sträckan helt själva med GPS-klockor som stöd. Vid vissa tillfällen kommer vi att springa flera dagar i rad, som den 11-14 juni, mellan olika städer. Vid vissa tillfällen kommer vi att springa längre än 42 195 meter, men oavsett hur långt vi springer så räknas det endast som en mara.
Idéen uppstod inför Växjö Marathon förra hösten. Vi är inte helt oprövade i dessa sammanhang även om detta projekt blir ett av de tuffare, men samtidigt lättare med hänsyn till syftet. Vi är ultraidrottare och har genomfört ett antal olika ultralopp i Triathlon (inom ramen för världscupen) och under september/oktober 2013, i nära anslutning till den sydvästra delen av Gardasjön, Italien, slog vi tillsammans ett världsrekord i triathlon. Tävlingen varade under 30 dagar och vi genomförde en s.k. olympisk distans (sim 1 500 m, cykel 40 km och löpning 10 km) varje dag i 30 dagar. Vi har deltagit i ett flertal lopp inom ultralöpning. Utöver detta så deltar vi i andra tävlingar och idrotter som vi finner intressanta t.ex. Vasaloppet, MTB-tävlingar eller cykellopp.
Men nu är det fokus på att springa under ett år och att samtidigt samla in pengar till förmån för Maskrosbarn.
Vi springer f.n. i Adidas Boost, men känner att vi behöver alternativ för att skona fötter, knän och leder. Vi har funderat på Hoka, men vet inte om det är ett bra alternativ. Den gångna veckan har vi sprungit nästan 18 mil och då nästan uteslutande på asfalt. Imorgon blir det ett nytt marathonpass på norra Öland.
Vi har några webbsidor för ytterligare information. http://www.teambomull.se (allmänt om oss och våra tävlingar och idrott(er) http://vispringer.blogg.se (för aktuellt ändamål). Vi finns även på Facebook såväl privat som för projektet Maskrosbarn.
Dom bästa av hälsningar
Stefan & Gisela


Kajsa Waldenvik

Har testat många skor men inte salming distance så detta hade vart grymt kul å få vinna ett par 🙂


Gunilla

Har fastnat för ett märke som jag använt i många år så det vore spännande att prova något nytt. Laddar för att springa Göteborgsvarvet nästa år och det skulle vara intressant att prova nya skor under min träning inför det.


Nickals Röhl

Vem hade inte viljat pröva ett par skor ifrån en riktigt legend.


Mikael Lindahl

Hej
Har alltid sprungit med Asics, kan vara tid att prova något nytt.


Christina

Provspringer gärna denna sko 🙂
Kanske den kan konkurrera ut mitt
invanda märke Asics.


Johan Nordqvist

Har ett 20tal olika löparskor av diverse modeller och märken, har dock aldrig provsprungit salmingskor. Skulle därför vara kul att se vad denna sko har för egenskaper jämfört med dom övriga skorna jag sprungit/springer med.


elisabeth mollberg

Tycker det skulle vara häftigt att få testa den här sko, har sprungit i flera andra märken tidigare.
Har inte sprungit så mycket i vår men är motiverad att ta på löparskorna igen.


Peter

Har alltid sprungit i Saucony! Vill bli snabbare på milen. Vill därför testa ett nytt märke. Varför inte ett par Salming!


Elin

Yay.. Vill springa i ett par snygga Salmingdojjor!


Peter Nilsson

Nyfiken…..
Man blir aldrig för gammal för att testa nyheter!
Asics blev Saucony där jag är nu… ger chansen till Salming.
/ Lillen


Jaana Mikaelsson

Jag är väldigt nyfiken på Salmingskor och bli otroligt glad om jag vann dem så att jag kan springa sommarens lopp och långpass i dem!


Jenny Velund

Vill så gärna springa Göteborgsvarvet men har varit tveksam pga att det är så långt på asfalt. Springer ca 3 ggr/vecka men har aldrig hittat en sko som jag är så nöjd med. Hoppas få möjligheten att testa och hitta en sko dom gör att jag vågar utmana mig själv på varvet!


Ulrika Ivarsson

Efter några år med annan träning har jag igen börjat löpträna. Tränar för att börja springa olika lopp igen. Vore toppen att få prova dessa skor!


Lisa Stenman

Nyfrälst löpare. Har just sprungit mitt första Marathon och fler väntar 🙂


Malin Liss

Laddar för tjejmilen för första gången och hoppas på en härlig upplevelse. Bra skor är ju en förutsättning!


Maria Farth

Löpning har funnits i mitt liv ända sedan tonåren. Nu i vuxen ålder (37) ger löpningen mig så mycket – en känsla av frihet, jag känner mig stark och ödmjuk inför min kropp för att den fungerar och presterar. Har sprungit några kortare löptävlingar/triathlontävlingar, Women´s Health Halvmarathon, Göteborgsvarvet. Inför nästa år satsar jag på att göra en Svensk Klassiker och är anmäld till Vasaloppet 2016. Med ett par (grymt snygga) Salming Distance kan jag ta min löpning till nästa nivå och förbereda mig inför nästa års utmaning på bästa sätt!


Peter Renfors

Tränar för höstens halvmarathon i Stockholm och skulle va härligt o få prova Salmings schysta designade dojjor istället för min utsprungna Nike:)


Karolina Haag

Vore grymt kul att få testa dessa skor under min resa mot att bli en bättre löpare!


Mats Stegenberg

Har provat de flesta märken på marknaden, är nu nyfiken på om Salming gör skillnad. Försöker springa 10K varannan morgon. Mellan 20-25 Göteborgsvarv i bagaget. Väntar fortfarande på marathon debut vid 60+ ålder.


Lisa Molin

Längtar efter att återupptag mitt löpande efter graviditet och vill gärna testa Salmings skor få jag läst att ett neutralt löpsteg skulle kunna lösa mina knä problem.


Linda-Marie Björkén

Önskar testa dessa skor då jag har svårt att finna några som jag trivs med då jag har problem med benhinnorna.


David Jaldemark

Skulle vara mycket intressant att testa Distance och jämföra med Asics kayano 21 och Asics gel ds racer 10 som jag springer med nu. Och besegra mitt målet under 1.30 på halvmara. 🙂


Mariette Löfgren

Vill jättegärna testa!


Anders Wallin

Skulle bli finfint till triathlon 😀


Joakim Abrahamsson

Skulle vara intressant att testa


Göran

Skulle vara intressant att testa.


Leif Johansson

När jag som fjällpionjär skall ut att ströva så skulle ett par Salming skor sitta som en smäck så att jag inte slinter och slår i röva 🙂


Bengt Isgård

Jag är imponerad av Salmings löparanalys som har varit mycket givande. Jag skulle gärna springa i ett par Salmingskor och se om det också är en innovation.


Rikard Nilsson

Salming är en legendar, vinner jag skor blir det fanfar!


AnnCharlott Enberg

Förbättrat tiden på 21 km med 21 minuter, med Salming skor och löpteknik men detta är bara början på resan. Skulle vara spännande att se om jag kan bli ännu bättre.


Maria Jerksten

Såg era skor på fiskebäcksloppet där ni var sponsorer , riktigt snygga!
Tuffbana, så ett par riktigt bra skor hade varit en boost att få springa i :)!


Tina Ekberg

Blev lekande lätt att springa Gbgvavet i mina nya lättviktsskor från Salming ; )


sören Didriksson

Vill gärna bli testlöpare


Ann-Charlotte Gillman

Jag är säker på att jag skulle sväva fram i löpspåret med ett par Salming 😀


Ann-Charlotte Gillman

Jag är säker på att jag skulle sväva fram i löpspåret med ett par Salming 😀


Amanda

I ett par skor från Salming vill jag sommarlöpa
jag hoppas att dessa är som för mina fötter stöpta.
Uppför backarna vid min sommarstuga
och framåt kvällen i dessa jaga undan varenda fluga.
I varma paradisländer visa upp mina skor så sköna
och förbättra min tid så jag håret kanske hinner föna.
Slå nya rekord i mina nya vänner
och hoppas att jag inte knäskadan känner.
I augusti ska jag återigen i skolan mig bänka
men på kvällarna hoppas jag tiden på milen kunna sänka.
Jag önskar så att det är i dessa det kommer ske
om jag klarar milen på 45, det får vi se!


Carina

Salming Speed är helt underbara ( och snabba) att springa i och Salming Xplore använder jag som en snygg och skön vardagssko. Jag undrar hur det känns att springa i Salming Distance?


Kristina Bornström

Jag förstod inte heller att man skulle skicka med en motivering. Hoppas det inte är försent!
Jag har stora problem med mina lilltår och de allra flesta skor klämmer över lilltån. Min stora dröm är att hitta ett par skor som funkar för mina dumma fötter för jag vill ju inget hellre än att springa. Det blir dyrt att prova sig fram i skodjungeln och att få prova ett par Salming vore en dröm, jag har läst så mycket gott om skorna på olika bloggar.
Mvh
Kristina Bornström


Jenny Sunding

Hej Kristina! Vi efterfrågade ingen motivering i formuläret, det enda man behövde göra var att svara på frågan. Tävlingen är nu avslutad och vinnarna presenteras inom kort. Mvh Jenny, webbredaktörLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Sarah Lahti går för svenskt rekord i Málaga

Under helgen arrangerar assics eventet META: TIME: TRIAL i Málafa. Ihop med att de släpper...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Här är vinnarna från läsarundersökningen!

Bland alla svar på vår läsarundersökning tävlade vi ut tre fina priser – här är...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Jag är löpare: Fredrik Hallgren

Skådespelaren Fredrik Hallgren, bioaktuell i Vasaloppskomedin Ur spår, om sin relation till löpning.

Läs mer
Tre döms till livstid för mordet på Ahmaud Arbery

När Ahmaud Arbery, 25, var ute och sprang i den amerikanska delstaten Georgia förra året blev han dödad av tre...

Läs mer
Perfekta tillbehöret till korvgrillen – krämig och het majsröra

Vegokorv, köttkorv eller rökt morot. Du väljer – men missa för allt i världen inte den här toppingen: krämig majsröra!

Läs mer