The North Face och Runner’s World lanserar trailteam – ansök i dag!

The North Face och Runner’s World lanserar trailteam – ansök i dag!


Nu lanserar vi ett tio löpare starkt trailteam – och du kan bli en av oss. Missa inte chansen att få vara med om ditt livs stora löparäventyr, ansök till teamet redan i dag!

Det amerikanska varumärket The North Face har alltid handlat om att pusha gränserna för vad som är möjligt, och vill inspirera till äventyr bortom de upptrampade stigarna. Därför lanserar The North Face nu ett tio löpare starkt trailteam i samarbete med oss på Runner’s World – Sveriges största löpartidning.

Tillsammans ska vi nu skapa något helt unikt: Trailteam The North Face x Runner’s World. De tio utvalda löparna kommer att få support från oss för att överträffa sig själva på vägen mot ett utmanande och inspirerande traillöpningsäventyr under 2022 – och du kan bli en av de lyckliga.

Fanny Borgström coachar och inspirerar i det nya teamet!

Exakt vilken utmaning som teamet kommer att få avslöjar vi inte nu, men vägen mot det är lika spännande som slutmålet. Utöver coachning från The North Face-löparen Fanny Borgström och Runner’s Worlds chefredaktör Anders Szalkai kommer deltagarna också att kittas från topp till tå med The North Face-kläder och trailskor.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker totalt tio löpare som har en viss löpvana och som är beredda att ge sitt allt för att utvecklas som traillöpare. Du behöver absolut inte vara någon elitlöpare, men du ska gilla att testa dina gränser och är inte rädd för att befinna dig utanför komfortzonen.

Som en del av Trailteam The North Face x Runner’s World får du naturligtvis stöd och support från både The North Face och Runner’s World på vägen mot det uppsatta slutmålet. Du ska därför vara beredd på att anta nya utmaningar, och villig att dela med dig av din träning via Runner’s World och The North Face.

MÖT DINA COACHER

Våra coacher är den meriterade traillöparen Fanny Borgström, som tävlar för The North Face internationella trailteam, samt Runner’s Worlds chefredaktör Anders Szalkai. Även Anders har en diger meritlista som löpare och en stor kunskap om att leda andra löpare till framgång.  

Tillsammans kommer de att se till att det går bättre för dig under den här resan än du någonsin kunnat tänka dig.

DET HÄR FÅR DU
Personligt träningsprogram och dialog med våra huvudcoacher
Tre dagar långt träningsläger vid Camp Järvsö
Tränings- och tävlingskitt inklusive skor från The North Face

HUR ANSÖKER DU?

Det är mycket enkelt att ansöka om att bli en av löparna i teamet. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför.


  Sista ansökningsdag är måndag 11 april. De utvalda deltagarna kommer att presenteras i Runner’s Worlds och The North Faces kanaler kort efter det. Du måste vara 18 år eller äldre för att delta i gruppen


  Antal kommentarer: 1

  Helena Wallin

  Hej! Jag ansökte för nån vecka sen men fick aldrig nån bekräftelse på att ansökan kom in, kan man få det?
  Tack!  Lämna kommentar

  Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

  *

  *

  Läs också

  6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

  Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

  Läs mer

  Tre utvecklande sommarpass!

  Här är tre träningsstrategier för dig som vill springa längre, snabbare och mer regelbundet.

  Läs mer

  Fler intressanta artiklar

  Springa trail i fjällen? Här är några smarta tips på vägen

  Fjällöpning är ett fantastiskt sätt att kombinera riktigt bra träning med en häftig naturupplevelse. Här...

  Läs mer
  Testa vattenlöpning i sommar!

  Vattenlöpning är ett skonsamt och svalkande alternativ till löpning. Här hittar du tips på hur du kan lägga upp effektiva...

  Läs mer
  Smarta sommarträningstips!

  Bygg din semesterträning med de här tre byggstenarna – det är ett säkert recept för framgång.

  Läs mer
  Smart och effektiv sommarträning

  Här är tre smarta och tidseffektiva strategier för dig som vill springa längre, snabbare och mer regelbundet.

  Läs mer