Vinn nya Mizuno Wave Horizon 6 – upplev känslan av att sväva fram!

Vinn nya Mizuno Wave Horizon 6 – upplev känslan av att sväva fram!


I samarbete med Mizuno Sverige tävlar vi ut tre par av Mizunos nya stabilitetsmodell Wave Horizon 6.

[ANNONS] Wave Horizon 6 är den japanska skotillverkaren Mizunos nya stabilitetsmodell – en träningsmodell som erbjuder en fantastisk löpkänsla och komfort i premiumklassen.

Att bygga in positiv löpkänsla och mjuk dämpning i en stabilitetssko är en utmaning för många skotillverkare. Mizuno lyckas med detta konststycke genom att använda två olika typer av plastskum: Dels det fastare U4IC-materialet som sitter längs insidan av skons sulplattform, och utgör det stabiliserande elementet genom att stödja fotens under pronationsrörelsen. Dels det mjukare Enerzy-materialet, som har placerats närmast foten i två lager om totalt 14 millimeter. Det ger också 17 procent mer dämpning och en förbättring av energireturen med 15 procent.

Häldelen har fått totalt fem millimeter extra dämpande material och främre delen har fått ytterligare tre millimeter. Totalt mäter sulplattformen nu 30/38 millimeter, vilket alltså ger ett häldropp på åtta milimeter.

Konstruktionen ger en utmärkt välbalanserad rörelsekontroll och stötdämpning av absolut högsta klass, i kombination med den breddade sulplattform. Även den ordentligt mönstrade yttersulan, med horisontellt placerade flexspår, bidrar till att ge stadga åt skon utan att göra den styv och otymplig att springa i.

Ovandelsmaterialet helt nya struktur innebär bland annat att skon följer fotens former bättre än någonsin tidigare, inte minst över den främre delen av foten. Samtidigt bidrar ovandelen också till att stödja foten när den bäst behöver det under stegcykeln, delvis tack vare de utanpåliggande förstärkningarna över mellanfoten.

Allt detta sammantaget gör Mizuno Wave Horizon 6 till ett utmärkt val för dig som vill ha stöd och komfort i det långa loppet – men som vägrar att kompromissa med löpkänslan. Med nya Wave Horizon 6 på fötterna behöver du inte göra det. I stället kan du njuta av känslan av att sväva fram som på moln, mil efter mil.     

VINN ETT PAR WAVE HORIZON 6!
Är du sugen på att testa nya Wave Horizon 6 från Mizuno? Då ska du ta chansen och delta i vår tävling som vi genomför i samarbete med @mizunosverige – vi tävlar ut inte mindre än TRE PAR!
Gör så här:
1. Besök @runnersworldswe på Instagram och leta upp inlägget om nya Wave Horizon 6.
2. Följ @mizunosverige och @runnersworldswe på Instagram!
3. Berätta i kommentarsfältet varför just du borde få chansen att springa i ett par splitternya Wave Horizon 6 i sommar.
Sen är det bara att hålla tummarna! Tävlingen pågår till och med den 28:e augusti. Vinnarna meddelas via DM och utannonseras även på @runnersworldswe

Fakta Mizuno Wave Horizon 6
Häldropp: 8 mm
Vikt: 320/270 gram (herr/dam)
Cirkapris: 1 900 kronor.

MIZUNO Wave Horizon 6
hittar du på Runners’ Store


Antal kommentarer: 1

Cathrine Vincenti

Fantastiska skor! Då törs jag satsa på löpning igen efter en skada.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Test: Nya Brooks Hyperion MAX

Helt nya Hyperion Max från Brooks landade hos oss på Runner’s World – och chefredaktör...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Nu startar träningsprogrammen mot Varvet!

Häng med och hitta träningsmotivation med Mustafa ”Musse” Mohameds, Hanna Karlssons och Anders ”Szacke” Szalkais...

Läs mer
Den perfekta julklappen – ett träningsprogram inför Varvet!

Mustafa ”Musse” Mohameds, Hanna Karlssons och Anders ”Szacke” Szalkais träningsprogram inför Göteborgsvarvet 2023 är redo! Först ut är 18-veckorsprogrammet som...

Läs mer