ASICS ❤️ Generation PEP = Stockholm High Five!

ASICS ❤️ Generation PEP = Stockholm High Five!


I samband med ASICS Stockholm Marathon avslöjar ASICS nu sitt engagemang i Generation Peps nätverk Folkrörelsen. Målet är att inspirera fler barn och unga till rörelse – bland annat genom att bjuda in klubbar att springa femkilometersloppet ASICS Stockholm High Five. Och du kan också vara med!

ASICS Stockholm Marathon går av stapeln lördag 9 oktober. Det är inte bara årets stora händelse för alla svenska långdistanslöpare – det är också startskottet för huvudsponsorn ASICS Sveriges samarbete med Generation Pep.

Mycket löpglädje i 2019 års upplaga av ASICS Stockholm High Five.

Den första gemensamma aktiviteten mellan ASICS Sverige och Generation Pep är att man nu bjuder in ett urval av de klubbar som har en koppling till Generation Pep att delta i fredagens femkilometerslopp ASICS Stockholm High Five. På så sätt hoppas man kunna inspirera fler till att upptäcka de positiva effekter som löpning har på vårt mentala välmående. 

Det här är ASICS Stockholm High Five
Fredag den 8:e oktober 17.30 går starten för Stockholm High Five – ett femkilometerslopp med start på Östermalms IP och målgång på klassiska Stockholm Stadion. Ett perfekt tillfälle att få känna på atmosfären dagen före ASICS Stockholm Marathon – antingen som löpare eller som publik. DIREKTANMÄLAN PÅ PLATS Du kan anmäla dig på evenemangsområdet den 8 oktober vid informationstältet på Östermalms IP. Du betalar 395 kronor för tidtagning och 345 kronor för Fun Run. Här kan du läsa mer om loppet och banan!

Banan för ASICS Stockholm High Five.

Genom medlemskapet i Generation Peps nätverk Folkrörelsen vill ASICS bidra till att stötta Generation Peps arbete för barns och ungas hälsa. Ambitionen ligger helt i linje med det forskningsprojekt som ASICS har initierat för att kartlägga och tydliggöra de positiva effekter som löpning har på vår mentala hälsa – ett projekt som redan har resulterat i ASICS nya app Mind Uplifter.

FOTO: MARATHONGRUPPEN/ASICS STOCKHOLM MARATHON



Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Adidas blir ny titelsponsor till Stockholm Marathon

Vi frågade den nordiska marknadschefen på Adidas, My Bäck, vad deras sponsorskap kommer att innebära...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Etiopiskt i topp – och mycket starka svenska insatser i Stockholm Marathon

I ASICS Stockholm Marathon var de svenska löparna inte långt efter vinnarna. Carolina Wikström vann...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Ladda din spellista inför Stockholm Marathon 2019

Spotify avslöjar de mest populära spellistorna i löparspåren Imorgon kl 12.00 går startskottet för den 41:a upplagan av Stockholm Marathon....

Läs mer
Sthlm Marathon: Klar för start!

OBS! Spring inte i nya skor eller strumpor eller kläder – använd bara sådant som du testat på träning. Du...

Läs mer
Sthlm Marathon: Fem snabba energikällor

En smart strategi för ditt energiintag kan ha stor betydelse för din prestationsförmåga under ett maraton. Så här lägger du...

Läs mer