Bästa julklappstipsen från Flowlife

Bästa julklappstipsen från Flowlife


För Flowlife har målet alltid varit att bli det självklara alternativet för återhämtning och innovativ träning. Det stora utbudet av produkter passar alla som vill optimera sin fysiska återhämtning – perfekta julklappar till alla löpare med andra ord!

[ANNONS] December månads första avsnitt av RW-podden, avsnitt nr 96, gästas av Lucas Wasniewski som är VD och en av grundarna av Flowlife. Han berättar om den utveckling företaget gjort, där målbilden hela tiden har varit att bli det självklara alternativet för idrottare som vill optimera sin återhämtning.

I dag erbjuder Flowlife produkter för att optimera återhämtning och prestation, både till enskilda elitaktiva idrottare och till flera av de stora lagen inom fotboll i Sverige – liksom till Sveriges olympiska kommitté, SOK.

LYSSNA PÅ RW-PODDENS AVSNITT #96.
(Inslaget med Flowlife kommer efter 23 minuter)

Produktutbudet gällande både återhämtning och innovativ träning är stort hos Flowlife. Här kan alla hitta en suverän julklapp till en löparvän eller kanske till sig själv. Välj mellan produkter som ger kul och utmanande träning eller som optimerar återhämtningen – eller använd dem för att få njuta av en avkopplande stund. Nedan hittar du några av de produkter som det pratas om i poddavsnittet – perfekta att lägga under granen julen 2021.

FLOWFEET – HÖGTEKNOLOGISK FOTMASSAGE

De flesta gillar fotmassage – och vad passar trötta löparfötter bättre än en fotmassagemaskin från Flowlife? I poddavsnittet nämner Lucas att deras Flowfeet blivit riktigt populär och brukar sälja slut utan någon speciell marknadsföring. 

Den högteknologiska fotmassagemaskin Flowfeet har tre olika behandlingsprogram och jobbar med tre olika styrkor. På 15 minuter kan man få en fullvärdig fotmassage som leder till ökad blodcirkulation där blodansamlingar löses upp och muskelsammandragningar motverkas. Både nyttigt och skönt med andra ord!

LÄS MER OCH BESTÄLL FLOWFEET HÄR

FLOWGUN GO 2.0 – UPPDATERAD MASSAGEPISTOL

En massagepistol kan påverka återhämtning, prestation och välmående genom ökad blodcirkulation. På så sätt kan den även motverka stress, stärka immunförsvaret och – som nämns i poddavsnittet – även effektivisera uppvärmningen inför ett träningspass.

FlowGun Go 2.0 är en ny, uppdaterad version av den mycket uppskattade massagepistolen FlowGun GO. Det här är premiummodellen bland massagepistoler på marknaden.

FlowGun Go 2.0 har fått ett större handtag än tidigare vilket gör att man lättare kan nå annars svåråtkomliga ställen på exempelvis ryggen. Nytt är också ett arbetsläge där massagepistolen automatiskt jobbar med växelvis olika vibrationsnivåer i samma program. Det är väldigt gynnsamt för spridningen av massageeffekten. Nytt är också en trycksensor som med en ljusindikator visar hur hårt du trycker. Det gör att behandlingen enkelt kan anpassas efter dina specifika behov. 

Precis som övriga massagepistoler från Flowlife ger FlowGun GO 2.0 dig möjlighet att massera när det passar in. FlowGun GO 2.0 kommer med sex olika massagehuvuden.

LÄS MER OCH BESTÄLL FLOWGUN GO 2.0 HÄR

FLOWTANK – INNOVATIVT TRÄNING FÖR HEMMABRUK

Flowlife erbjuder inte bara återhämtningsprodukter, utan vill även slå ett slag för enkel, innovativ och utmanande träning som är enkel att göra i hemmet. Flowtank är ett träningsredskap där fritt strömmande vatten skapar vikt- och vinkelförskjutningar som gör att kroppen måste aktivera musklerna och parera tyngden. Med Flowtank kan man utmana alla tänkbara komponenter samtidigt. 

Den första versionen av Flowtank var en längre tub som användaren kunde fylla med vatten för att anpassa vikten på redskapet. Nu har träningsportföljen utökats med Flowtank Dumbbell och Flowbell.

Dumbbell är en hantelversion av Flowtank och fungerar enligt samma princip med fritt strömmande vatten som skapar tyngd- och rörelserubbningar. Flowbell, som är utrustad med handtag på båda sidor, går att använda inom en rad olika områden men är främst framtagen för träning som fokuserar på bålmuskulaturen. 

HÄR HITTAR DU ALLA
JULKLAPPSTIPS FRÅN FLOWLIFELämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar