De vann varsin Huawei Watch GT Runner – se vinnande bidragen i tävlingen #GTRunnerArt

De vann varsin Huawei Watch GT Runner – se vinnande bidragen i tävlingen #GTRunnerArt


Nu har vinnarna i Huaweis tävling ”Running Art” äntligen utsetts – är du en av dem? Se vinnarbidragen här!

[ANNONS] Med dagens smarta sportklockor och avancerade gps-baserade appar på mobiltelefoner är det enkelt att både följa andra och skapa egna specifika löprundor. Därför har det också blivit populärt att springa i olika figurer eller mönster som man sedan laddar upp till kartfunktionen i sin träningsapp – så kallad ”running art”.

Just gps-funktionen är en av den nya, smarta sportklockan Huawei Watch GT Runners främsta styrkor (läs mer om det längre ner i texten). Därför är det också enkelt att springa en konstnärligt kreativ – och mycket exakt – runda med Huawei Watch GT Runner.

Att på detta lekfulla sätt skapa och hitta nya rundor är något som Huawei vill främja. Därför arrangerade man tävlingen #GTRunnerArt tillsammans med Runner’s World.

Sammanlagt kom det in 26 bidrag till tävlingen, där tre Huawei Watch GT Runner-klockor stod på spel. Vinnarbidraget premierades dessutom med valfritt par kolfiberskor ur Runners Stores ordinarie sortiment. Här är de tre vinnarna:

Vinnare:
Huawei Watch GT Runner-klocka och ett par kolfiberskor!

Det går inte annat än imponeras över ambitionsnivån – och visst är den drygt 5 kilometer långa löpningen från @mybrainwaytoironman rolig och inspirerande!

Andra plats: Huawei Watch GT Runner-klocka!

Tidsenligt och snyggt från påskhelgen – med och av @magnushogfelt

Tredje plats: Huawei Watch GT Runner-klocka!

Man kan inte låta bli att älska den här elefanten. Snyggt komponerad 17-kilometersrunda av @veganrunnersthlm

VI TACKAR FÖR ALLA KREATIVA BIDRAG I TÄVLINGEN #GTRunnerArt!

I RW-poddens avsnitt nummer 115 kan du höra mer om GTRunnerArt-tävlingen.

OM Huawei Watch GT Runner

Huawei Watch GT Runner är en mer löparanpassad, lättare och lite mer slimmad version av Huawei GT 3 som lanserades i slutet av 2021. Nya Watch GT Runner, som väger in på knappt 39 gram, har bland annat över 100 olika sportlägen för alla möjliga aktiviteter – från vandring och styrketräning till längdskidåkning och löpning. 

Men Huawei Watch GT Runner är inte bara en pålitlig och sportklocka – den är också en modern smartklocka med flera avancerade hälsoövervakningsfunktioner. Dessutom har den en ovanligt generös batteritid på upp till 14 dagar. Huawei Watch GT Runner är alltså en smart sportklocka som räcker långt – för dygnets alla timmar och aktiviteter!

Så bra är gps-funktionen i Huawei Watch GT Runner

Ju mer exakt gps-funktionen är, desto mer exakta mätvärden får du.

Att gps:en fungerar korrekt är ju också en viktig faktor i valet av löparklocka – som alla löpare vet. Därför passade vi på att ställa några frågor om just den nya, snabbare och mer exakta gps-teknologin i Watch GT Runner till Sofia Björnerfors på Huawei Sverige.

Vad är det som gör att GT Runner har en så snabb uppkoppling mot satellitnavigeringssystemen?

– Det är kombinationen av den patenterade placeringen av antennen i klockan och algoritmerna i vår mjukvara som möjliggör den snabba uppkopplingen.

Vilka satellitnavigeringssystem använder GT Runner?

– Den kopplar upp sig mot de fem största: GPS, Galileo, GLONASS, BDS och QZSS.

Vid vilka tillfällen får GT Runner svårt att använda gps:en – och hur löser klockan det?

– Det kan vara vid skymda lägen som höga hus, broar eller parkeringsgarage till exempel. Då har vi utvecklat algoritmen så att den lär sig steglängd och din vanliga stegfrekvens för att på så sätt säkerställa att du får en så komplett mätning som möjligt. Det baseras helt enkelt på det du lärt klockan om dig själv.

Hur exakta positioneringar, tempo- och tidsangivelser kan man förvänta sig av gps-systemet i GT Runner?

– Med alla olika delar sammanlagda – gps-systemen, de högkänsliga sensorerna och algoritmerna – så ger den upp till 96 procentig exakthet.

I jämförelse med konkurrenterna inom segmentet, hur står sig GT Runner?

– I och med att vi är en av världens största tillverkare av så kallade ”wearables” och har stort fokus på forskning och utveckling för att ständigt maximera funktioner, exakthet, materialval och användarvänlighet vågar jag påstå att vi står oss mycket väl i konkurrensen. 

Läs mer om Huawei Watch GT Runner och alla dess avancerade tränings-, och hälsofunktioner och övriga funktioner här!

FAKTA: Huawei Watch GT Runner
Vikt: 38,5 gram
Mått: 46,4 x 46,4 x 11 mm
Kompatibel: Android- och iOS-enheter
Vattentät: Ja, 5 ATM-klassad
Batteritid: 7/14 dagar
Laddning: Trådlös
Pris: 2 990 kronor

Köp Huawei Watch GT RunnerLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar