Det här är Team Saucony 3 mot 30!

Det här är Team Saucony 3 mot 30!


Vilket fantastiskt intresse det blev för vår nya Lidingölopps-satsning tilsammans med Saucony! Tack alla ni som ansökt om att bli en av utmanarna! Det var ett riktigt tufft urval, men nu har vi fått fram tre riktigt laddade och ambitiösa löpare med varierande mål. 

Lär känna Ebbe, Lisa och Hanna och deras träning och mål lite mer på deras respektive bloggar.

TEAM EBBE BORG OCH COACH MÅRTEN BOSTRÖM – MOT 2.15

”Det känns helt magiskt efter första träffen! Jag och Mårten blev ihopparade som ett team och det ska bli hur kul som helst. Mårten är en respektingivande löpare och en superglad människa, och redan efter några timmar tillsammans hade min pepp blivit ännu högre än innan, och det trodde jag inte var möjligt! Ser omåttligt fram mot fortsättningen som komma skall.”

LÄS MER OCH FÖLJ EBBE OCH MÅRTEN HÄR!


TEAM LISA ABRAHAMSSON OCH COACH TONY HATEFNEJAD – MOT 2.30

”Min första känsla efter träffen förra tisdagen var bara WOW, vilket härligt gäng och vad skoj vi hade! Tror att vi kan både stötta, peppa och inspirera varandra! Är så otroligt glad över att jag får denna möjlighet!”

LÄS MER OCH FÖLJ LISA OCH TONY HÄR!


TEAM HANNA ERIKSSON OCH COACH EMMA IGELSTRÖM – MOT 3.00

”3 mot 30 är för mig en liten nystart på ett träningsår som inte startade helt optimalt då jag blev tvungen att operera in en pacemaker. Mitt mål med 3mot30 är att jag ska utvecklas som löpare på mina villkor och bevisa för mig själv vad jag kan prestera. Jag är lite av en prestationsmänniska och jämför mig lätt med andra. Snittider inte minst, vilket är svårt eftersom folk har sån fart! Jag vet att jag inte är den snabbaste löparen, men det gör det ju inte omöjligt för mig att bli bättre! Jag vill se hur ”långt” jag kan gå om jag bara får lov att tro på mig själv.” 

LÄS MER OCH FÖLJ HANNA OCH EMMA HÄR!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Dela ditt Lidingö-resultat på Facebook och få en finisher-tröja!

Så enkelt är det att håva in både likes och en cool finisher-tshirt!

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Så laddar 3mot30 för Lidingöloppet - kommer de nå sina mål?

På lördag är det dags! Såhär känns läget inför loppet och efter fyra månaders löpträning...

Läs mer

Häng med 3mot30-coachen och testa Lidingöloppets sista mil & Abborrbacken!

Måndagen 12 september testspringer vi de sista backiga 10 kilometrarna tillsammans med gänget i 3...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

3 taktiska tips du inte vill vara utan inför Lidingöloppet

Under sommaren har vi kunnat följa gänget i 3 mot 30 och deras coacher på...

Läs mer
Utmaningar och fina resultat för Lidingölopps-gänget i 3 mot 30

Med hjälp av coacherna Tony, Emma och Mårten kämpar gänget i 3 mot 30 för att i september springa sitt...

Läs mer
Jag är löpare: Emma Igelström

Efter karriären som elitsimmare hittade Emma till löpningen. Nu är hon frälst triathlet och satsar mot Ironman på Hawaii.

Läs mer
Lidingöloppet byter namn och lanserar app

Det indiska IT-företaget TCS blir titelsponsor till Lidingöloppet som nu byter namn till TCS Lidingöloppet. Genom samarbetet kommer även en...

Läs mer