Flowlife i RW-podden

Flowlife i RW-podden


Avsnitt 122 av RW-podden gästas av Lucas Wasniewski från Flowlife, som är veckans samarbetspartner. För Flowlife har målet alltid varit att bli det självklara alternativet för återhämtning och innovativ träning. Hör Lucas berätta om utvecklingen och prata återhämtning med ”poddarna”.

[ANNONS] Avsnitt nr 122 av RW-podden gästas av Lucas Wasniewski som är VD och en av grundarna av Flowlife. Han berättar om den utveckling företaget gjort, där målbilden hela tiden har varit att bli det självklara alternativet för idrottare som vill optimera sin återhämtning.

I dag erbjuder Flowlife produkter för att optimera återhämtning och prestation, både till enskilda elitaktiva idrottare och till flera av de stora lagen inom fotboll i Sverige – liksom till Sveriges olympiska kommitté, SOK. Dessutom är man ny partner till Vätternrundan (och självklart kommer frågan om om man kan införa massage i cykelsadeln).

LYSSNA PÅ RW-PODDENS AVSNITT #122.

Produktutbudet gällande både återhämtning och innovativ träning är stort hos Flowlife – här är några av deras mycket uppskattade återhämtningsprodukter.

FLOWFEET – HÖGTEKNOLOGISK FOTMASSAGE

De flesta gillar fotmassage – och vad passar trötta löparfötter bättre än en fotmassagemaskin från Flowlife? I poddavsnittet nämner Lucas att deras Flowfeet blivit riktigt populär och brukar sälja slut utan någon speciell marknadsföring. 

Den högteknologiska fotmassagemaskin Flowfeet har tre olika behandlingsprogram och jobbar med tre olika styrkor. På 15 minuter kan man få en fullvärdig fotmassage som leder till ökad blodcirkulation där blodansamlingar löses upp och muskelsammandragningar motverkas. Både nyttigt och skönt med andra ord!

LÄS MER OCH BESTÄLL FLOWFEET HÄR

FLOWGUN – MASSAGEPISTOLER FÖR ALLA

En massagepistol kan påverka återhämtning, prestation och välmående genom ökad blodcirkulation. På så sätt kan den även motverka stress, stärka immunförsvaret och även effektivisera uppvärmningen inför ett träningspass.

I regel består en massagepistol av en batteridriven (och således laddningsbar) motor, en rörlig arm och ett munstycke av något slag, ofta justerbart. En massagepistol är kort och gott ett hjälpredskap för att du ska kunna få avkopplande, djupgående och intensiv massage på egen hand.

Tack vare teknikens framfart och Flowlifes engagemang i att ge alla möjlighet och tillgång till optimal återhämtning är framtidens massagepistoler redan här. Flowlifes produkter är av ergonomisk och innovativ design och utrustade med starka, tystgående motorer för att ge dig den mest gynnsamma behandlingen. Flowlife har tre modeller/varianter: Flowgun PocketFlowgun Go och Flowgun Pro.

KOLLA IN FLOWLIFE´s FLOWGUNS HÄR

FLOWPRESSION – MASSAGE 2.0

Flowlifes senaste produkt Flowpression är ett massagesystem för benen som arbetar med hjälp av tryckluft. Systemet ser ut som ett par byxben som består av sex kraftfulla luftkamrar. De sex kamrarna omsluter dina ben från fot till höft, och fylls och töms omväxlande med luft.

Detta gör att blodflödet i musklerna först reduceras tillfälligt, tills trycket släpper igen och låter färska näringsämnen och syre flöda genom benen. Den här pumpeffekten snabbar därmed på återhämtningsprocessen, precis som en form av tryckmassage. De sammandragande pulserna kramar om benen och skapar en rytm mellan reducerat och frisläppt blodflöde.

Genom att använda Flowpression direkt efter ett hårt eller långt träningspass blir benen ännu snabbare redo för träning igen. Många som har testat Flowlife Flowpression upplever också att återhämtningen verkligen går fortare, särskilt efter tuffa pass och tävlingslopp. Det beror på att den ökade blodgenomströmningen och syresättningen av musklerna gör att din kropp kan återuppbyggas snabbare – för att du ska kunna prestera bättre.

HÄR HITTAR DU Flowlife FlowpressionLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar