Newline Coldtack 37 Jacket

Newline Coldtack 37 Jacket


Namn: Iconic Coldtack 37 Shirt
Storlekar Herr:
S-XXL           

Storlekar Dam: S-XL        
Pris:
950kr

Övrigt: Tight passform, 100% Polyester Coldtack

Newline har jag tyckt varit lite av ett B-märke innan. Har verkligen inte känt att det utstrålar varken kvalité eller funktion. Helt enkelt bara varit prylar i mängden. Men denna säsongen har de lyft sig märkvärt och har lanserat en jacka som jag testat under en tid. Utvecklingen är på rätt väg för att bli ett stort varumärke igen och konkurrera med Craft som jag tycker är deras största konkurrent.

FAKTA www.newline.dk

Nyckelfunktionerna är hög andningsförmåga och svettransport men samtidigt ska den värma dig när det är kallt och kyla dig när det är varmt. Jag tycker det fungerar bra, har provat jackan i både -18 och några plusgrader utan att jackan känns för varm eller kall. Självklart har jag ju haft underställ under de gånger det varit riktigt kallt men det har verkligen fungerat bra som en allroundjacka. Men nånting Newline har glömt är ju att sy dit fickor – Inte en enda ficka på hela jackan, inte godkänt! När jag skulle ha med mig mp3-spelare så fick jag improvisera genom att ha spelaren i handen samtidigt som jag dragit sladden genom ärmen för att slippa ha den slängandes framför mig. Det var en lösning, om än en nödlösning – Men det fungerade.

Passformen är mycket bra. Den är av en lite tightare modell som ska sitta åt lite vilket fungerar på de flesta personer då den har en ordentlig flexzon som även hjälper till att hålla andnings och svettransporten på topp. Upplevde lite att reflexflikarna som går upp till nacken skulle kunna skava till en början, men jag har inte märkt att det stört nån gång när jag väl varit ute och sprungit – Värt att notera dock.

Skulle rekommendera denna jackan till dig som vill ha en jacka som du i stort sett kan ha året runt, förutom de varmaste sommarmånaderna då man ändå inte har jacka. Har du däremot mycket prylar med dig på vägen så skulle jag leta efter en annan jacka helt enkelt.

BETYG:

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


PLUS:

Bra förmåga att värma när det är kallt. Kyla när det är varmt.

MINUS:

Inte bra för att transportera saker. Saknar helt fickor.Nr 9 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Höstens roligaste löpträning
  • Testa något nytt: Bli snabb & stark 2022
  • Spring bättre – med musik
  • 11 sportbehåar i stort test
  • Ditt perfekta kostupplägg
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Smarta klädtips för kyliga löppass

Här får du bästa tipsen för hur du klär dig optimalt under kyliga pass.

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Strumporna gör skillnad – så väljer du rätt löparstrumpor!

Vi listar de viktigaste punkterna att tänka på när du köper nya löparstrumpor.

Läs mer
RW:s stora Sportbehåtest

Bra löparskor i all ära. Men vi ska inte glömma att för hälften av befolkningen behövs en grej till: en...

Läs mer