Asics öppnar egen butik – vinn löpanalys!

Asics öppnar egen butik – vinn löpanalys!


Den nya butiken är en ”Asics Flagship Store” på 700 kvadratmeter och den femte i sitt slag i Europa med föregångare i Amsterdam, London och Barcelona.

Den här typen av butik innebär bland annat att du som löpare kommer att kunna genomföra 3D-scanning av dina fötter med Foot ID för att välja rätt sko, testa din kapacitet som löpare i ”Asics Running Lab” för skräddarsydda träningsråd och delta i löpagrupper under samlingsnamnet ”Running Clinics”. 

– ASICS Flagship store i Stockholm kommer med sitt unika koncept med ASICS Running Lab, Foot ID samt Running Club att sätta en helt ny standard vad gäller expertis inom löpning i Norden. ASICS Flagship store är en destinationsbutik i sin rätta bemärkelse, säger Erik Nystedt, VD ASICS Sverige AB.

Vinn löpanalys värd 2 000 kr
Löpargupperna och testlabbet kommer att köra igång under januari 2013. Men redan nu kan du vara med och tävla om en egen löpanalys i Asics Running Lab värd 2 000 kr här på Runner’s Worlds hemsida.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågan i formuläret här nedanför samt motivera varför just du ska vinna en löpanalys i Asics nya butik. Lycka till!

[form code=108]

All eventuell vinstskatt betalas av vinnaren själv. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vi publicerar ditt namn i Asics och Runner’s Worlds olika mediekanaler. 


Antal kommentarer: 1

Anett Axelsson

Hur bra som helst för att få ut maximalt av ens träning inför vårens utmaningar.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Svensk professor: Därför springer du snabbare med kolfiberskor

Toni Arndt, professor på GIH i Stockholm, är den som bestämmer hur framtidens löparskor får se ut. Här berättar han...

Läs mer
Nu startar Springtime Friends & Runner's Worlds löpargrupp!

Nu kör vi igång Springtime Friends löpargrupp igen tillsammans med Runner’s World!

Läs mer