Blogg

Mitt 115:e RW Blogginlägg


– Jag är kär i bilden av dig / Inte i dig. (Daniel Adams Ray)


– Min bloggkompis David Lenneman som jag skrev om förra helgen har gjort en egen låt. Den heter Maratonkåt och är en flirt med Petters Mikrofonkåt. Skön röst och skön text. Jag har fortfarande inte lärt mig hur man gör med länkar men kolla in hela låten på: justcantrunenough.com


Här är ett utdrag ur texten:

Längs Södermälarstrand, Västerbron plöjer fram

Samma stam pensionärer och trötta motionärer

Mil-mytomaner. Bananer?!

Jag glider som ett gäng minimala kenyaner

42 maxade kilometer fatta det. Vi är löpare , kämpare

Grymma milslaktare ,Tjejer som är äkta och killar som blir knäckta..

– Fredrik Wikingsson fick via ett spelbolag och en kompis uppleva nåt stort i veckan. Hans store store idol, Bob Dylan genomförde en 4 låtars konsert i Academy of Music , Philadelphia med bara Fredrik i publiken!  Wikingsson började gråta när Dylan tog fram munspelet i en av låtarna. Låtlistan: Heartbeat, Blueberry Hill, It is too late och okänd.

– Tipset om sulan som jag fick av Stig Pettersson förra veckan har funkat bra. Jag har tränat varje dag  med cykel, crosstrainer och styrka. Plus ett pass med stavgång/jogg i slalombacken. Körde även 4 x 1000 m på löpband i 4.00/km. Gick hyfsat. Den 16 dec skall jag få en ortopedisk kil och ett specialknäskydd. Då kan jag bygga upp mig inför operationen?….

– Alberto Salazar är en gammal elitlöpare med segrar i New York och Boston maraton samt 13.11 på 5000 m och 27.25 på 10000 m som några av meriterna. Nu är han tränare åt bland annat Mo Farah och Galen Rupp. Hans filosofi bygger på långsiktighet, tålamod samt att bygga upp kroppen ordentligt. Här är några av hans grundregler.

1. Ta återhämtningen seriöst. Lugn träning dagen efter ett tufft pass

2. Spring ofta i terräng och gräs för att skona ben och fötter samt att träna upp balans mm

3. Träna snabbt om du vill tävla snabbt. Du måste träna i tävlingsfart eller snabbare regelbundet

4. Jobba med att löpa så effektivt som möjligt så du inte slösar energi i onödan

5. Våga bli trött. Träna dig mentalt att klara de tuffa passen

– I Alex& Sigges podcast berättade Alex om en av hans första böcker han skrev ”Bajsfesten”. Den har sålt i 270 ex och i veckan ringde förlaget och sa –” Vi har ett par pallar med Bajsfesten i källaren. Vill du ha några för vi tänker bränna rubbet. Dom går inte att sälja”

– Nu har jag haft sockeruppehåll i 15 dar. Jag har tajtat till min kropp högst väsentligt. Skjortan och kavajen jag hade på Mattias & Linns bröllop i augusti sitter löst och ledigt nu. I somras såg jag proppmätt ut. Jag gjorde ett inlägg om detta på en av mina hemsidor www.jagarintefafang.se

– Jag känner fortfarande glädje efter förra helgens Springtimefest och min dans med Lets Dance Sigrid. Nu gjorde jag väl inte nåt graciöst intryck måste jag erkänna. Men Erik Sandström sa så här ” Du behöll din värdighet,LG”!  

Svenska idolfinalen och Lisa Ajax i all ära. Men jag minns Carly Rose Sonenclar i USA idol för några år sen. Wow!

– Två avsnitt kvar på Homeland och Sons of Anarchy. Olidligt spännande.

– Jag skrev om träning på löpband i kommande nummer av Runners World. Tänk på att ställa lutningen på 1% för att kompensera avsaknaden av fartvind samt att du får en bättre avveckling av steget (nu får jag väl nån professor från Tekniska högskolan på mig med en utläggning av drivkraft kontra motstånd-kroppsvikt och sulmaterial) 

– Testa gärna pulserande tusingar om du vågar. Spring varannan tusing i milfart och varannan 30 sek långsammare. Upprepa 6-8 ggr (6-8 km) utan att stanna. Du lär dig vila medans du springer. Och tränar syreuptagning, löpteknik samt pannben.

– Härliga vinyler i veckan på Burmans Musik. Det funkar bra när livet känns tungt

– Sämst just nu enligt broder Anders: Att måsta lämna åtebud till Barkely Classic i USA pga högskoleprovet.

– Sämst just nu enligt LG: Alla muslirecept, och faran med korv och makoroner


Nr 5 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Fem farthöjande pass du måste testa
  • Det händer vid överträning
  • Ätstörning? Symtom du ska ta på allvar
  • Artros i knät?
  • Nya sköna löparskor
  • 6 enkla sätt att testa formen
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 114:e RW Blogginlägg


Leva livet, nu ska jag leva livet/ Dom skall få se vem dom roat sig med (Lill-Babs)


– Jag har haft en underbar helg med Sportrådsmöte på Springtime, 1 års kalas hos lilla Alicia, Springtime-fest på Metropol och kvalitetstid med Mattias och Linn i nya lägenheten i Hammarby Sjöstad.

– Stockholmarna säger ”Sjöstan”

– Lars Södergård sprang fort i Tunnelloppet. På bilderna såg han ut som han ”satt” lite i steget. Jag måste nog kolla upp hans bålstyrka. Undrar om han slarvar med den eller om det är den där Fjällräven-ryggsäcken han springer med. Som förresten innehåller en gammaldags unika-box med gårdagens rester och en banan.

– Erik Niva är ju Sveriges bäste krönikör eller artikelförfattare om framförallt fotboll. Han gör väldigt grundlig research alltid. När man mailar honom och tackar för en fin artikel eller frågar nåt, så svarar han nästan alltid snabbt. Respekt Niva.

– Anders Szalkai skriver underhållande inlägg på Instagram från hans stora lopp på 90 talet. Kul som tusan.

– Springtime-festen i lördags var på Metropol på Sveavägen. Middag och mingel innan Tobias Karlssons show ”En dans på rosor” körde igång. Åh herregud vilken show! Han har tio av Sveriges bästa dansare i gruppen och har byggt upp showen som en story om den mesige killen, tuffa killen, snygga tjejen osv. Totalt 2 tim och 15 min med sång och otrolig dans. Jag fick en liten roll som typ ”han utan taktkänsla” eller ”den gamle” eller nåt. Sigrid Bernson (hon som är söt som en karamell ni vet) drog upp mig på scenen och viskade vad jag skulle göra. ”hoppsa steg, armkrok, lyft mitt ben och klappa mig på rumpan! Det var en av mina bästa kvällar i livet. Dessa dansare är verkligen som elitidrottare. Tack och tack igen.

 

– Tobias lidande ögon och Maria Bilds ben ( Åh herregud!)

– Tidningen Runners World kommer göra en ansiktslyftning. som blir otroligt bra. Nytt fräscht material, utseende, uppläg med mera. Akta er ännu mer övriga träningsmagasin!

– Jag skall hjälpa Daniel Adams Ray med hans löpträning. Han är talangfull som både artist och idrottare. Eller artisteriet är ju redan etablerat efter Snook och sina solo-plattor. Men killen har bra pannben och älskar och träna. Dessutom är han morronpigg. Ulf  Lundell sprang 8-10 km om dan inför ”Öppna landskap-turnen”. Och Petter tränar som tusan med både löpning, simning och styrka. Det är en bra ventil för en artist att ha träningen som en del av vardagen.

– Min dotter Malin tog lite säsongsvila efter sin brutna Vintermara. Men denna vecka har hon fått ihop 140 km lugn distans och två pass styrka. Nästa vecka blir det lugn distans + ett pass tröskel 2 x 20 min i 3.50 min/km + 2 styrkepass. Nästa år siktar hon på sub 36 min sub 1.22 och 2.55 på maran.

– Sigge Eklund hade en cool bild från Mick jagger 29 års fest. Tänk och fått vara  med på ett hörn. Gå runt och high-fiva med slitna jeans och öppen skjorta. Jag hade inte gjort bort mig. Jag lovar.

– Jag träffade massor av fina ledare och roliga personer i lördags. Nina på Wellnes är en rolig kvinna. Hon har en jultradition? där hon äter en halv ask after-eight och en påse skumtomtar direkt på. Smaken blandas och balanseras så bra sa hon!

– Per Johansson från Glada Hudik kunde meddela att Springtime kör en vecka i Portugal med Glada Hudik gänget. Teater och träning i en fungerande symbios. ”Varför skall man ha tråkigt när man kan ha roligt” som Tor-Alf sa.

– Jag tackar Stig för tipset om sulan för mitt knä. Det blev 10-15% bättre direkt. Nu skall ortopeden ge mig ett gjutet inlägg som ändrar vinkeln till kobenthet, samt ett knäskydd som trycker knät inåt. Detta i kombination med styrka, cykel, crosstrainer och lite löpning skall ge mig mental styrka inför operationen. Jag har dessutom gjort en sockerdetox (eller håller på) efter 9 dar kan jag ställa mig naken framför spegeln igen och ge mig själv ett snett leende. Jag passade på att öppna min hemsida www.ödmjuk.nu också.

– Imorgon blir det 60 min crosstrainer + en långWOD

100 stående rodd från golv 20 kg stång

100 bålrotation med 20 kg viktplatta

100 pushups

100 kettlebellssvingar 16 kg

100 biceps curl 20 kg stång

allt detta på tid. Jag hade 17 min 5 sek i måndags

– Grattis Jonas Buud till VM silvret på 100 km (3.55 min/snitt) och bra jobbat Zandra med ditt bloggande på Fun Beat. Hon köpte dessutom en underbar prinsess-tårta till Jonas som han svepte i sig själv. Lille Sixten slet Jonas i byxorna och ville ha en bit men förgäves.

– Bäst just nu enligt broder Anders: Att ligga lågt

– Bäst just nu enligt LG: min avslutade danskarriär och Hemsidan www.tryggimigsjälv.com


Antal kommentarer: 1

Jonas Buud

LG. > Invägningen på jobbet på morgonen idag visade att tårtan hade gjort resultat. (Ja,vi på kontoret väger oss varje måndag och skriver in det i Excel med snygga diagram och staplar… Undra varför alla tjejer slutade på kontoret??) Ny toppnotering i fettprocent, inte illa. Eller så kanske det var den underbara efterrättsbuffén i Doha som gjorde det.
Träna på så ses vi i Portugal till våren.
//Jonas BuudLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 113:e RW Blogginlägg


– Alla vill till himlen och / åka limousin förstås! (Thåström)


– Anders Grahl funderade på hur man lägger ner säsongen? Ja det är en bra fråga faktiskt. Jag har testat olika varianter när jag var aktiv.

1) Det vanliga är väl kanske att man tar 2-3 veckor totalvila efter sista tävlingen (nov). Där man får igen suget efter löpningen och kanske  läker bort småskavanker. Sen smyger man igång  med lugn distans under dec-jan.

2) Andra väljer att ta löpvila men köra andra aktiviteter för att hålla igång kroppen. Det kan vara skodor, spinning, tennis eller styrka. Sen smyga igång löpningen succesivt med någar distanspass i veckan. Och kanske märka att de alternativa aktiviteterna har varit gynnsamma för löpförmågan.

3) Ett alternativ jag själv trivdes med var att fortsätta träna fram till mitten på dec (då hade vi fortfarande barmark i Umeå) jag körde på med distans, intervaller och fartlek i terräng så länge underlaget och temperaturen var hyfsad. Sen tog jag löpvila kring julhelgerna när man ofta var bortbjudna eller hade folk som hälsade på. Dessutom kom snön och kylan vid den tiden. Efter helgerna var man utvilad och sugen igen. Då smög jag igång distansträningen och underhöll tempot för att inte tappa all fart. Dessutom drygade jag ut träningen med styrka och skidåkning.

– Jag skriver förresten om alternativa träningsformer i nästa nr av Runners World.

– Har precis läst ut boken ”Normalstörd” av Glada Hudik teaterns grundare, Pär Johansson. Oj vad jag skrattade och samtidigt fick intressanta insikter hur vi normalstörda människor tänker. En skön kille i gänget är Tor-Alf (Elvis) . Vid ett tillfälle skulle kronprinsessan Victoria komma och titta på deras föreställning. Pär förklarade att dom måste tilltala henne med ”kronprinsessan” och visade foto hur hon såg ut mm. Efter föreställningen kom mycket riktigt Victoria in bakom scenen. Då sa Tor-Alf -” Tjena bruden! Din farsa är kung va? Det är jag med”!  Vid ett annat tillfälle skulle dom vara på nyhetsmorgon på TV4. När Tor-Alf fick se Tone Bekkestad så ville han ha en bra raggningsreplik. Pär tyckte han skulle ligga lågt eftersom det strax var direktsändning. Trettio sekunder innan Tone skulle sända vädret ropade Tor-Alf -” Tone, vet du hur länge lingon har funnits”?.  Programledaren Lasse Bengtsson kunde aldrig sluta skratta.

– Jag fick mail av en kille som heter David Lenneman som hittat löpningen på ”gamla” dar. Han har en skön blogg där han skriver om sin träning mm. Kolla in www.justcantrunenough.com

– Jag testade roddtestet O´neill häromdan. Ni vet där man ror så långt man hinner på 4 min. Jag persade med 2 meter från 1078 till 1080 m. Men Lars Södergårds brorsa och min trogne läsare Danne Blom ror mycket längre. Faan !

– Det blev lite nya skivinköp hos Stefan på Burmans Musik. En skön blandning av Foo Fighters, Elvis, power pop, Wilmer X och en sällsynt Beatles live.

– Jag fick ett tråkigt besked när jag besökte min ortopedläkare igår för mitt taskiga knä. Han konstaterade att det inte går att göra mikrofraktering eller liknande (ingen brosk, ingen menisk kvar). Utan det enda alternativet är HTO (high tibial oestetomy) där man kapar av vadbenet och vinklar om underbenet för att förändra belastningen. Man får gå med en metallställning utanpå kroppen i 4 månader. Rehabtiden är 6 månader. Men det brukar tydligen bli ganska bra så vi får väl kolla på detta ca aug-sept 2015. Nu skall dom justera till på olka sätt så jag kan hålla igång och sköta mitt jobb mm ett tag till. Ja ja ……

– Bra reportage om Anders Gärderud (Åkesson) i nya numret av RW. Gärderud var stenhård och hans svenska rekord på 5000 m (13.17) har stått sig i 38 år!! Och lär nog stå sig några år till. Han tränade i block (mängd-backe-spänst-fart-tävlingar) Och är inte helt nöjd med dagens svenska löpare. Undantaget 800 m löparen Andreas Almgren. Som förresten var en mycket lovande fotbollspelare i AIK innan. Undrar hur fotbollsträningen (snabbhet, styrka mm) har hjälpt honom? Det är gamle Umeå-löparen Urban Johansson som hjälper honom nu.

– Peppe Lindholm tränar som faan med både löpning och yin-yoga. Han äter inget och rakar sig inte heller. Hans fru Cecilia är stencool. Hon var modell förut när NK hade sina klädesvisningar, även badmode. Hon ägde en handmålad Volvo som hon felparkerade överallt på Söder. Peppe brukar vara trummis åt Ebbot, Tomas Andersson Wij. Men helst år Kikki Danielsson? Det fattar jag inte. Jag skulle välja Ebbot 11 dar i veckan.

– Jag har dragit igång med lite nya adepter (Ulf, Roger, Martin,Johan, Cecilia, Jonna, Stina, Ninni och Karin bland annat) Vi får se om dom lyssnar och vågar plåga sig.

– Sluta skicka inbjudningar till Candy Crush! Bra Lemmy

– Jag har skickat ut försäsongprogram till alla Umeå IK spelarna samt ett tiotal landslagspelare från 1 dec-5 jan. Då vet jag att dom har nåt att gå efter och kommer bra förberedda i januari. Umeå IK har fått nya tränare nu. Den gamle storspelaremn Maria Bergqvist får Linda Dahlqvist och Tobba Nordström som ass. Dessutom finns Joakim Blomqvist med och Andreas Berglund tar fysen. Det kommer bli bra. Tack för mig.

– Bäst just nu enligt broder Anders: Löpstyrketräning

– Bäst just nu enligt LG: Sons of anarchy och Foo Fighters


Antal kommentarer: 2

Stig Pettersson

Hej!
Utifrån din beskrivning av knäproblemet och den tilltänkta operationen hoppas jag att du provat med valgiserande skoilägg. Förutsatt du har en medial artros, alltså artros i knäleden insida. Med ett sådant inlägg ändrar du belastningen temporärt på det sätt man avser med operationen. Bra att testa redan nu om det inte är gjort. Man klipper en iläggssula mitt itu och lägger i den yttre delen i skon under den vanliga iläggssulan. Man skapar härmed en lätt ”kobenthet” vilket ger en ändrad belastning i leden så att den vanligen friska yttre ledytan belastas mer. Kan ge en bättre resa fram till op. kanske till och med göra en sådan onödig. Fungerar detta kan en ortopedtekniker göra en avgjutning med permanent snedställning med några graders vinkel
Stig Pettersson


Stig Pettersson

Hav förtröstan!
Om än bara 10-15% lindring med ilägget talar det sitt tydliga språk.Ortopeden har rätt i sin tes vad som skall till. Oskuret är dock bäst eller osågat i ditt fall. Det kan handla om just tålamod, tjocklek på ilägget dvs. vinkeländring som åstadkommes. Leden är ju inte helt frisk även om belastningen ändras något
Stig PetterssonLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 112:e RW Blogginlägg


– Ground control to major Tom/ take your protein pills and put your helmet on (David Bowie)


– Kajsa Grytt i ”Så mycket bättre”. Nja det känns sådär. Hur dom kunde hitta fem hitlåtar av henne att göra om fattar jag inte. ”Familjen Johan” är också gränsfall. Men Carola har lite star-quality när hon sjunger (inte när hon pratar) Love, Orup och Amanda Jensen är sköna. Jag önskar lite mer av Ola Salo de närmsta programmen.

– Bildspel från New York/Miami resan kommer här.

– Vy från Brooklyn Bridge och nya One world Tower 1776 feet

– Minnesplats ”vattenfallet” vid ground zero och Dakota Building (John Lennon)

– Modellbilder på LG

– Modellbilder på Szacke och Yderberg

– En gång för ett tag sen så var jag i topp. Bildbevis nedan. Anders Forselius kämpar också bra om topp placeringar. Kolla hans bilder från New York maraton. Världsklass!

 

– Vi har en Svensk kille som har 30 miljoner visningar på You-tube när han kommenterar sig själv när han spelar TV spel. Han heter Felix Kjellberg och har artistnamnet ”Pewdiepie”. Han har blivit mångmiljonär på detta och bor i Brighton för att dom har supersnabbt internet bland annat. Sen har vi modebloggaren Kenza som har 900000 följare på Instagram och Nordens största blogg. Om hon tipsar om ett klädplagg så tar det slut i affärena dagen efter. Jag och Lars Södergård skall ju göra en nakenkalender i vinter och göra reklam för alla som vill sponsra oss. Undrar hur många följare vi får då?

– San Fransico Giants har en pitcher (Madison Bumgarner) som ensam vinner matcher åt sitt lag och varit helt dominerande enligt Mats Olssons krönika. Men roligast är hans pappas beskrivning av honom ”Den killen skulle kunna sno en biff från djävulens tallrik”


– Nu kommer snart min artikel om styrketräning för löpare och alternativa träningsformer. Snart i Sveriges bästa löpartidning nära  dig (115000 läsare)

– På fredag skall jag till ortopedläkaren och få ett beslut om mitt taskiga knä. Blir det ny operation? Och med ett fixat knä och kanske få lösningen på min huvudvärk. Då blir det comeback på löparbanan igen.

– Då blir det dessa pass varje vecka:

1. 4 x 1 min backe + 4 x 1000 m plant underlag + 4 x 30 sek backe

2. 12 x 500 m (varannan i milfart med 45 sek vila & varannan i 5 km fart med 1 min vila

– Desutom blir det LG och Björns Miamiyoga

– Bäst just nu enligt broder Anders: En hemlighet (avslöjas senare)

– Bäst just nu enligt LG: Det underbara mottagandet jag fick av mina elever idag ”Vad fin du är idag LG”


Antal kommentarer: 1

Anders Forselius

Grattis till topplaceringen L-G, välförtjänt!! Kanske låter sig Liverpool inspireras av detta..? 🙂 Ett stort tack för alla många goda skratt i New York, vi ses nästa år!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 111:e RW Blogginlägg


” Det är så logiskt, alla fattar utom du. Du har inte en aning” (Petter)

– Är nu i Miami med 23 resenärer som vilar upp sig efter New York maran. Skönt som tusan. Vi inleder dagen med 30-40 min morronjogg och rörlighet på Miami Beach sen frukost på terrassen. Jag hade en genomgång av träningsupplägg och tips om löpning igår. Resten av tiden har vi sol och vila. 

– mina tips om topp tre stämde sådär. Desisa (2:à) och Meb (4:a) var bra. Men Mutai blev 6:a istället för etta som jag tippade. Szalkai tröttnade och hade problem med ett ben 2.51 (1.19 halvvägs) Patrik Nyström 2.44 (1.17). Tuffa förhållanden med hård blåst och motvind i 30 km gjorde att personrekorden var få. Kolla in Malin Boltes och Forseliis blogginlägg så får ni härliga bilder från loppet. 

– Jag åt makaroner och drack mjölk igår och mår skitbra. Det kanske var falskt alarm förra veckan? Om debatten ni vet. 

– läste en artikel om minnet. Och den gamla militära ” instruera- pröva-öva-öva-öva är korrekt. Om man repeterar en inlärning ofta så lagras den i korttidsminnet och kodas över till långtidsminnet. Då är det lätt att plocka fram informationen. Så repetera och repetera. Eller öva och öva. 

– signaturen ”Colm” hade en poäng att alla träningsappar, GPS mm kan bidragit till att fler testat löpning. Många motionärer tycker det är roligare tack vare detta. Jag håller nog med. En inbiten löpare som hållit på ett tag klarar sig nog med en klocka. Men det är roligt att folk springer och då får man vara lite löparnördig ibland. 

– När New York herrar i min ålder klär upp sig så är kavajerna för stora, byxorna för bylsiga och slipsknuten är stor som en calzone med extra ost! Jag kanske har åldersnoja Men jag kör ljusblå Levisskjorta ( ekologisk bomull) svarta BLK DNM jeans och svarta kängor. Allt med perfekt passform. Allt detta har jag läst i Café och fått veta av Sofia Hedström. 

– Malin springer Vintermaran på lördag. Drabbades dock av en förkylning fre-mån. Nu har hon testat distans och lite 400 m intervaller. Vila idag. Testa banan (5-7 km imorgon) sen hoppas vi att allt flyter. Jonas Buud kör herrklassen såg jag. Hur blir vädret ?

– IFK Umeå har avslutning på lördag med klubbmästerskap och prisutdelning och fest. Hasse Nilsson och Micke Grahn styr upp allt med Marlene Hedelin. Nicke Berglund kastar sitt långa hår med uppknäppt skjorta. Österlund buggar till Avicii. Och några har nog slipsknutar stora som Calzone med extra ost. 

– inga bilder detta inlägg (jag vet inte hur man gör från min nya dyra Iphone6)

– Hammarby och Sundsvall till allsvenskan! Rättvist!

– Jag tror på att kombinera tröskelintervslker med 200 hundrinhar eller 400 hundringar ibland. Ex 3×15 min i tröskelfart med 2 min joggvila. Avsluta med 5×400 i 5 km fart. Det är bra kunna trycka på fast man är trött. Och karaktärsdanande. 

– Björn Ferry är naken på sitt bokomslag, och har en teori om onani. ” om mjölken ligger i pungen för länge så surnar den. Och kan sprida sig till benen”?! Åh fan

– bäst just nu enligt broder Anders : Bajen i allsvenskan

– bäst just nu enligt LG: Miami och fars dag på söndagLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 110:e RW Blogginlägg


”Jag provar att blogga från mobilen , Tra la la laaa”(LG)

– Medans jag varit i Portugal och New York har tydligen debatten handlat om att makaroner och mjölk är dåligt för kroppen?! Då har jag gjort fel i 56 år. Undrar hur fort jag sprungit om jag skippat detta?

– Men Kalle Wahlström och Lars Södergård sa att man kunde äta vad som helst nästan till och med kebab! Tack grabbar. Nu är jag glad igen. 

– Har min dator hemma i Sverige. Så det kommer att långt inlägg när jag kommit från New York och Mismi. Med träningstips och nakenbilder b

– Mutai vinner på söndag igen. Meb blir trea. Inget banrekord dock. Blåsigt och kallt. Szalkai blir bäste svensk på 2.37(han tror själv 2.40)

– Dotter Malin slipar formen för Vintermaran i Sthlm nästa helg. Jag tror 2.55 är möjligt. 

– Alex Schulman tyckte Sigge Eklunds nys vinylsamlande var äckligt och slöseri med tid! Äckligt? Vad menar karln?

– Mycket tragiskt med Klas Ingessons bortgång vid bara 46 års ålder. i det sista hjälpte han Elsborg och höll kontakt med -94 gänget. Hans sms till spelarna i Elfsborg var tydligen väldigt starkt. Livet är hårt. Min mamma dIF i cancer vid 48 års ålder. Jag har sett på nära håll vad som händer med människan och cancern.

– Bloggkollegan Anders Forselius har sprungit i 46 länder. Han jagar fyra till i år. Skön kille som lever smidigt med allt i en ryggsäck. Alltid glad och snabb i käften. Kvinnorna älskar honom. 

– Jag har ett gäng nya adepter som smugit igång med träningen. Intressant att se utvecklingen. Jag återkommer. 

– Här i New York har jag flera adepter: Johan, Malin och Yderberg mfl

– bäst just nu enligt broder Anders: Dexys midnight Runners och Nanne B

– bäst just nu enligt LG: New York och min IPhone 6Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*