Blogg

Mitt 25:e RW Blogginlägg


– Bra vecka igen. Några bra backpass på band 13.1-14.6 km med 4% lutning och 30 sek ståvila. Några 90 min pass på cykel/crosstrainer och några bra styrkepass. Fem tusingar på 3.55-4.00 kan man också nämna.

– Värvet hade en skön gäst förra veckan. Nämligen entreprenören Mattias Engdahl som startade Pocketshop bland annat. En bra intervju med flera roliga anekdoter. Nu lyssnar jag på intervjun med Bodil Malmsten som är lite mörkare i sin framtoning. Han är för jä..a bra på att få folk att öpnna sig och berätta sin livshistoria denne Kristoffer Triumf.

– Igår var det 4 veckor sen jag började min rena period utan godis, alkohol mm. Visserligen är jag 4 kg lättare men vete tusan om jag är lyckligare. Skall göra en datortomografi av skallen imorgon och skall samtidigt be om nya provtagningar för koleserolet. Är allt bra då så återgår jag till ett vanligt leverne.

– Wyclef Jean var fantastisk på Skavlan i fredags ! Vilken man och vilka låtar han gjort. När Norges kulturminister, den övervackra Tadia Hajik frågade hur mycket ”Gangsta” hon var, så svarade Wyclef : ”Du är top G” Det betyder Top gangsta !

– Svt har visat 36 timmar alpina VM och skdskytte VM. Jag har sett 45 min ! Vad har hänt med mig ?

– Min gamla kompis Steve Galloway fyllde 50 år häromdan. Han har rutor på magen fortfarande och skulle kunna lira forward i div 2 utan problem. Även min gamla klubbkamrat Micke Grahn fyllde 50 år häromdan. Han älskar musik, datorer och träning. Dessutom fick han en löptävling uppkallad efter sig . Den gick igår i Umeå  och heter ”Grahn-lunken”.

– Min dotter Malin körde ett bra pass igår: 10 km löpning(varannan km på 3.50 och varannan på 4.30 utan att stanna) totaltid ca 43 min. Dessutom kör hon 200 hundringar på 35-36 hur många som helst.

– När mina kolleger Lotta Larsson och Isabelle Råhlen läste mitt förra inlägg, där jag berättade vilken fin man jag var som gav min fru Lena frukost samt dammsög hela lägenheten, så fick jag bara gliringar tillbaka. ”det var väl inget märkvärdigt. Sånt gör väl Lena varje vecka utan att få beröm ”! Fan vilken trist attityd. Jag trodde alla skulle jubla och låta mig vara i blickpunkten flere dar för detta .Men….

– Erik Niva är en av mna idoler. Så här skrev han efter Cristiano Ronaldes nickmål mot Man U i onsdags. -” Den atletiska kvitteringsnicken var så estetisk fulländad, att den skulle kunna användas i anatomiska uppslagverk som förklarar människokroppens möjligheter.”!  Det är helt underbart beskrivet. Tack Erik.

– Nu har vi kört igång med Tarining Camp veckorna i Portugal (v 8-18) samt v 11-17 i Turkiet. Sista veckan är det Mötesplatsen.se som är värd. Kolla denna länk : motesplatsen.se/en-traningsresa-med-mer-an-bara-traning.

– Vecka 11-14 är det mycket fokus på löpning: Runners World, Ultra, Team Sthlm maraton, Midnattsloppet, Tjejmilen mm. Jonas Buud, Anders Szalkai, Emelie Forsberg, Mårten Klingberg, Rune larsson , Evy Palm, Susanne Johansson mm.

– Såg ni Kalle Dyall och Rennie Mirro igår på Melodifestivaen ? Dom är i Portugal v 14 och kör crossfit samt lite show. Kalle gör 61 pullups på en minut och springer milen på 35 min.

– Snart Liverpool – Swansea. Sturridge är tillbaka.

– ERIK NIVA !

– Tyresö vann sin 3:e raka träningsmatch igår (4-1 mot PK35 finska mästarna) Vero 3 mål och Christin Press 1. Lite småskavanker efter landslagsläger och tuffa veckor. På lördag kommer mitt gamla Umeå IK till Tyrsö för träningsmatch.

– Bäst just nu enligt broder Anders: Fredagsmys efter dubbelpass

– Bäst just nu enligt LG: Gary Clark jr samt Lenas semlor


Nr 5 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Fem farthöjande pass du måste testa
  • Det händer vid överträning
  • Ätstörning? Symtom du ska ta på allvar
  • Artros i knät?
  • Nya sköna löparskor
  • 6 enkla sätt att testa formen
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 24;e RW Blogginlägg


– Nu är man på G. Bra träningsvecka med 3 löppass, 2 cykelpass och 1 crosstrainer. Plus en del styrka. Minus 3.5 kg de senaste 2,5 veckorna. Vi jobbar vidare.

Här skall jag försöka visa Springtimes tre senaste sponsorer (Nike-Tshirt, Craft Shorts och Asics skor) Det gick sådär!

Gomorrish, Gomiddish, Gonattish (Nimo) skön låt

– Jag har tråkat Jonas Lund för att han äter avocado med sked som eftermiddagsfika, när vi andra tar en vaniljbulle. Avocado är bra för kroppen. Förlåt Jonas !

– Ni vet de där fyra ”Da da da dam” i början på Beethovens 5:a. Det ska symbolisera att döden knackar på dörren.  Det kan vara en isbrytare när det blir tyst på en fest. Då berättar ni detta och alla blir imponerade.

– Marta är tillbaka i Tyresö. Hon har tyvärr haft en bristning i en vad och inte kunnat träna på 5 veckor. Men hon hade ganska bra testvärden ändå. Måste dock höja syreupptagningen och styrkan i benen. Hon kommer göra massor av mål i år.

– ”Well since my baby left me..” Är en klassisk öppning av en rocklåt. (Heartbreak Hotel)

– Jag tycker man skall variera farten när man kör intervaller. Istället för att alltid köra ex 6 x 1000 m i milfart med 2 min vila, kan du prova: 6 x 1000m där första loppet går i maratonfart med 1 min vila, andra loppet i milfart med 2 min vila och tredje loppet i 5 km fart med 3 min vila. Sen kör du fjärde loppet i maratonfart igen osv

– Szalkai har en grym träningsdisciplin. Han sprang 20 km på löpband kl 22.37 i onsdags, för han hade inte hunnit träna på dagen. Intressant att se vad han kan göra i Tokyo om några veckor.

– En annan som kommer göra en hel del mål i år är Caroline Seger. Hon är kreativ och gör oväntade saker på planen. Hon har dessutom bra precision i sina avslut. En av landslagets viktigaste spelare inför sommarens EM-slutspel.

– Jag är en fantastisk äkta make. Min fru har varit sjuk i helgen. Hon har fått frukost på sängen både lördag och söndag. Imorse klev jag dessutom upp och dammsög hela lägenheten plus dammtorkade. Bara för att göra henne glad och friskare. Bless LG , som min svarte bror Mark Mc Neil skulle sagt:

– Malin körde 9 x 1000 m igår på det sätt jag beskrev i början av bloggen. Hon hade 4.10 på 1,4 och 7 loppet. 3.55 på 2,5,8:e loppet samt 3.45 på 3,6,och 9:e loppet. Hon är också väldigt träningsdisciplinerad. Och hon älskar verkligen löpningen.

– På tal om träningsdisciplin så måste jag även nämna den gamle stillöparen Axel Lönnqvist. Han har långa arbetsdagar och tränar altid på lunchen. När han är ute på fältet och inte kommer åt nån dusch,så byter han om i bilen och torkar sig med våtservetter innan han sitter på nästa möte. Respekt , Axel !

– Jag tackar för alla råd och all omtanke efter mina dåliga värden hos företagsläkaren. Allt är nu under kontroll och jag känner glädje igen.

Här testar jag en hårinpackning för tjockt och vackert hår. Då skall man ha mössa på sig(det blir bättre verkan då) I bakgrunden ser ni min Marilyn Monroe tavla som jag köpte av Alexandra Nilsson (duktig back i Umeå IK)

– Jonas Buud är tidigt i form. Han var 3:a i prologen och vann gårdagens 43 km etapp.Loppet går i Frankrike och heter Trail Glazig. Fru Zandra är hemma och väntar på den privata budkillen som kommer med de senaste skomodellerna.

– Det finns många finurliga produkter inom träningsvärlden. STNKY bag är en väska/bag som man stoppar sina svettiga träningskläder i. Då kan man ha rena kläder eller annat också i sin stora träningsäska. När man kommer hem är det bara att öppna dragkedjan och stoppa hela STNKY bagen i tvättmaskinen. Det är en innerpåse av nät som håller koll på träningskläderna. Finns en större modell för kläder och en separat för skor. Smart och praktiskt. Kolla in www.stnky.se

– Min son Mattias har parallellt med sitt PT-jobb och eget tränande kört MMA träning på en klubb vid slussen. Förra helgen var en av världens bästa MMA killar (Alexander Gustavsson) med och tränade/sparrade. Igår körde Mattias träningsmatcher. Jag och Lena är måttligt roade.

– Bäst just nu enligt broder Anders: Bajen-Vasalund i superettan samt dubbla långpass

– Bäst just nu enligt LG: Local Natives och allt med David Bowie


Antal kommentarer: 2

Mårten Klingberg

Tjenare LG,
Det här är min musik! Angående miltestet: Menar du verkligen stegen du angivit gånger två? Totalt 12K? Har du inte redovisat hela serien (6K)? Är det en minuts vila här också rakt av? Band, typ 1 grads lutning?
/Vän av ordning


Mårten Klingberg

Tack för förtydligandet, LG – klart som korvspad!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 23:e RW Blogginlägg


– Veckan har varit ganska bra. Jag har späkat mig och somnat hungrig varje kväll. Och justerat kosten intill tråkighetens gräns. Mitt erotiska underhållningsvärde har ökat några enheter. Och det j…a kolesterolvärdet måste ha sjunkit rejält.

– Träningsmässigt har det varit bra med några 90 min pass cykel, några ganska bra löppass. Bland annat 5 x 1000 m i 4.00-4.10 fart. Plus lite uthållig styrka och några crossfit-woddar.

– The Hives på Circus var helt suveränt ! Howlin Pelle är en Rockstjärna av internationell toppklass. Hans mellansnack coh publikkontakt är MVG. Dom bjöd på 20 låtar varav 3 extranummer. Enda låten jag saknade var ”Two-timing touch and broken bones”.

– Jag stavade fel på glasögonleverantören förra veckan. Det stavas X-Kross. Nu ser man deras glasögon lite överallt faktiskt.

– Kommande vecka skall jag tänja på gränserna när det gäller löpningen. Mitt knä är såpass bra att jag kan springa 2-3 bra pass i veckan. Jag kommer köra 20 x 1 min backe 4% lutning. Startfart 13.1 och slutfart 15.0. Med 30 sek ståvila. Dessutom skall jag testa 5 x 1000 m på högre fart. 

– Jag minns vintern -98 (då var jag 40 år). Då körde jag då och då 10 km på band. Varannan km på 3.10 och varannan på 3.40 (sluttid 34.10) Eller 3 x 10 min i 3.10 fart. Jag var lyckligare då !

– Idag var jag och Lena på Sparadiset och fick massage och privat bubbelpool + fruktbricka/juice. Det var en julklapp av Mattias och hans sambo Linn. Därefter blev det familjelunch där dotter Malin och hennes kompis Amalia från Umeå var med + Mattias och Linn. Kul att vara hela familjen samlad ibland. Min dotter Malin kommer alltid vara 11 år för mig. Tror jag..


Mattias, ovanför LG, Malin och Lena

– Liverpool tappade 2-0 till 2-2 mot Arsenal. Det verkade så bra men 1 poäng är 1 poäng (gammal fotbollsklyscha)

– Jag skrev klart en artiikel till marsnumret av RW idag. Det skall handla om trail-löpning. Kul att göra lite reserch om Emelie Forsberg, Jonas Buud och Andreas Svanebo som är de tre tyngsta namnen vi har just nu. Jag utlovade ett pris till den som ser Emelie sur eller icke-leende. Den flickan är alltid glad. 

– Stackars Peppe Lindholm har fått magsjuka och tappat 4 kg. Så här såg han ut innan.

– Tänk också på Jonas Buuds svenska rekord på 100 km 6.28.59 (3.54 min/km) !!

– Och Svanebo som tog brons på femmilen på skidor 2010 och springer tusingar på 3 blankt.

– Så här glad var Lotta Larsson. Lisa Blomme-McRae och Axel Lönnqvist på Asics invigning av sin nya koncept butik vid Norrmalmstorg.

– Jag utlovar också ett fint pris till den som kan ertappa Mårten Klingberg med en Dressman-påse eller bångstyrig frisyr. Fotobevis belönas med nåt fint.

– Tyresöspelarna har jobbat bra i veckan. Löpmässigt blev det tempoväxlingar+ 10 x 100 m + 10 x 50 m + arsenallöp med boll. Plus sista passet tung styrka. På tisdag kör vi första passet explosiv styrka och på onsdag blir det lite snabbhetuthållighet-långa sprints. Dom hade sin första träningsmatcj idag (vinst 4-1 mot IFK Åland) Seger, Press, Röddick-Hansson och självmål var målskyttarna. Tony bytte 9 spelare i paus.

– Bäst just nu enligt broder Anders: En blivande New Yorkresa

– Bäst just nu enligt LG: The Hives och lågt koleserolvärde


Antal kommentarer: 1

Mårten Klingberg

Vad är Dressman? /En nyfriserad Mårten (och apropå det, LG, du som gillar musik: ”Skaffa ny frisyr” från 2010 med Dundertåget. Fina grejer.) Tack för skönt inlägg!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 22:a RW blogginlägg


– Formen har gått från pissdålig till halvdålig denna vecka. Nåt hyggligt pass på löpbandet samt några en timmarspass på crosstrainer och cykel. Samt en del styrka. Skall testa löpa på lite imorgon. 

– Jag har alltid varit i form i mitt 54 åriga liv. Formen har pendlat mellan bra och fantastiskt bra. Jag har aldrig några sjukdagar heller. Men 3 knäoperationer de senaste 6 åren har gjort att det har varit mycket rehab och komma-igenträning. Jag återkommer…

– Liverpool – Norwich 5-0 ! Sturridge gör mål igen och Suarez gjorde sitt 16:e ligamål för säsongen. När Liverpool spelar med Sturridge på topp och Suarez lite släpande bakom, så kommer Suarez ofta rättvänd i fart. Ja jä…r vilken avslutning på Premiear Leaugue det kan bli.

– Värvet-intervjun med Jonas Gardell skötte Kristoffer Triumf bra. Men jag har svårt för Gardell efter Stjärnorna på slottet. Nu var han ganska självgod och.. Jag fick kämpa för att lyssna igenom hela intervjun. Men sen lysnade jag på Värvet-avsnittet med Kristoffer Appelqvist och Schyffert och då kändes det bra igen.

– Fick provsvar av företagsläkaren i torsdags. Domen löd: Gå ner 6 kg i vikt, du har för högt kolesterol-värde och jag vill skriva ut medicin genast ?? ” Va ? Behärska dig nu doktorn”! Jag har nyss förklarat för mina bloggläsare att jag varit i form i 54 år. Jag har sprungit 14900 mil, jag har varit militär i 20 år och idrottslärare i 13 år och Sportchef i 1.5 år. Jag har varit fystränare i 28 år. Jag är född med träningsoverall och löparskor ! Men han var obeveklig. Jag fick 2 månader på mig att fixa detta annars blir det medicin.

– Jag köper 3-4 kg övervikt, men inte 6 kg. Och högt kolesterol ? Aldrig i livet !

– Steven Gerrard hade en passningsprocent på 93 % mot Norwich. Det är bara Xavi och Pirlo som är i närheten. Dessutom har han gjort 5 mål och 8 assist hittills.

– Nu börjar en tuff månad (angående läkarens svar). Som Pasi Salonens utmaning om 100 vita dagar. Jag kör en månad sen får jag se. Inget godis, chips, glass, läsk, alkohol samt ökad träningsdos. 

– Min fina kollega Lotta Larsson tog kontakt med dietisten och löparen , Emma Lindblom som gav ytterligare råd: Minska det mättade fettet, käka avocado, fet fisk, fibrer, frukt , grönsaker, Becel istället för smör mm mm.

Malin och Emma Lindblom under ett intervallpass i Monto Gordo

– Högt kolesterol ? Jag ?

– Johan Stegfors har skaffat agenturen på sportglasögonen X-cross. Ett system med utbytbara glas för olika behov (cykel, löpning, skidor mm) Du byter glas med ett enkelt handgrepp ( tar 3 sek) Mycket sköna på ansiktet och bra glas (jag har testat löp och cykelglaset)

Minus 17 grader och jag cyklade med min nya Kinesis UK cykel i säkert 35 km/h över Västerbron.

– Tyresöspelarna fortsätter glädja mig med härlig inställning. I onsdags löpte vi et tufft tempopass på planen i – 11 grader. Följande löpte vi: 2 x 400-300-200m  med 100 m snabbt på slutet av varje lopp. Samt 10 x 100 m (varannat lopp 70-80 % med fokus på löpteknik och vartannat lopp i 80-90 %) vi avslutade med 10 x 50 m med samma upplägg som 100 m loppen. Nu springer de flesta spelarna väldigt högt och fint. De orkar ligga på fotbladet och driva på hela tiden.

– Mårten Klingberg är en skön kille. Ni läser väl hans blogg i RW ? Han gillar fotboll, han gillar att träna hårt och han har en väldigt vacker fru. 

– Min brorsa Anders var tidigare i livet latheten personifierad. När han gjorde lumpen på I20/Fo61 i Umeå blev hans pluton beordrad att ställa upp på Reg M 5000 m terränglöpning. Han gick(bokstavligen) i mål när vi höll på att plocka ner målfållan mm. Men på senare år har han hittat löpningen ochblivit riktigt nördig. Vissa perioder gillar han maraton,vissa traillöpning och ibland är han sugen att testa bana. Huvudsaken är att han blivit dedikerad löpare och känner glädje. Bra Anders !

– Min dotter malin är på g. Hon har varvat skidåkning med tuffa löpintervaller. Hon är dessutom fystränare för Umeå IK:s A-lag, F19 och F 17 samt Umeå FC:s A lag, P 19 och P 17. Och tävlar i löpning för IFK Umeå där den gamla löparräven Hasse Nilsson gjort en kanonjobb med föreningen. Respekt Hasse !

– Bäst just nu enligt Broder Anders: Hård träning inför Paris Maraton (fre 30 km i 5.15 fart)

– Bäst just nu enligt LG: Inget


Antal kommentarer: 2

Mårten Klingberg

En vacker fru som just nu kaskadkräks trots att hon inte har ansträngt sig det minsta. Jag tror det kallas vinterkräksjuka, men är inte så bevandrad eftersom jag tillhör den lyckliga femtedelen av befolkningen som är immun. Kan kräkas ändå om det behövs. Ha det gott, min vän! Sex kilo… var hittade han dem? Hade du tömt fickorna?


Mårten Klingberg

Tjena LG! SATS Medis. Snubbelavstånd från mig. Har faktiskt börja gilla bandlöpning. Sätta sig i bilen och åka ut till Bosön känns som överkurs för mig numera. Ikväll smäller det, för övrigt: Arsenal – Liverpool. Håll i hatten!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 21:a RW blogginlägg


– Formen är pissdålig. Har ändå försökt träna 5 dar av 7 denna vecka. Måste hitta glädje och hoppas det vänder.

– Tyresöspelarna har varit få denna vecka. Många är på landslagsläger men de som varit hemma har tränat bra. Tyvärr blev det bara 2 fotbollspass pga svårt att hålla planen snöfri. Däremot har vi sprungit 3 bra pass. Pass nr 1). 5 x (1 min + 3 x 30 sek) Totalt 5 x 1 min + 15 x 30 sek. Pass 2). 6 x 90 sek i medelhög fart + 6 x 90 sek ihög fart.  Pass 3). snabba fötter+ löpskolning + 12 st Arsenal med boll. därefter körde dom In and outs 10 ggr + 6 x 150 m + 6 x 200 m (100 m vänd 100M)

– Imorgon har jag löpardag med ett gäng lidingölöpare (Run Lidingö Run) på Bosön. 1 tim teori + 1 tim olika intervaller.

– På torsdag kväll är det invigning av Asics nya affär vid Norrmalmstorg. Intressant att se hur upplägget blir. Lite plockmat och drycka kanske ?

– Imorgon är Jonas gardell gäst hos Kristoffer Triumf och Värvet. Förut gllade jag Jonas Gardell, men efter hans dåliga uppträdande i Stjärnorna på slottet har jag tappat allt.. Där skällde han ut Staffan Scheja för att han ville lära honom spela instrument. Och var divig och svinig i allmänhet. Självupptagen, avbröt mitt i samtal och grimaserade mm.

– Snart Liverpool – Norwich. Hoppas på Sturridge och Suarez på topp.

– Nya vinylfynd hos Mickes skivor idag: Black Sabbath, samling + The Who samling + 2 Susy Quattro och en Linda Ronstadt. 

– Igår köpte jag biljetter till The Hives på Cirkus den 30 jan. Underbart ! Howlin Pelle som älskar att stå på scen och har ett underbart mellansnack.

– Dessutom fick jag och Lena ett presentkort på massage och privat bubbelpool på Sparadiset på Östermalm. Nästa lördag skall vi testa detta. Jag är som gjord för sånt här.

– Vi såg B.U.S (Brun utan sol showen) häromdan. Med Blossom, Kayo, Gladys, Vivian C och Francesca C. Och det var grymt bra. En blandning av musik, dans,humor och allvar. Och jäklar vad snygga dom var !

– Min far ringde från Vilhelmina igår. Där hade dom – 31 grader (minus 31). 

– Jag är grymt nöjd med min nya värstingcykel. Trots att den heter Kuk (Kinesis. UK)

– Ny ungdomsstjärna som släppte en EP häromdan. (Anders Nunstedt recension i fredagens Expressen) Hon heter Zara Larsson 15 år, och låter som en svensk Rihanna. Hon vann tävlingen Talang 2008 som 10 åring. Kolla på youtube. Grym röst.

– Min dotter Malin har ett tufft pass nästa vecka. 10 km pulserande. Varannan km på 3.50 och varannan på 4.30. Totalt 10 km på 43.20

– Jag kanske får köpa Nica cave tavlan av Anna-Lena Petterson. Hon har taskigt med pengar och vill dessutom inte ha hål i väggen

– Jag börjar en ”vit” månad på måndag. Inga sötsaker, chips mm. Vi skall se vad som händer med kropp och form. Jag har faktiskt blivit lönnfet.

– Zandra Buud har anmält sig frivilligt om jag får testa Spa-anläggning åt tidningen Fitness magazine.Självklart , Zandra.

– Bäst just nu enl Broder Anders: Bygga ett DJ bås hemma +Mala in Cuba (box)

– Bäst just nu enl LG: Beatrice Eli och VärvetLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 20:e RW blogginlägg


– Jag är grymt nöjd att jag lyssnade på Zandra Buuds råd. Att behålla numrieringen av blogginläggen från 1 till 20 osv. Tack Zandra ! 

– Faan vad dom verkar nöta skor hos familjen Buud. Dom har en privat budkille som levererar vid dörren i hemmet.

– Idag kl 14.30 blir det Man U – Liverpool. Kaffe, blåbärsmuffins och glädje.

– Nu har jag haft uppstart med Tyresö-damerna. Tester måndag och tisdag samt träning onsdag och fredag. Och dom har verkligen tränat bra under ledigheten. Vi ligger bättre till än i jan 2011. Och framförallt är det en mycket högre lägstanivå. Alla är på plats utom Marta, Meghan och nyförvärvet Christin Press (kommer i veckan)

– Jag hade löpning i onsdags med laget där jag körde 5 x 50-10 + 5 x 40-20 + 3 x 90 + 3 x 60 + 3 x 45 sek i olika farter. Jag måste medge att jag var nog tröttast själv. Det har aldrig hänt under mina 28 år som fystränare att jag varit tröttare än spelarna. Men som sagt så är min egen form inte 100 än.

– Kalle Bern på tidningen Kadens skulle ha ett födelsedagskalas i lördags , men hade taskigt med pengar. Då sålde han en fantastisk cykel till mig. En cykel som han byggt ihop av de bästa komponenter som finns på marknaden. När jag visar en bild på den här nedan så kommer prylnörden nr , Jojje att gå i taket. Det ryktas att till och med Lance Armstrong skulle kliva ur garderoben om han fick chans att testa denna cykel. Men det finns en hake med affären. Cykeln heter Kuk ?!  Det står för Kinesis. UK

– Träningen med mig själv och Tyresö i fredags: 5 serier med  1 x 60 sek + 3 x 30 sek i 3.30 fart. Gick ganska bra. Alla spelare klarade det lätt. Sen körde jag/vi styrka. Träningen lördag: cykel 1 tim + lite styrka (avbröt pga djävulsk huvudvärk) Det är något som oroat mig sen i november. Jag har huvudvärk nästan varje dag, ibland bara nån timme men ibland 6-7 timmar. Nu skall jag dock få kolla upp detta ordentligt.

– Mina kolleger på Springtime blev glada att jag nämnde dem i mitt förra inlägg. Lotta Larsson blev dock besviken att hon bara fick ”livsnjutare & Facebook drottning”. Lotta är faktiskt mer än så. Hon är både fin och snäll och har snygg frisyr.

– Anna-Lena på Fitness hade en grymt cool Bob Hund Tshirt på sig i fredags. Bob Hund myntade det klassiska uttrycket ”Det här är inte nästan, det är precis ”.

– Veckan kommer bli bra med egen träning, Tyresö FF träning, middag på Mosebacke och se showen BUS(brun utan sol) med Blossom och Kayo bland annat. Och lite jobb naturligtvis.

– På söndag skall jag ha ett gäng löpare från Lidingö ute på Bosön. Föreläsning, löpskolning plus exempelintervaller.

– Dotter Malin har åkt 13 mil skidor och dessutom löpt bra de sista 2 veckorna. Sonen Mattias jobbar ihjäl sig snart på Sats Spårvagnshallarna (100% PT + 50 % PT ansvarig)

– Jag kan inte smälta att nån kanske mördade Marilyn Monroe ?

– Bäst just nu enligt broder Anders: Burial+ Four Tet- Nova (12´) Han är inne på obskyr dub

Bäst just nu enligt LG: Min nya värsting cykel (K.UK) och Philippa Magnussons dräktLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*