Blogg

Mitt 29:e RW Blogginlägg


– Är i Portugal på Runners World löparvecka och skall testa att blogga från mobilen. Data-hackern och Avocado missbrukaren Jonas Lund har kopplat igång denna mobilblogg

– förra veckan var TSM , ultra och Rw100 här. Jonas Buud klippte 30 mil. Fru Zandra skötte barn och fick inte ihop så många mil som hon hade tänkt. Sorry Zandra.

– ” En vinnare ger aldrig upp” – ” den som ger upp vinner aldrig”

– förra veckan hade jag Hanna från Bräntbergsskolan (där jag drev fotbollsklasser) på PRAO. Hon skötte sig bra. Jag saknar mina elever från Bräntis. Härlig tid och skön sammanhållning.

– intervall-tips: variant på 1000 m intervaller ” 3 x 1000m i maratonfart + 2 x 1000m i milfart + 1x 1000 m i 3 km fart. Vila 1min på maratontusingarna- vila 2 min på miltusingarna.

– Veckans gäst hos Värvet: Peter Wahlbeck. Han sågade alla svenska ståuppare utom Schyffert. När Schyffert gjorde Christer Sjögren numret tyckte Wahlbeck att det var bland de roligaste han sett/hört. Kolla på youtube om ni vågar.

– mitt gamla Umeå IK har startat försäsongen bra. Kan bli intressant redan i år. Kul !

– mitt nuvarande Tyresö har match ikväll mot Linköping. Stark startelva och många i mycket bra form. Nu gäller det att spela ihop laget innan seriestart.

– läs ett kapitel Erik Niva per dag så känns livet enklare. – jag skall lära mig dansstegen till låten Begging med Anton Enwald. Det borde gå fort med min taktkänsla.

– David Bowie skulle jag vilja ”hänga med” några dar – Näst just nu enligt Broder Anders; Hästpojken och sin löpform

– bäst just enligt LG: David Bowie och kortet på mig och Naprapat Hasse


Nr 4 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Test! Bästa skorna för trail! 14 nya modeller
  • Så springer du milen! Träningsprogram för alla nivåer
  • Så börjar du springa med din hund
  • Barnsoldaten som blev en av världens bästa traillöpare
  • Så toppar du formen
  • Forskning: Därför har du en löpares DNA
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 28:e RW Blogginlägg


– Så här såg en 5 plus vecka ut på den tiden jag sprang på bra tider.

mån  Intervall på bana 15 x 400 m (65-66 sek) Vila 1 min

tis    Distans Gammliarundan 14 km ( 4.00-4.15 fart)

ons fm Distans i terräng 10-11 km (4.30)

ons em Intervall 10 x 1000 m (3.00.3.05) vila 1 min

tors  Distans Gammliarundan 14 km (4.00-4.15)

fre  lugn distans 30 min + 4-5 stegringslopp

lör   tävling 10 km el halvmaraton

sön Långpass 25-28 km (4.20-4.40) Totalt 110 km

– Jättekul fest igår då min chef Patrik Yderberg fyllde 50 år. Vi var 140 gäster på Tvålpalatset vid Mariatorget. 3 rätters middag, fritt dricka, sång av Blossom & Hasse på gitarr, grym rap av Robin och Elliot ”Golddiggaz”. Och jag höll ett tal till Pata.

Så här såg förra veckans 2 plus vecka ut träningsmässigt

mån Backe på löpband 12 x 1 min (13.1- 14.2 km fart) vila 30 sek + styrka bål och marklyft

tis  vila (ont i knät och hade ingen energi)

ons Cykelintervaller 3 x 10 min + styrka ben och lite överkropp

tors vila (hann ej eller hade ingen energi)

fre  cykel 40 min + bål och rörlighet

lör crosstrainer 90 min

sön Backe på löpband 12 x 75 sek 13-14 km) vila 45 sek + bål-ben

– Min kompis från Kil , PA Ottersten har grubblat mycket på varför svensk långlöpning är så mycket sämre än förr. Varför ? Vad tror ni läsare ?

– Maratonlöpningen med Åke ”Biten” Eriksson, Kjell-Erik Ståhl, Szalkai och Tommy Persson i spetsen samt massor av löpare under 2.20. Banlöpningen hade Mats Erixsson, Lars-Erik Nilsson, Jonny Danielsson och Jan Hagelbrand i spetsen och massor av löpare som gjorde under 30 min på 10000m och under 14.00 på 5000m. Magnus Bergman som kunde springa Lidingöloppet på 1.38 i sömnen. Det var otroligt bra kvalité och löparna tävlade flitigt. Nu känns det tunnare bland eliten och löparna springer färre tävlingar.

– Naturligtvis är Mustafa Muhamed vår stora stjärna och kan säkert komma ner på 2.10-2.11 på maraton. Vi har Erik Senorski och Olle Walleräng som är intressanta namn. Men jag vill ha fler som konkurrerar och gör bra tider.

– Snart Tottenham – Liverpool. Två formstarka lag med Bale och Suarez i hysterisk form. 

– Flera av Tyresö-spelarna är på Algarve-cup. Sverige blandar och ger i matcherna och får en riktig värdemätare mot USA på måndag. Ett USA där Christen Press gjort 4 mål på 4 landskamper. De spelare som är hemma har tränat bra med mycket fys och smålagsspel.

– Det totala intresset för löpningen är dock stort. Trail,Ultra,maraton och stadslopp växer fram överallt. Många skaffar bra utrustning och tar löpningen på allvar. Men spetsen är tunn. Jag kan också fundera runt alla dessa 12757 bloggar om träning/löpning som finns. Visst fyller det en funktion hos många. Men det retar mig att många skriver som dom är världstjärnor. Dom ger råd och tips till höger och vänster men börjar man syna så är det i många fall folk som tränar 2 ggr/veckan och knappt springer ett motionslopp.

– Nu har vi en riktig löparvecka nere i Portugal. Vi har Szalkai med sina TSM, vi har Rune Larsson med ett Ultra gäng och vi har en grupp som vi kallar RW100 (dom skall springa 100 km på 5 dar) Jonas Buud kommer hjälpa till med flera av grupperna och givetvis får en bra träningsvecka. Fru Zandra kommer plåga sig på bergspasset bland annat. Och deras barn kommer göra ett antal mil i löparbarnvagnen.

– Iker Casillas, målvakt i Real Madrid har en så vacker flickvän att man inte klarar av fokusera blicken ens. Hon är sportreporter. Tänk att få bli intervjuad av henne. Dock inte när jag gjort en ”Enqvistare” och skitit ner mina Nike gold fighter. Men annars så..

– Nu har jag sett 8 säsonger av  serien ”24”. (säsong 5-8 mellan dec 2112-mars 2013). CTU agenten Jack Bauer är en hjälte och precis som jag skulle vilja vara om jag vore agent. Men under alla dessa avsnitt har Jack inte ätit mat en enda gång ?! Han har haft sex 1 gång på 8 säsonger,men två minuter efter dom var klara så sköts hans flickvän av en krypskytt och dog i Jacks armar. Faan , det är nog inte så bra att vara agent ändå.

– Min dotter Malin är hemma efter 2 veckor som löpledare i Portugal tillsammans med legenden Nicke Berglund. Hon har hunnit med 22 mil egen träning , varav 5 bra kvalitetspass. Sista veckan hade hon sällskap av träningsnarkomanen Anna Jonsson. Nu skall hon tävla på 3000 m inomhus imorgon (10.30-10.40 är rimligt)

– Trummisen Peppe har fått finnar över hela kroppen. Han säger att det är medaljongsjuka ? Men det finns nog inte. Tvål och vatten, Peppe ! Tvål och vatten !

Bäst just nu enligt Broder Anders: priserna på löparskor i New York samt Saucony Virrata

Bäst just nu enligt LG: David Bowie ”The next day” samt Jack BauerLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 27:e RW Blogginlägg


– Inte mycket att jubla över i träningsväg denna vecka. Två pass löpning( 5 x 1000m på 3.58-4.15) + ( backe 10 x 1 min) Två pass crossrainer+ 1 pass cykel 90 min + 2 crossfit styrkepass.

– Jag körde en ”LG 500″= 10 benböj 40 kg- 10 pushups-10 situps-10 enarmshantelryck vänster- 10 enarmshantel ryck höger x 10 varv . Det blir 500 reps . Det passet är jag nöjd med.

– ” Praise the lord, my time is coming”. The Hives äger fortfarande. Får man säga äger, när man snart är 55 år?

– Jag förundra fortfarande över hur många klär sig när dom springer. Folk är noga med klädsel på jobb, fritid och fest, men ser ut som fa… när dom skall löpa. Här kommer lite regler igen

RÄTT

1. alltid vita sockar

2. splitshorts används bara vid tävling och snabba pass

3. All träning skall ske i kläder av funktionsmtrl

4. Relevant reklam på över/underdel

5. Färgmatcha alltid över/underdel

6. Vindjackan skall vara utanför byxorna

FEL

1. Svarta eller grå sockar

2. för små splitshorts vid jogging eller lugn löpning

3. Träning i bomulls Tshirt

4. Reklam av typ ”Bempas måleri” på tränings Tshirten

5. Instoppad vindjacka i byxorna

– Snälla ni, försök lyssna och ta åt er. Jag lovar att ni springer fortare och känner er snyggare om ni följer mina råd.

– Uhrbom 2.27 och Szalkai 2.35 i Tokyo är bra.

– Har ni skaffat Erik Nivas ”Liven längs linjen” än. Ett måste för alla som gillar fotboll-idrott-bra språk- sköna anekdoter.

– I Värvet så blir Kristoffer Triumf själv intervjuad av Kristian Luuk. Mycket bra och intressant. Och vilken research han har gjort den gode Luuk.

– Tyresö fick bara 3-3 mot Örebro i träningsmatchen i torsdags. Ifjol gjorde dom 7-0 och 5-1 på Örebro. Visserigen hade vi några spelare borta men försvarspelet var svajigt och passningspelet slarvigt. Tony var ”inte glad” i halvtid. Men träningsmatch och tävlingsmatch är nåt annat.

– Magnus Bergman har haft några bra veckor med sitt älskade Milan. Jag trodde inte på Milan i år. Menoj vad dom tagit sig samman. Undrar om Magnus fört över lite Lidingölopps-träning på dem ?

– Malin är i Portugal med Springtime och är löpledare med Nicke Berglund. Dom har kört några pass med en Norsk elitklubb på bana.

– Johan Olsson åkte solo i 38 km och höll undan i den tunga sugande 5 milen i skid-VM. Oerhört starkt och stor idrott på många sätt.

– Bragdguldet är klart ! varsegod Johan. Förbered ett tacktal

– Dessutom älskar jag Petter Northug. 2 guld, 1 silver + många sköna kommentarer

– Bäst just nu enligt broder Anders: Paris Maraton + en New York resa på fredag

– Bäst just nu enligt LG: Filmen och musiken ”Searching for sugarman” + Erik NivaLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 26:e RW Blogginlägg


– Usel träningsvecka. 2 hyfsade löppass+ 2pass crosstrainer+ 2 styrkepass. Visserligen gjorde jag detta på 4 dagar. Men 3 vilodagar är inget alternativ i framtiden.

– Ett glädjeämne var dock den fantastiska Thåström-tavlan jag köpte på Pet Sounds i fredags. Oerhört coolt foto/bild som ger mig energi varje gång jag passerar där den hänger i mitt vardagsrum. Min gamle löparkompis Richard Larsson grät av avundsjuka.

– I torsdags var jag på XL-galan i Globen med den gamle Nike legenden Hasse Wiktorsson. Amerikanen Galen Rupps 7.30 på 3000 m är ca 24 km/h på löpband ! De flesta löpband går som snabbast att ställa in på 20 km/h. Men testa nångång att springa på kanske 17-18 km får ni se. Och nyblivna svenska medborgaren Abeba Aregawis 3.58 min på 1500 m är nästan 23 km/h på löpband. Otroligt bra sprunget. Och vilken vacker löpstil hon har.

– Värvet hade Johan Renck (Stakka Bo) som gäst. Skön intervju med en cool kille.

– En kille som heter Fredrik Lindstål tänker starta en ny löptävling i sommar. Nämligen ”Söder runt 10 km”. Den 15 juni är loppet som kommer bli ett roligt inslag i löpkalendern. kolla in hemsidan ”www.soderrunt.se

– Zandra Buud hade hoppats jag skulle skriva klart min 26:e inlägg innan melodifestivalen började igår. Förlåt Zandra, jag ville se Röjar-Ralf sjunga ”Bed on Fire”. Och så fick vi se Army of Lovers vinna SM i att mima.

– Fredrik Uhrbom är en skön löpare som presterat bra på många distanser i flera år. På sin blogg hade han en långt roligt inlägg om hur man löser magproblem under tävlingar. Bland annat så beskriver han den berömda ”Enqvistaren” efter Kil-löparen Lars Engvist. Där man helt sonika drar undan byxorna med ena handen och frigör rectum. Sen lättar man på trycket medans man springer och förlorar varken tid eller placeringar. Däremot kan man förlora några vänner eller förlorar i aktning från publiken.Läs hans blogg för mera ingående detaljer.

– Jag har gjort en Enqvistare själv under Skellefteå Halvmaraton. Jag låg i täten vid 17 km på väg mot 1.08 och kanske 3000:- i 1:a pris, när det vred om i magen. Jag insåg att om jag stannar blir jag för långt efter så jag drog undan byxorna bakom ryggen och tryckte till. Publiken längs gatan skrek – ” Kolla, han skiter ner sig när han springer, fy fan ”! Första salvan hamnade på vägen men laddning nr 2 rann längs mina ben och färgade mina nya vit/guldfärgade Nike gold-fighter bruna. Tyvärr blev jag frånspurtad och blev 3:a till slut. så jag hade inget för min ”Enqvistare”. Lars Enqvist har en son som heter Dan Enqvist som också varit duktig löpare. Numera är han mest hådrockare , familjefar och ganska bildskön.

– Tyresö damerna har tränat bra denna vecka och mötte mitt gamla UIK igår i en träningsmatch som slutade 1-1. Umeå skall ha en stor eloge som pressade högt och visade stort hjärta. Min dotter Malin är fystränare i klubben.

– Malin är förresten löpledare på Training Camp i Portugal i 2 veckor med IFK Umeås egen charmknutte, Niklas Berglund. Niklas brukar missa flygtider med mera. Men denna gång misade han bara att få med sig packningen ? Så nu kör han på lånade grejer nere i Portugal.Hans bror Tony sliter sitt hår och Klubbchefen Hasse Nilsson meddelar att oddset att han skulle glömma nåt stod i 1.15 ggr pengarna.

– Runners Worlds marknadschef Jojje Borssén sprang 5000 m inomhus i onsdags på 17.56 med nästan bara sim och cykelträning. Respekt !

– Trummisen och löparen Peppe Lindholm har bildat en rockgrupp som heter Mossne. Skön pop-rock med peppes drivande trumspel och en skön sångare i front. Men kolla hur Peppe ser ut nu. Tur att han har fru och barn.

– Bäst just nu enligt Broder Anders: Uhrboms blogg

– Bäst just nu enligt LG: Sibille Attar ”sleepyhead”Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 25:e RW Blogginlägg


– Bra vecka igen. Några bra backpass på band 13.1-14.6 km med 4% lutning och 30 sek ståvila. Några 90 min pass på cykel/crosstrainer och några bra styrkepass. Fem tusingar på 3.55-4.00 kan man också nämna.

– Värvet hade en skön gäst förra veckan. Nämligen entreprenören Mattias Engdahl som startade Pocketshop bland annat. En bra intervju med flera roliga anekdoter. Nu lyssnar jag på intervjun med Bodil Malmsten som är lite mörkare i sin framtoning. Han är för jä..a bra på att få folk att öpnna sig och berätta sin livshistoria denne Kristoffer Triumf.

– Igår var det 4 veckor sen jag började min rena period utan godis, alkohol mm. Visserligen är jag 4 kg lättare men vete tusan om jag är lyckligare. Skall göra en datortomografi av skallen imorgon och skall samtidigt be om nya provtagningar för koleserolet. Är allt bra då så återgår jag till ett vanligt leverne.

– Wyclef Jean var fantastisk på Skavlan i fredags ! Vilken man och vilka låtar han gjort. När Norges kulturminister, den övervackra Tadia Hajik frågade hur mycket ”Gangsta” hon var, så svarade Wyclef : ”Du är top G” Det betyder Top gangsta !

– Svt har visat 36 timmar alpina VM och skdskytte VM. Jag har sett 45 min ! Vad har hänt med mig ?

– Min gamla kompis Steve Galloway fyllde 50 år häromdan. Han har rutor på magen fortfarande och skulle kunna lira forward i div 2 utan problem. Även min gamla klubbkamrat Micke Grahn fyllde 50 år häromdan. Han älskar musik, datorer och träning. Dessutom fick han en löptävling uppkallad efter sig . Den gick igår i Umeå  och heter ”Grahn-lunken”.

– Min dotter Malin körde ett bra pass igår: 10 km löpning(varannan km på 3.50 och varannan på 4.30 utan att stanna) totaltid ca 43 min. Dessutom kör hon 200 hundringar på 35-36 hur många som helst.

– När mina kolleger Lotta Larsson och Isabelle Råhlen läste mitt förra inlägg, där jag berättade vilken fin man jag var som gav min fru Lena frukost samt dammsög hela lägenheten, så fick jag bara gliringar tillbaka. ”det var väl inget märkvärdigt. Sånt gör väl Lena varje vecka utan att få beröm ”! Fan vilken trist attityd. Jag trodde alla skulle jubla och låta mig vara i blickpunkten flere dar för detta .Men….

– Erik Niva är en av mna idoler. Så här skrev han efter Cristiano Ronaldes nickmål mot Man U i onsdags. -” Den atletiska kvitteringsnicken var så estetisk fulländad, att den skulle kunna användas i anatomiska uppslagverk som förklarar människokroppens möjligheter.”!  Det är helt underbart beskrivet. Tack Erik.

– Nu har vi kört igång med Tarining Camp veckorna i Portugal (v 8-18) samt v 11-17 i Turkiet. Sista veckan är det Mötesplatsen.se som är värd. Kolla denna länk : motesplatsen.se/en-traningsresa-med-mer-an-bara-traning.

– Vecka 11-14 är det mycket fokus på löpning: Runners World, Ultra, Team Sthlm maraton, Midnattsloppet, Tjejmilen mm. Jonas Buud, Anders Szalkai, Emelie Forsberg, Mårten Klingberg, Rune larsson , Evy Palm, Susanne Johansson mm.

– Såg ni Kalle Dyall och Rennie Mirro igår på Melodifestivaen ? Dom är i Portugal v 14 och kör crossfit samt lite show. Kalle gör 61 pullups på en minut och springer milen på 35 min.

– Snart Liverpool – Swansea. Sturridge är tillbaka.

– ERIK NIVA !

– Tyresö vann sin 3:e raka träningsmatch igår (4-1 mot PK35 finska mästarna) Vero 3 mål och Christin Press 1. Lite småskavanker efter landslagsläger och tuffa veckor. På lördag kommer mitt gamla Umeå IK till Tyrsö för träningsmatch.

– Bäst just nu enligt broder Anders: Fredagsmys efter dubbelpass

– Bäst just nu enligt LG: Gary Clark jr samt Lenas semlorLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 24;e RW Blogginlägg


– Nu är man på G. Bra träningsvecka med 3 löppass, 2 cykelpass och 1 crosstrainer. Plus en del styrka. Minus 3.5 kg de senaste 2,5 veckorna. Vi jobbar vidare.

Här skall jag försöka visa Springtimes tre senaste sponsorer (Nike-Tshirt, Craft Shorts och Asics skor) Det gick sådär!

Gomorrish, Gomiddish, Gonattish (Nimo) skön låt

– Jag har tråkat Jonas Lund för att han äter avocado med sked som eftermiddagsfika, när vi andra tar en vaniljbulle. Avocado är bra för kroppen. Förlåt Jonas !

– Ni vet de där fyra ”Da da da dam” i början på Beethovens 5:a. Det ska symbolisera att döden knackar på dörren.  Det kan vara en isbrytare när det blir tyst på en fest. Då berättar ni detta och alla blir imponerade.

– Marta är tillbaka i Tyresö. Hon har tyvärr haft en bristning i en vad och inte kunnat träna på 5 veckor. Men hon hade ganska bra testvärden ändå. Måste dock höja syreupptagningen och styrkan i benen. Hon kommer göra massor av mål i år.

– ”Well since my baby left me..” Är en klassisk öppning av en rocklåt. (Heartbreak Hotel)

– Jag tycker man skall variera farten när man kör intervaller. Istället för att alltid köra ex 6 x 1000 m i milfart med 2 min vila, kan du prova: 6 x 1000m där första loppet går i maratonfart med 1 min vila, andra loppet i milfart med 2 min vila och tredje loppet i 5 km fart med 3 min vila. Sen kör du fjärde loppet i maratonfart igen osv

– Szalkai har en grym träningsdisciplin. Han sprang 20 km på löpband kl 22.37 i onsdags, för han hade inte hunnit träna på dagen. Intressant att se vad han kan göra i Tokyo om några veckor.

– En annan som kommer göra en hel del mål i år är Caroline Seger. Hon är kreativ och gör oväntade saker på planen. Hon har dessutom bra precision i sina avslut. En av landslagets viktigaste spelare inför sommarens EM-slutspel.

– Jag är en fantastisk äkta make. Min fru har varit sjuk i helgen. Hon har fått frukost på sängen både lördag och söndag. Imorse klev jag dessutom upp och dammsög hela lägenheten plus dammtorkade. Bara för att göra henne glad och friskare. Bless LG , som min svarte bror Mark Mc Neil skulle sagt:

– Malin körde 9 x 1000 m igår på det sätt jag beskrev i början av bloggen. Hon hade 4.10 på 1,4 och 7 loppet. 3.55 på 2,5,8:e loppet samt 3.45 på 3,6,och 9:e loppet. Hon är också väldigt träningsdisciplinerad. Och hon älskar verkligen löpningen.

– På tal om träningsdisciplin så måste jag även nämna den gamle stillöparen Axel Lönnqvist. Han har långa arbetsdagar och tränar altid på lunchen. När han är ute på fältet och inte kommer åt nån dusch,så byter han om i bilen och torkar sig med våtservetter innan han sitter på nästa möte. Respekt , Axel !

– Jag tackar för alla råd och all omtanke efter mina dåliga värden hos företagsläkaren. Allt är nu under kontroll och jag känner glädje igen.

Här testar jag en hårinpackning för tjockt och vackert hår. Då skall man ha mössa på sig(det blir bättre verkan då) I bakgrunden ser ni min Marilyn Monroe tavla som jag köpte av Alexandra Nilsson (duktig back i Umeå IK)

– Jonas Buud är tidigt i form. Han var 3:a i prologen och vann gårdagens 43 km etapp.Loppet går i Frankrike och heter Trail Glazig. Fru Zandra är hemma och väntar på den privata budkillen som kommer med de senaste skomodellerna.

– Det finns många finurliga produkter inom träningsvärlden. STNKY bag är en väska/bag som man stoppar sina svettiga träningskläder i. Då kan man ha rena kläder eller annat också i sin stora träningsäska. När man kommer hem är det bara att öppna dragkedjan och stoppa hela STNKY bagen i tvättmaskinen. Det är en innerpåse av nät som håller koll på träningskläderna. Finns en större modell för kläder och en separat för skor. Smart och praktiskt. Kolla in www.stnky.se

– Min son Mattias har parallellt med sitt PT-jobb och eget tränande kört MMA träning på en klubb vid slussen. Förra helgen var en av världens bästa MMA killar (Alexander Gustavsson) med och tränade/sparrade. Igår körde Mattias träningsmatcher. Jag och Lena är måttligt roade.

– Bäst just nu enligt broder Anders: Bajen-Vasalund i superettan samt dubbla långpass

– Bäst just nu enligt LG: Local Natives och allt med David Bowie


Antal kommentarer: 2

Mårten Klingberg

Tjenare LG,
Det här är min musik! Angående miltestet: Menar du verkligen stegen du angivit gånger två? Totalt 12K? Har du inte redovisat hela serien (6K)? Är det en minuts vila här också rakt av? Band, typ 1 grads lutning?
/Vän av ordning


Mårten Klingberg

Tack för förtydligandet, LG – klart som korvspad!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*