Blogg

TriMallis egna blogg


TriMallorca har fått en egen blogg! Där kan man hålla koll på vadsom händer och fötter (förlåt, kunde inte låta bli att ordvitsa lite) här nere med bilder, blogginlägg etc etc. Mycket rolig information om vad som händer oss här nere  finns där. Se länken här.

Idag har jag och Åsa soloåkt en sväng på 105 km inkluderat 4*20 min intervall i IM till 1/2 IM-pace. Första två i motvind och andra två i medvind. Härligt! Glömde dock att dricka och efter off bike-löpningen var jag något snurrig och visste varken vart jag var eller hörde något på vänster öra. skumt. 1,5 liter cola och 1 liter vatten senare och jag är med i matchen igen.

Nu ska vi gå och höra vad som har hänt idag på dagens ”after work”, stretcha lite och sedan simma med grabbarna i havet.

Nedan finns lite bilder från dagens cykling och gårdagens ”hygge”.


 


Nytt fullmatat nummer!

i butik 30 september – 22 oktober

  • Stor skoguide. 19 nya modeller
  • Bästa alternativträningen. 10 smarta pass som du måste testa!
  • Ny studie: Den mest effektiva intervallträningen
  • Så tränar du på att hålla rätt fart
  • Så blev Fanny fri från ätstörningen
  • Träna fötterna i tre enkla steg
  • Bo, 75 år, springer 20 mil – i veckan
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Halv vilodag på Tri Mallorca


Alla atleter behöver det då och då. Det var dags för halv vilodag på träningslägret.

Idag bestod min träning endast av 4000 meter bassängsimning. För att göra lidandet kort så avverkade jag och mina kompisar passet innan frukost i Micke Roséns regi. Huvudserien var 2*(2*50) meter, första varvet progressivt 1-3 och andra tröskel med kort vila. Kroppen svarade inte ett dugg och jag lät den maska precis som den sade åt mig att göra. 1000+800 meter arm med paddlor fick avsluta. Magen var ett tomt svart hål vid det här laget och frukostbuffén satt där den skulle vill jag lova. MUMS!

Resten av dagen har vi betett oss som vilka andra svenska charterturister som helst. Vi har nämligen däst i solen vid polen. Huuuur gött som helst. Nu ser jag ut som ”griseknoa”och ordningen är återställd.

Vi hann även med att tvätta alla svettiga cykelbyxor vilket kändes mycket välbehövt såhär efter en halv vecka i samma cykelkläder;). Glömde ju dessutom att packa ned vanliga kläder så nu får jag snällt tvätta eller shoppa nytt (vilket ju inte känns så jättejobbigt).

På eftermiddagen höll Åsa en inspirationsföreläsning i SMILE, hennes egna koncept och jäklar vad jag är stolt över att vara hennes vän! Ni skulle varit med! Vilken föreläsning! Satt som ett ljus hela tiden och tappade inte intresset EN ENDA GÅNG! Det är bra betyg vill jag bestämt lova, jag som har myror i brallan nästan jämtJ. Imorgon är det dags för Olle Norberg att hålla i en liten föreläsning om meningen med livet och om vägen till Kona. Intressant ska det bli!

Middagen spenderades intogs på tapasresturang nere i byn. Lite spontanshopping på det och alla sinnen var nöjda.

Att vara på läger, det är en investering vill jag lova. Har aldrig mått bättre, känt mig starkare och varit så harmonisk som nu. Låt det aldrig ta slut!

  

Åsa på väg in i ”vuxenavdelningen” och den 16-meters pool som vi låg och tränade i häromdagen. Hahaha, dagens fråga var:  Hur många längder går det på 2500 meter? Marre hade som vanligt rätt. Åsas och min ”huvudräkning” funkade inte riktigt…

 

Glassigt värre när det är vilodag.

Jag och Olle bättrar på ”brännan”.

Natti nattis!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Girl Power!


Idag har vi cyklat i bergen. ”Piggen” bestegs med glatt humör och inte fasen var det så märkvärdigt! Var pigg hela vägen. I jämförelse med Almunecar var det rena barnleken. Ok, tog inte i så jäkla hårt så hade massor av energi kvar när vi nådde fram till vårt hotell och detär alltid bra. Är ju trots allt 1,5 veckakvar och kroppen ska hållas i trim och vara fräsch hela vägen. 

Stack ut på en 8 km löptur efter stranden och tillbaka igenom byn på slät asfalt. Känslan fanns där. Fredrik Zillén skulle blivit jävligt impad om han såg mig. Chrissie Wellington släng dig i väggen, här kommer Emma Graaf i 4:50-fart på asfräscha ben! Hahaha, vet att jag är hopplöst efter Chrissie men ska jag fortsätta utvecklas iden här takten är jag snart där. fightas och stångas om pallplatserna… Ja, ni fattar vad som rörde sig i mitt huvud under det löppasset. Det hela kan vara som bortblåst i morgon men idag var det GIRL POWER!

Bildserie från dagens 145 kilometrare i bergen:

 

Gladaste cyklisten vinkar hej!

 Marre flyger fram i finaste landskapet. Så pittoreskt som det kanbli.

 Pause 1

 Cyklar, får och fin väg.

Läkar´n och analytikern.

Pause 2. TriMallorca team shirt.

Full fräs i nedför backen.

Upp upp upp. Åsa och Lelle låååångt före men what the häck. Kör mitt eget rejs och det gör mig stark.

Finfina utsikter.

Skitglad. Piggen avklarad. On my own!

 

 Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Växlingsträning med Marcus Hultgren


Marre är ju allas våran reseledare här nere och håller en hel del småkurser och träningar samt håller koll på allt. Idag bar det dags för att lära motionärerna att växla. Kul!

Ännu roligare blev det eftersom Marre är världsmästare i att växla långsamt. Kolla in detta klipp från Kalmar 2010 (när jag och Åsa för övrigt körde vår första IM).

Det var jättekallt i vattnet, vilket kan vara en förklaring till detta:

 

http://www.youtube.com/watch?v=OCRCv_U5lTU

Marre, du är rolig du, gillar dig!

PS Sorry att jag skrev fel efternamn, blev det rätt nu?! Det är inte så jävla lätt att vara blond ibland vettu…Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Dag 2 Tri-Mallorca


Eller var det dag tre? Äsch, börjar redan bli dagvill!

Jag har det enormt bra här nere. Finfint träningssällskap, härliga träningspass och soliga dagar (under regn/hagelfallet idag fick jag mig en välbehövd tupplur på rummet).

Ligger redan inne med tusen olika brännor efter cykeltröjor, linnen, bikinis och sportBH:ar. Brännor i form av illrött skinn! Det är alltid NÅT jag glömt att smörja tydligen. Bättring Emma Graaf!

Dagen började med myspyslöpning i soluppgången med Lill-Lelle, Olle och Jonas. Lite frukostbuffé på det och så var man var på tipptopp! Stack ut på restitutionscykling i finfint landskap. Mmmm balsam  för benen.

Efter det lite simning i hotellets 16 metersbassäng eftersom vanliga 25:an var stängd för dagen (det var visst röd dag idag). Iskallt vatten men Åsa kunde simma med mig trots månaden med axelstrul och Finn kom och höjde stämningen ytterligare. Grymt!

Stretch, dusch och sedan hamburgare på stan med glada gänget.

Visst märks det att jag har det bra???

Ses i morgon!

Jag och Åsa har febrilt försökt att ta ”normala”kort på oss och varandra. Here is our best shot:

 Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Dag 1 Tri-Mallorca


Idag var första ”riktiga” träningsdagen här nere i Alcudia för Tri Mallorca gänget. Gårdagen var jag mest trött och sliten efter resan och endast 5 timmar sömn då taxin gick kl 03:00 från Sjöstan. Körde ändå en lätt 7-mila tur på platten för att väcka kroppen innan vi fick sätta tänderna i buffén. Gött! Kl 20 var jag så in-i-helvete trött att jag gick och la mig. Kaffeabstinensen gjorde inte saken bättreJ. Somnade in som ett litet barn och sov som en stock 10 timmar non-stop. Typ.

Idag har vi cyklat 114 kilometer, jag har sprungit 8*400 meter och vi har ”badat” i havet. Helt fantastisk dag! Är pigg som en lärka och det är ENORM skillnad mot v.9-lägret då jag var en snorande zombie.

Nu ska jag trycka i mig lite mer energi i form av nyinhandlad choklad!

Stay tuned!

Emma och Åsa redo för läger!

Snabbaste brudarna har snabbaste hojarna!

Olle och Lelle på G!

Reseledarna undrar: vart fan är vi på väg?!

Rull på rulle!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*