Häng med på intervaller och after run med New Balance

Häng med på intervaller och after run med New Balance


Måndag 25 oktober bjuder New Balance in dig till ett härligt intervallpass med efterföljande after run! Passet utgår från New Balance Run Hub i centrala Stockholm. Att delta är helt utan kostnad men deltagarantalet är begränsat – så skynda att anmäla dig.

Kickstarta veckan tillsammans med NB:s coacher från Urban Tribes som håller tempot och peppar dig under träningspasset. New Balance kommer att erbjuda flera olika fartgrupper så alla löpare – oavsett nivå – är välkomna!

Kvällen avslutas med en välförtjänt after run när vi kommer tillbaka till NB:s Run Hub, där du också får en early sneakpeak av nästa års produktnyheter från New Balance!

Att delta är helt gratis, men du måste föranmäla dig då deltagarantalet är begränsat. Anmäl dig senast lördag 23 oktober.

TILL ANMÄLNINGSSIDAN

Det kommer att finnas möjlighet att provspringa kvällens pass i löparskor från New Balance (i begränsad upplaga). Efter avslutad träning kommer New Balance även att tävla ut två par skor bland de löpare som är på plats.

Ombytesmöjligheter finns, men kom gärna ombytt. Väskor kommer kunna förvaras i NB:s Run Hub under passet, men vi ansvarar inte för några saker.

PROGRAM:
Från klockan 17:15 finns det möjlighet att prova ut en New Balance-sko att testa under passet. Obs! Begränsat antal par.
17:30-17:40 Samling på New Balance Run Hub med kort presentation om New Balance och information kring passet.
17:40-18:00 Lugn uppvärmningsjogg genom stan, ca 2 km
18:00-18:15 Löpskolning och spänst
18:15-18.50 Intervallpasset startar i Humlegården
18:50-19:00 Gemensam nedjoggning tillbaka till New Balance Run Hub
19:00-19:30 Avslutning med after run och sneak peak av nästa års produktnyheter. Möjlighet att prata New Balance-löparskor och löpning med oss!

Info om upplägget på passet kommer per mejl till alla anmälda på söndag den 24 oktober

Två spännande nyheter från New Balance

Under hösten har New Balance bland annat släppt nya Fresh Foam Vongo v5 – en ny mängdträningssko med pronationsstöd. Även flaggskeppet, den neutrala modellen Fresh Foam 1080 v11, har fått en uppdatering i form av nya fräscha färger. 

New Balance Vongo v5 – ett utmärkt val för distanspasset

Nya Fresh Foam Vongo v5 är en lyxig löparsko som kombinerar fantastisk dämpning med stabilitetsfunktioner. Den här femte versionen av den mycket populära Fresh Foam Vongo har fått ny mellansula, ny ovandel samt ett förstärkt pronationsstöd och mer stabilitet – och det utan extra kilar eller andra material.

New Balance Vongo v5 har fått flera uppdateringar och nya lösningar. Herrmodellen på bilden väger 280 gram.

New Balance Vongo v5 är perfekt för hårda underlag och passar både till snabbare tempopass eller till ett längre distanspass. 

Vikten på damversionen av Vongo v5 är lägre än på föregångaren – 222 gram.

Vikten på Vongo v5 är 280 gram i herr och 222 gram i dam, vilket är lättare än vad föregångaren vägde. Häldroppet är 8 millimeter – och det rekommenderade butikspriset på 1 900 kronor.

HÄR HITTAR DU NEW BALANCE VONGO V5

New Balance 1080 v 11 – nu ännu snyggare

För dig som inte behöver pronationsstöd i löpsteget har New Balance lanserat sitt flaggskepp 1080 v11 i nya, fräscha färger. Den neutrala löparskon 1080 ger precis som Vongo en löpupplevelse av högsta klass.

New Balance 1080 v11 är en perfekt långdistanssko för dig som inte behöver pronationsstöd. Nu kommer den i nya färger – som herrversionen här.

New Balance 1080 v 11 är en mjuk, väldämpad och skön sko för dig som har ett neutralt löpsteg – den är som gjord för ett långlopp. Det rekommenderade butikspriset ligger på 1 900 kronor.

Nya färger även på damversionen av New Balance 1080 v 11.

HÄR HITTAR DU NEW BALANCE 1080 v11

.BROOKS INTE BARA SKORLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Häng med Ewerlöf & Szalkai mot Lidingöloppet

Årets TCS Lidingöloppet-program är komponerade av Malin Ewerlöf och Anders Szalkai med målet att peppa och guida löparna ända fram...

Läs mer