Inspirerande träning och spännande event med SAUCONY RUN CLUB

Inspirerande träning och spännande event med SAUCONY RUN CLUB


Löparcommunityn Saucony Run Club fortsätter växa. I år satsar man på ännu fler event där du som deltagare kan mingla med andra löpare, testa löparskor från Saucony och delta i inspirerande träningspass – och mycket mer.  

[ANNONS] Saucony Run Club har skapats för att hjälpa dig att utvecklas som löpare och nå dina mål. Det spelar ingen roll var i landet du bor eller vilken nivå du befinner dig på – alla är välkomna och det är helt kostnadsfritt att vara med!

Som medlem kan du följa Saucony Run Clubs kostnadsfria digitala träningsprogram året runt, komponerade av löparprofilen John Kingstedt. Du har också möjlighet att delta på de fysiska träningsträffar som arrangeras runt om i landet – allt ifrån sociala träningshappenings med likasinnade till högintensiva intervallpass, race och Lidingöloppsspecifika träningspass (med sommaruppehåll från midsommar till slutet på augusti). Vid dessa tillfällen har du också möjlighet att träffa representanter från Saucony, testa nya löparskor och mingla med andra löpare.

Saucony Run Club – ett socialt sätt att träna löpning. Foto: Alexander Haakansson

REGISTRERA DIG FÖR SAUCONY RUN CLUB HÄR!

Här är allt du får som medlem i Saucony Run Club – helt utan kostnad!

GRATIS TRÄNINGSPROGRAM
För att ta del av träningsprogrammen registrerar du dig enkelt via länken ovan. Därefter får du en kod till den e-postadress du anger vid registreringen, som du använder för att logga in på Saucony Run Clubs medlemssida. Där får du direkt tillgång till alla träningsprogram – året runt och helt kostnadsfritt.

Foto: Axel Emanuelsson

SOCIAL RUN 
Häng på ett socialt träningspass om 45 minuter lugn löpning, med ledare från Saucony. Följ oss på sociala medier för information om platser och tider under 2023 (se längre ner).  

Foto: Axel Emanuelsson

PACE RUN 
Spring tre kilometer på tid – och gissa din sluttid (klockor/gps:er är inte tillåtna). Den löpare som kommer närmast sin gissade tid vinner!

ENDORPHIN RUN 
Högintensiva intervallpass för dig som vill utmana dig själv som löpare, med ledare från Saucony. 

RACE RUN 
Spring ett lopp på fem eller tio kilometer, och passa på att testa löparskor från Saucony samtidigt. Arrangeras runt om i landet.

Spring ett lopp – och testa skor från Saucony samtidigt. Foto: David Alledal

SOCIAL RUN DOWNTOWN CAMPER  
Vi möts på Downtown Camper varje onsdag 07:00 (med sommaruppehåll från midsommar till slutet på augusti) i centrala Stockholm, för en lugn social run tillsammans i mindre grupper. Efteråt kan du duscha och äta frukost på Downtown Camper – en perfekt start på dagen! 

LIDINGÖLOPPSTRÄNING
Med start 27 augusti erbjuder Saucony Run Club tre träningspass för dig som vill komma väl förberedd till Lidingöloppet. Den 3 september arrangerar man också ett testlopp på Lidingöloppsbanan. John Kingstedt är huvudcoach vid ett av dessa tillfällen. 

Foto: Axel Emanuelsson

FÖLJ SAUCONY RUN CLUB PÅ SOCIALA MEDIER FÖR INFORMATION OM EVENTS, TIDER OCH PLATSER:
Saucony Run Club på INSTAGRAM
Saucony Run Club på FACEBOOK
Saucony Run Club på STRAVA

 


Antal kommentarer: 1

Oscar

Downtown Campers onsdagslöpning är magisk. Hade aldrig funkat utan samarbetet med Saucony och Balingsta. För att se mer om våra aktiviteter gå in på Downtown Campers hemsida.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Kom i form igen – efter semestern

Efter semestern kan det krävas en andra grundträningsperiod för att komma igång med träningen inför...

Läs mer

Bästa tipsen inför semesterträningen

Sightseeingpass, morgonträning och transportlöpning. Så här kan du bli starkare än någonsin under semestern!

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Så påverkas din löpning av sommarvärmen

Även rätt blygsam värme i kombination med träning kan vara en utmaning. Så här påverkas...

Läs mer
Vässa din fart i sommar – fyra enkla knep!

Här är fyra enkla sätt att bli snabbare – som alla garanterat ger resultat.

Läs mer
Behåll motivationen i sommar – testa dessa roliga distanspass!

Coach LG Skoog tipsar om tre roliga, effektiva distanspass – perfekta motivationshöjare under sommaren.

Läs mer