Oat Bar Salty Peanut – perfekt i det långa loppet

Oat Bar Salty Peanut – perfekt i det långa loppet


I betalt samarbete med Eurosport Nutrition presenterar vi Oat Bar Salty Peanut – en mycket god energibar som är perfekt för längre pass och tävlingar.

[ANNONS] Eurosport Nutrition är ett relativt nytt varumärke inom sportnutrition med produktfokus på både hälsa och prestation. Produkterna, som täcker in energibehovet inför, under och efter träning och tävling är vetenskapligt framtagna och med kvalitetsingredienser. Både sportdryck, energigels, energibars och återhämtningsdryck är testade av både eliten och motionärer vilket borgar för den bästa funktionen och tilltalande smaker i det stora sortimentet.

Här kan du kolla in hela Eurosport Nutritions produktsortiment!

Energibars är något som många löpare kan ha nytta av under längre aktiviteter då sportdryck och gels kan bli väldigt enformigt för magen (och kanske även sinnet).

Eurosport Nutrition har flera energibars att välja mellan, med den gemensamma nämnaren att de verkligen är lätta att få i sig under fysisk aktivitet. Dessutom är de goda – och de många smakvariationerna gör att de flesta lätt kan hitta en favorit eller flera.

En favorit bland många löpare – både på grund av smaken, funktionen och att den är så lätt att äta – är Oat Bar Salty Peanut. Den är precis som övriga oatbars i Eurosport Nutritions sortiment baserad på havregryn, och har en hög koncentration komplexa kolhydrater som frisätts långsamt. Därmed blir blodsockernivåerna stabila både på kortare och längre sikt. En stor fördel med det är att man dels slipper känna sig hungrig, dels får energi som håller länge. Av den anledningen kan man med fördel ta en oatbar redan tidigt under aktiviteten

Eurosport Oat Bar Salty Peanut är både god och lätt att äta.

Alla Eurosports oatbars innehåller en liten mängd naturliga fibrer. Trots det är de enligt användarna oerhört snälla mot magen och lätta att få i sig – även om man inte har tid att stanna till under loppet eller passet.

Eurosports oatbars innehåller naturligt baserade, färska ingredienser som frukt. För att den ska vara så näringsrik som möjligt hettas den bara upp till 45 grader celsius under tillverkningen. Detta gör att de naturliga vitaminerna och mineralerna bevaras bättre.

Oat Bar Salty Penaut innehåller som namnet antyder lite extra salt, vilket många löpare kan ha nytta av när man är ute under lång tid. Den fuktiga och lite sega baren har ingen beläggning, vilket gör det enkelt att tugga i sig den även när man börjar bli trött. Dessutom gör den goda smaken att man gärna ser fram emot att få äta sin energibar – en välkommen mental kick!

EUROSPORT NUTRITION OAT BAR SALTY PEANUT
45 gram per bar innehåller 31,8 gram kolhydrater, 3,2 gram protein, 1,3 gram fett och 0,7 gram salt. Baren är vegan.
INGREDIENSER : Havregryn, fruktos, glykossirap, vetegroddar, naturlig banan (minst 12%), kokosnötolja, linfrö, linfröolja, sorbitolsirap, surhetsregulerande medel (ekologisk citronsyra), äppelpektin, L-citrullin, askorbinsyra, naturliga oljor och aromämnen. EU allergideklaration: Innehåller gluten och vete. Produkten kan innehålla spår av mjölk, sesamfrö och nötter. Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Så toppar du formen – på tre veckor!

Så här fixar du formen inför säsongens viktigaste lopp – och ser till att du...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Så gör du ett eget träningsläger i påsk

Är du ledig i påsk? Passa på att köra ett eget träningsläger på hemmaplan! Så här gör du.

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Så bygger du en starkare rygg – och förebygger ryggont

Med dessa enkla övningar rustar du din rygg för den belastning som löpning innebär.

Läs mer
Bli en bättre traillöpare i vinter

Fyra smarta tips för dig som vill utvecklas som traillöpare under vinterhalvåret.

Läs mer
Så börjar du springa långpass

Här är en enkel och effektiv metod för dig som vill komma igång med långpassträning.

Läs mer
Lördag 5 februari firar vi Löpningens dag!

Bakom initiativet till Löpningens dag, som firas den första lördagen i februari varje år, står Ingmarie Nilsson.

Läs mer