Succéboken åter i lager

Succéboken åter i lager


Med boken på 228 sidor får du en 90 minuter lång DVD som innehåller instruktioner för klassisk åkteknik, utrustningstips, vallagenomgång och massvis med inspiration!

Erik Wickström är chefredaktör för tidningen Vasalöparen och jobbar som skidinstruktör, personlig tränare och föreläsare.

”Längdskidåkning för dig!” beställer du direkt från oss på Runner’s World för 349 kr om du är prenumerant (ord. pris 399 kr).


Nr 3 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Test! Vårens bästa löparskor. 23 nya modeller – hitta rätt sko för dig
  • Löpträningen som gav Guld  i skridsko-VM. Möt Nils Van Der Poel
  • Världens bästa träningspass
  • Kriget mot skavsåren – och hur vi kan vinna det
  • Därför skyddar löpning mot depression
  • 3 sätt att bli snabbare
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Springtime Friends & Runner's Worlds Löpargrupp - nu drar vi igång träningen!

Onsdag den 7 april kör vi igång vårens 10 veckors träningsperiod med Springtime Friends löpargrupp...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Svensk professor: Därför springer du snabbare med kolfiberskor

Toni Arndt, professor på GIH i Stockholm, är den som bestämmer hur framtidens löparskor får...

Läs mer

Sommarens sex snyggaste solglasögon (för löpare)

Här är sex snyggare solglasögon för sommarens soligaste pass.

Läs mer
Vinterns bästa alternativträning

Under vintersäsongen, när det är lite svårare att ge sig ut spontant och springa, är det perfekt att ägna sig...

Läs mer
Test: Höstens tre bästa skonyheter

I vår stora guide till höstens nya löparskor testade vi 13 heta nyheter. Här är de tre vinnarna som fick...

Läs mer
Nästa återhämtningstrend? Quorn!

Mjölkprotein hjälper till att skynda på muskelåteruppbyggnaden efter träning. Men ny forskning visar att mycoproteinet i quorn är dubbelt så...

Läs mer