Blogg

Mitt 61:a RW Blogginlägg


– ” Vi spelar inte bara på resultat. Det skall vara en upplevelse att se oss spela”!( Jörgen Klopp tränare Dortmund)
 – Sitter i Miami efter en härlig dag med morronpass, löpteknik. Föreläsning om löpning, lunch på beachen, eftermiddagskaffe på Starbucks. Ikväll middag med Lodin och gänget
 


– veckan har varit bra träningsmässigt med 3 bra löppass och bra crossfitwodar och cykelintervaller. Kanske, kanske en liten ljusning
 – stannar 5 dar i Miami innan jag tar med mig gruppen till New York i 6 dar. Eleverna har höstlov så jag behövde bara ta 3 dar tjänstledigt utan lön.
 – Runners Worlds samarbetesprojekt med Asics kan bli kanonbra. Kolla kommande nr av RW och anmäl intresse. Samt kolla in appen ”My Asics”
 – Bosnien-Sverige 0-1. Lotta Schelin på straff
 – Jag har massa egobilder från Miami. Omoget tycker Malin och fru Lena. Bekräftelse och kompensation för jögt hårfäste och tveksam löpform, säger jag
 


– Liverpool – West Bromwich 4-Den ska jag köpa och så vill jag ha den signerad också =) Kram!1. Suarez 3 , Sturridge 1. Sturridge leder skytteligan.
 – christen Press gjorde vackert mål gör USA. Plus sina 23 mål på 20 matcher i allsvenskan.
 

 – Kolla in Israel Nash, amerikansk singer/songwriter
 – Hanna Ljungberg gjorde 39 mål på 21 matcher 2003
 


– undra om Blogpress appen funkar nu? Jag skall skriva jätteroliga saker när jag kommer hem igen
 – jag älskar mina elever på Bräntbergsskolan. Verkligen!
 – bäst just nu enligt broder Anders: Tacos från Taco-bussen och min skinjacka
 -bäst just nu enligt LG: egobilder för bekräftelse och hygglig löpform


Nr 6 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Sommar, sol och löpning! Smarta tips inför semesterträningen
  • Känn  in farten med enkelt test
  • 11  snabba skor i stort test
  • Frida Karlssons favoritpass
  • Så rehabtränar du Löparknät
  • Dopingreglerna ALLA ska ha koll på
  • Allt om löpningen på Friidrotts-VM
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 60:e RW Blogginlägg


-” Lyckan finns mitt framför dig” (japanskt ordspråk)

 Lite bilder från min förra föreläsning om löpträning

 

– Tyresö FF slog ut hårdsatsande Paris St Germain ur Champions League. Mycket starkt jobbat. Nu blir det Fortuna Hjörring i 1/8 dels final 9:e och 14:e okt. Chanserna till kvartsfinal är mycket stora. Vilket känns skönt och kan bli en revanch för andraplatsen i damallsvenskan. Den 17 okt gör jag tester på spelarna för att kunna sätta ihop bra träningsprogram inför försäsongen. Sen får vi se var jag hamnar som fystränare nästa säsong.

– Zlatan har skaffat en en app ”Zlatan unplugged”. Rätt kul info om hans status. -”Jag äter inga kosttillskott eller bars. Jag äter riktig mat!” mm mm

– Nobelpriset i ekonomi gick till tre amerikaner ?! Varför har dom inte styrt upp landets egen ekonomi?

– På fredag åker jag med Springtime till Miami i 5 dar + New York i 6 dar som ledare för en massa löpare. I Miami blir det morronjoggar, en föreläsning, utflykt till Key West och Everglades samt några gruppmiddagar. I New York hjälper jag till med banbesiktning, nrlappsuthämtning, löptips, morronjoggar samt att vara lite trevlig och social.

– Imorgon lottas Sveriges motståndare i Play-off till fotbolls VM i Brasilien. Skräckmotsåndare vore Grekand och Portugal. Ukraina och Kroatien känns överkomliga. Det gör i och för sig Grekland också , men dom kör ju med superlågt försvar och gnetar på. Dom satsar på 1-0 hemma och 0-0 borta. 

– Många elever känner press från olika håll märker jag. Det är betyg, vara populär, ha rätt kläder, mobil, kompisar mm. Det smärtar mig att se detta på nära håll. Och jag gör allt jag kan för att stötta, peppa och få dom att känna glädje. Ibland funkar det…

– Malin har återhämtningsperiod några veckor. Hon tränar varannan dag med lugn distans, styrka samt alternativa träningsformer. Kroppen är redan piggare. Hon skall till Portugal två veckor som löpledare v 45-46 och då kan hon satsa på en mängdperiod som kryddas med lite tröskelpass.

– Lite tips på bra serier ni kan följa på Netflix mm: Sons of anarchy (om ett MC gäng, ganska våldsam), Breaking Bad (en kemilärare får en cancerdiagnos och börjar tillverka narkotika för att finansiera behndlingarna) Orange is the new Black (en kvinna åker i fängelse för en händelse som hände för 10 år sen. Skildrar livet på fängelset och hur hennes förhållande utvecklas) Sen givetvis Bron på SVT 1 och Homeland.

– Lite tips på bra musik: Jason Isbell (singer songwriter rock) London Grammar (electronisk pop som typ XX) Prefab Sprout (vacker, melodisk pop) The Strypes ( 4 kaxiga, 17 åringar från Irland som gör snabb,cool rock) Babyshambles (Pete Dohertys grupp som gör bra rock)

– Jag skall medverka i ett stort träningsprojekt i samarbete med Runners World och Ascics. Dom skall välja ut 5 personer som skall träna inför Stockholm Maraton 2014. Jag skall coacha dom med träningsprogram och gemensamma träffar. Dom får utrustning av Ascics och får göra tester i deras fina testlabb. Dessutom skall det loggas via en ny träningsapp som Ascics tagit fram. Håll ögonen öppna och kanske är du en av dom som söker till detta och blir testperson?

– Tänk att Kurt Cobain hade en Iphone redan i början på 90-talet. (han tog självmord 1994)

– Träningsmässigt någorlunda vecka: 3 pass med backträning i slalombacke, 1 pass cykelintervaller + TRX styrka, 1 pass crosstrainer intervaller + styrka. Jag börjar bli rätt stark rent muskulärt men syreupptagningen duger inte.

– Tyresö vilar 7 startspelare idag och ger bänkspelarna chansen mot Linköping. Kul för malin Diaz, Carola Söberg mfl att få 90 min. Dessutom gör Johanna Frisk comeback efter knäskadan.

– Bäst just nu enligt broder Anders: att ligga i sängen och vila. Jag har fått fina fotobevis från hans sambo Karolina att han vilar sig i form.

– Bäst just nu enligt LG: att kanske livskvaliteten är på väg uppåtLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 59:e RW blogginlägg


– Här är där man är, och där är där man inte är! (Fredrik Wilkingsson)

– Härlig vecka i kronologisk ordning:

Måndag: Mina elever på Bräntbergsskolan spelade första omgången i Skol SM i fotboll. Killarna vann med 17-0 (sjutton-noll) och visade fantasi i anfallspelet och var bra organiserade. Mellan minut 15-70 spelade vi fantastisk fotboll. Två sexmåls-skyttar i Kambale och Ajvan

Tjejerna vann med 6-3 och spelade mycket vuxet med fint bollrullande. Vi bjuder tyvärr på 2 mål vilket retar mig lite. Men dom uppträder som ett lag och förstår hur vi skall spela. En fyramålsskytt i Evelina. Båda lagen visar stolthet för skolan och uppträder mycket bra. Nu skall vi träna stenhårt i vinter och försöka gå så långt som möjligt i SM. Tjejerna fick en uppsättning Tyresö-matchtröjor som dom stolt upträdde i.


Tisdag: Var i Tyresö och körde dag före matchträning med laget. Mycket glädje och snabba fötter. Alla var mycket koncentrerade och fokuserade. I 4 mot 4 spelet var Marta magisk. Lunch med Caroline Seger på Gildas på Söder , träning på Sats samt middag med Annica Svensson på Hard Rock Cafe. Möte och planering med Tony och Leif samt inköp av nya hörlurar. På kvällen jämförde jag och sonen ljudet i våra olika hörlurar samt såg film och åt vanilj cheescake som fina Linn bakat.

– Mina nya in ear lurar från Astell&Kern. Världsklass! Det låter så rent och bra att det tåras i mina ögon.

Onsdag: Träning på SATS Spårvagnshallarna, besök på mit gamla jobb på Springtime/Runners world. Massor med kramar och bra möte med Patrik Yderberg och Thomas. På kvällen en mycket bra match mot Paris St Germain i Champions League. Vinst med 2-1 och bra utgångsläge inför returen på onsdag. Två mål av Christen Press, grymt förarbete av Marta. 40 maxlöpningar av Caroline Seger.

 

– Torsdag: Trött, seg och tom

Fredag: Lektioner på skolan. Fina elever och mycket glädje.

– Lördag: Träning på IKSU sen iväg och coacha Malin på Ume-marans halvmara. Hon har varit trött sen Lidingöloppet och dessutom jobbat natt i veckan. Första 6 km gick på 24.02 men sen tappade hon steget och kraften. Vid 16 km klev hon av. Då hade km tiderna glidit iväg mot 4.15. Nu blir det varannan dag träning denna vecka för henne och få igen lite kraft.

– Söndag: träning på IKSU och musikstund i mitt fina musikrum. Skriva träningsprogram tlll 4 klienter se sporten och Bron. Sen somna i soffan.

– Träningsmässigt har veckan bestått av 4 pass med cykel 8 x 30 sek max + TrX styrka + 1 pass 10 x slalombacke löpning med stavar. Denna vecka skall bli bättre men huvudvärken plågar mig. Jag har gjort ytterligare undersökningar av ögon och sköldkörtel men inget fel.

– En måndag 1972 släppte Ted Gärdestad sin platta ”Undringar” och samma dag släptte Tomas Ledin sin debutplatta. Gitarrist på båda plattorna var Janne Schaffer. En av låtarna på undringar var ”Så mycket bättre” som är vinjett på succeprogrammet med samma namn.(källa Jan Gradvall)

– Distans med fartökning är en bra alternativ. Både en fartökning i mitten och en på slutet. Jag tycker att 20 km ( 7 km distans – 3 km snabbare- 8 km distans- 2 km snabbare) är en bra vairant. Går givetvis att variera i det oändliga. Den skönlockige och väldeffade Klingberg skall envisas med att köra så långa fartökningar. Men han skriver bra och har en otrolig fru.

– Jurgen Klopp, Dortmunds tränare: ”Det handlar inte bara om resultat, det skall vara en upplevelse att se oss spela också”

– Mina adepter är i slutfasen inför new York maraton och andra lopp/tester. Det ser mycket bra ut för samtliga. Patrik Y har tyvärr missat veckor här och där för en muskelbristning och förkylning men är nästan i fas. Kan bli lite kort om tid men… Hasse L ser ut som en löpare nu, tunnare och spänstigare i kroppen samt att han vågar bli trött. Flera av de andra har redan fixat sina mål och skissar nu för nya utmaningar.

– Mats Olsson, Expressen kom inte ut med nån söndagskrönika förra helgen. Han låg på sjukhus i New York och hade drabbats av blödande tarm. Men nu är han på gång igen.

– Kristian Gidlund begravdes igår. Han hade planerat sin begravning i två år med musikval, tal med mera. Mycket sorgligt på massa sätt. Sugarplum Fairy läggs ned för gott. De andra grabbarna vill inte fortsätta. Läs hans texter på ” I kroppen min”. Kolla in hans sommarprat i P1 eller intervjun i Värvet. Njut av livet alla som kan!

– Bäst just nu enligt Broder Anders: Reminiscent Mood (phorma 4) 

– Bäst just nu enligt LG: Tyresö, Umeå IK , Träning, Livet och röda Pollygodis


Antal kommentarer: 1

Stefan Danielsson

Polly bilar är min stora utmaning…….Polly charter (med dom röda) och dom där lakrits är också svåra att låta bli och Klingberg är kul:-)Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 58:e RW Blogginlägg


– Hon har ett sätt att röra höfterna försiktigt när hon går. Och har ett sätt att le som bara jag förstår. (Jakob Hellman)

– I nästa nummer av Runners World skriver jag om Träningsplanering och novembernumret handlar om styrketräning för löpare. Håll utkik.

– Liverpool leder Premier League efter 3-1 på Crystal Palace. Mål av Sturridge, Suarez och Gerrard. Min kompis Håkan planerar en resa till Anfield igen. Vi har varit där 4 ggr tidigare. Det är tre dagar av glädje. Pubbesök, musikkvällar, strosa runt på de historiska platserna och givetvis att sitta på Anfield med 42000 fans och höra dom sjunga ”You´ll never walk alone”.

– Micke ”Syd” Andersson(trummisen i Gyllene Tider ni vet) ringde häromdan och ville ha hjälp med ett träningsupplägg inför Stockholm Maraton 2014. Han hade utmanat Max Grinndal på sporten men Max backade ur. Nu kanske Micke får med sig några fler kompisar (bl.a Janne Andersson, IFK Norrköpings tränare). Programmet kommer inehålla 3 löppass per vecka + 2-3 pass med Crossfit. Micke var i USA för många år sen och fick se hur crossfit utvecklades därborta. Han har varit inblandad i olika klubbar i Sverige och kör regelbundet crossfit för att hålla formen inför turneer mm. Prinicpen blir att stegra långpassen i tid och längd, köra en del tröskelpass, vanliga syreupptagningsintervaller och lite backe. Genom crossfit får han styrka och mjölsyratålighet. Nu gäller det att få igång löpmuskulaturen, tekniken och uthålligheten.

– Andre Villas Boas (Tottenhams tränare) skulle åka till Portos 120 års-jubileum direkt efter derbyt mot Arsenal förra veckan. Han hade tajt om tid och blev tvungen att åka motorcykel för att hinna till flyplatsen. Coolt att se Villas-Boas hoppa upp på en HD utanför White Hart lane och bränna iväg mellan bilköerna.

– Som tack för hjälpen med träningsprogrammet åt Micke Syd skall jag få sjunga duett med  Per Gessle vid nästa turne. Jag tänker öva på ”Flickorna på TV2” och ”När alla vännerna gått hem”. Kanske……

– Många löpare har börjat göra bokslut efter Lidingöloppet, medans andra har kvar New York maraton eller andra lopp. Jag brukade längta till uppbyggnadsperioden som ofta varade mellan nov-mars. Man kunde bygga upp sig i lugn och ro utan stress. Vissa år satsade jag även på en inomhussäsong och mellan 84-95 deltog jag alltid i Militära VM i terränglöpning som brukade avgöras i jan-feb.

– Peppe Lindholm hade en lång trovärdig förklaring vad som menades med ”Morgonstund har guld i mund”  Jag undrar vars ”Vacker som en dag” och ”Smörja kråset” kommer från.

– Här är några slides från min förra föreläsningen om löpträning


– Tack alla läsare för att ni stöttat mig i kampen om att köpa en jukebox. Ja-rösterna leder med 14-4 men Lena vägrar i sten fortfarande. Och jag fattar ingenting. Till och med min bror Anders stöttade Lena ? Och han som har en DJ anläggning hemma på Söder där han står och kastar sitt hår!

– X-Kross gör marknadens bästa sportglasögon. Det finns kombinationer för både löpning, cykel, triathlon och skidor med glas so går att byta på 5 sekunder. Denna bild tog en av mina elever (Sigrid i 8 D) hon är grymt duktig på att fotografera. Detta foto tog hon med en Iphone 5. Du borde anlita henne, Johan Stegfors!

 

– Träningsmässigt har veckan varit en fullständig katastrof. Orkar inte gå in på detaljer.

– Tyresö fick bara 1-1 mot Piteå igår och SM guldet flög förmodligen. Piteå försvarade sig bra och ”våra utlänade” spelare Lisa Klinga och Emilia Appelqvist var bra i Piteå. I Tyresö var Caroline Seger och Marta grymt bra. 21-5 i avslut men bara 1-1. Tungt som fa…..

– På onsdag möter Tyresö Paris St Germain hemma på Tyresövallen. Då gäller det att fixa avancemang, annars blir säsongen svår att utvärdera.

– om jag ser bra ut nake…. Äh skit samma!

– Bäst just nu enligt broder Anders: att fyllt 41 år i veckan och fått Lulu Carters inredningsbok

– Bäst just nu enligt LG: Veronica Maggios nya + att få träffa alla Stockholmsvänner i veckanLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 57:e RW Blogginlägg


– ”Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din” (H. Hellström/E. Wing)

– Wilson Kipsang, Kenya 2.03.23 i Berlin maraton. En putsning av Patrick Makaus tidigare rekord med 15 sek. Kipsang höll en snittfart på 2.55 min/km ! Alltså fyra st 10 km lopp på 29.10 i rad. Oerhört bra och ofattbart fort. Testa nästa gång på gymmet att ställa in löpbandet på 20.5 km/h och spring 200 m så får du se.

– Min dotter Malin blev 2:a på Lidingöloppets 15 km lopp igår på 1.02 ( 1min snabbare än ifjol) Jag är mycket glad och stolt för hennes skull.

– Jag försöker träna så gott det går. Kör ganska mycket stavgång/löp i slalombacke. Bra puls, bra triceps och hyfsat macho. 

– Värvet hade en grymt bra intervju med Lars Winnerbäck förra veckan. kolla in genast.

– Sen älskar jag fortfarande Pådden med Ekwall/Mats Olsson. Jag tyckte det var roligt är dom hyllade  UFC/MMA kommentatorn/konfereciern Bruce Buffer (ni vet han med ”are you ready to ruuuummmblee”) Och jämförde på svenska arenor så är ljudet raspigt och kommentatorn säger ofta ”det är en bil felparkerad med reg nr YGH656. Måste flyttas genast”. Är ni med?

– Jag har kört mycket med TRX band på slutet, vilket ger bra effekt på löpmuskulaturen. Vid tidsbrist så kör jag 7 x 30 sek på cykel stenhårt. Med 1 min vila och kompletterar med 20 min TRX. Då är jag duschad och hunnit föna mitt tjocka hår på 50 min.

– Stefan Nilsson på Burmans Musik i Umeå har satt ihop fantastiska CD samlingar med powerpop, garagerock och andra roliga samlingar. Jag har köpt nästan samtliga.

– Jag åker med som ledare till New York maraton med min gamla arbetsgivare Springtime. Kommer att bo på Beacon Hotell på upper west side med Anders Szalkai och Odd. Dessutom var det en grupp på 15 personer som skulle vara 5 dar i Miami innan loppet. Då klev jag in som ledare där också! Miami och New York i 11 dar med allt vad det innebär av sol, glädje, shopping,utflykter, världens största maraton, morronjoggar i Central Park. Dessutom har jag  några adepter som springer. Äntligen har Patrik Yderberg fått ordning på skador och förkylningar. Jan sprang ett bra pass igår på 1.40 tim. Nu är både han och Hasse Lodin i Portugal en vecka och tuggar kilometrar.

– Jag blev kvar på Runners World ändå! Chefredaktören Stefan Larsen gillar mig och sa att jag inspirerar löpare på alla nivåer. Jag visste det ! Däremot är Patrik Groop skitsur på alla. Hans HV71 ligger hjälplöst sist i elitserien. Eller SHL som det så töntigt heter.

-Fitness Magazine tjejerna imponerar verkligen. Dom springer Lidingölopp, lyfter marklyft, kör crossfit satsar på New York maraton, gör en bra tidning. Dessutom är dom skitsnygga allihop.

– Tyresö FF ger inte upp SM guldet. Det finns chans fortfarande att Umeå och nåt fler lag tar poäng av Malmö. Eftersom Tyresö vinner resten av sina mtcher så får jag nog gå på fotbollsgalan ändå i min gråa Tiger of Sweden kostym. Nästa lördag åker jag till Piteå och hjälper laget och veckan därpå är jag i Stockholm när Tyresö möter Paris St Germain i Champions League. Tränaren Tony Gustavsson är en av de bästa tränare jag jobbat med. Engagerad, skicklig och brinner som faan för fotboll. Hans videoanalyser håller världsklass.

– Både Claes Åkesson och Mårten Klingberg har fått fart under skorna. Ålder är inget. Motivation är allt.

– The Strypes är grymt bra. Köp eller ladda hem.

– Bäst just nu enligt broder Anders: Hans 10:e maraton 3.39 i Berlin idag samt skivbutiken Hardwax

– Bäst just nu enligt LG: stavgång/löpning i slalombacke och Toscabullar från CoopLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 56:e RW blogginlägg


-”Mycket vatten skall rinna under många broar innan jag glömmer dig!” (Veronica Maggio/Frida M)

– Renato Canova som tränar några av världens bästa maratonlöpare har ändrat om träningsfilosofin en del. Hans adepter är bäst just nu. 

1. Han tycker fart är viktigare än distans. 

2. Träna långa pass i den tänkta maratonfarten

3. 9 mån innan loppet – korta intervaller och backe

4. 6 mån innan loppet – snabbdistans och långintervall

5. 3 mån innan loppet – 20-30 km pass i tävlingsfart

– 

– Mera Patti Boyd-bilder på henne och George Harrison (för din skull, Karolina Westberg)

– Bäst i Sverige och bäst i världen (Caroline Seger och Marta)

– Anders Szalkai 17 år med moderiktigt pannband och små splitshorts. Det var inte bättre förr. Bless !

– Steven Gerrard har varit på topp i 15 år och presterar fortfarande mycket bra. Stark karaktär och ledaregenskaper som gör honom till en perfekt tränare för Liverpool när han lägger av. Och han har en skitsnygg fru också.

– Härliga minnen från Thailand för 4 år sen. Training Camp med Springtime i 4 veckor. Eftermiddagslöpning med Sveriges snyggaste 51 åring, Blossom Tainton-Lindqvist. Hon tränar varje dag, hon showar, sjunger, yogar, springer, rider och föreläser. Alltid pigg och glad. Men det är nog tack vare hennes man Hasse.

” Vi spelar inte bara på resultat. Det ska vara en upplevelse. Folk skall få gåshud av att se oss spela”! (Dortmunds tränare Jurgen Klopp) 

– Denna helg har jag och Anders Szalkai haft årets sista löpkurs i Göteborg med personal från Dfind Finance, Ikea, Intersport mm. Löpteknik, backträning, föreläsning och intervaller. Mycket trevligt med hängivna människor som vill lära sig mera om träning och löpning. Skönaste liraren är Niklas Aubell som gillar löpning, skidor, triathlon, klättring mm. Mycket hängiven kille med massor av energi.

– Peppe har rakat sig skrev han i ett sms häromdan. Jag är skeptisk 

– Mycket bra musik som släppts på slutet. Lars Winnerbäcks nya med gästspel av Thåström är lysande. Richard Buckner, Weeknd och Dregen är också värda respekt. Nästa helg kör jag en musikhelg med mig själv.

– Träningsmässigt måste det hända nåt snart. Stavgång i slalombacke,lätt backträning, lätt intervallträning samt nåt pass Trx är vad jag rapporterar. Nästa vecka hoppas jag på nåt mera.

– Om jag ser bra ut naken? = Sådär 

– Löpningens sju olika farter i stegrande följd med lugnast först och snabbast sist: långpass -distans -tröskelfart- syreupptagningsintervall -tempointervall- tävlingsfart- överfart. Hur många brukar du testa ?

– Runners Worlds chefredaktör , Stefan Larsén skrev som vanligt en lysande krönika i nya numret. Där nämnde han att vissa f.d elitlöpare brukar tycka att 5-42 km är de riktiga löpsträckorna och klarar man inte ”skamgränsen” så är man inte löpare utan motionär eller ”lallare”. Jag älskar alla som springer och vill må bra eller utvecklas. De flesta av dom jag hjälper med träning är motionärer som vill bli lite bättre. Men jag har använt ordet lallare i vissa sammanhang. Undrar om han menar mig ? Då får jag kanske sparken och detta blir mitt sista inlägg ? Vi får vänta och se. Men han brukar skicka snälla mail när jag lämnar in mina krönikor och han sa att han saknar mig när jag flyttade hem till Umeå.

– Prova 7 x 30 sek max på cykel (125 kadens/450 watt) med 1 min vila + Trx-mage-arm-ben före frukost. Då får ni känna på efterförbränning och skön känsla. Totalt 35 min

– Fortfarande ger mina elever mig mycket glädje och sköte sig klanderfritt. Det har gått 5 veckor  av terminen och vi får se hur länge det håller i sig. 

– Jag vill köpa en jukebox men Lena säger nej. När man är gift borde båda få bestämma.Om jag vill och har sparat pengar och hon säger nej. Det betyder 1-1 i röster. Kan inte ni kära läsare rösta JA eller NEJ så blir det bredare underlag. Jukebox är coolt, snyggt, roligt och ger mig glädje. Kom igen !

– Bäst just nu enligt broder Anders: 10:e maran i Berlin. (Bra brorsan, det trodde jag inte för 10 år sen när du var slö och lat och inte ens ägde träningskläder)

– Bäst just nu enligt LG: Hösten, Lisa Miskovsky, Cola Zero och att jag kanske får vara kvar på Runners World trots att jag använt ordet lallareLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*