Blogg

Mitt 66:e RW Blogginlägg


– ” Walk on, walk on with hope in your heart. And you´ll never walk alone”! (Liverpool FC:s kampsång)

–  9-12 maj åker vi till Liverpool och ser sista matchen i Premier League mellan Liverpool och Newcastle. Kanske om titeln.

– Det var 1700 sökande till Asics-utmaningen i samarbete med Asics-Runners World-Garmin. Och nu har Vanessa och Jonas plockat ut de fem löparna som skall delta.(och slutligen springa Stockholm Maraton 2014) Det blev en bra blandning av ålder, målsättning, träningsbakgrund och kön. På lördag den 7 dec har vi första träffen i Stockholm. Då blir det presentation från Asics, Runners World, tester, utprovning av kläder och skor, samt ett träningspass. Sen gör jag iordning 4 veckors-träningschema för varje klient. Nästa träff är i februari. Då skall vi stämma av hur det fungerat så långt samt jag kommer föreläsa om träningslära. Dessutom skall vi hinna med två träningspass. Håll koll i tidningen och på nätet hur projektet fortskrider.

– Signaturen Steve P tyckte jag tog åt mig äran av kavajreglerna i förra numret. I Värvets avsnitt 99 ringde Kristoffer Triumf upp Johan på Brothers och frågade om lite kavajregler.Tack Johan på Brothers och hoppas Steve P är nöjd.

– Jag fortsätter att jobba en del åt Springtime även fast jag flyttat till Umeå. Jag sitter i ett sportråd och ansvarar för löpledarna till de olika Training Camp veckorna. Själv åker jag till Portugal v 12-13 i samband med Runners Worlds tema veckor. Vi har med Jonas Buud, Peppe Lindholm, Sofia Hedström, Gysing, Jonas Lund, Nina Eriksson, Mikael Näslund Hasse Castergren, Kinna Nilsson och många fler. Fokus på löpning, styrka för löpare, rörlighet för löpare och föreläsningar för löpare. Det blir två fina veckor. Kolla mera på Springtimes hemsida.

”Jag kan vara ditt plåster ett tag. Men alla vet att plåster faller av”   och ” Vi har trummor, ni har inga trummor om ni undrar det”  Utdrag ur två av låtarna Oskar Linnros framförde på Idun i Umeå i onsdags. Skickligt, bra ljud och en massa hits under 70 minuter. Trevlig kväll. Min dotter Malin skämdes dock att hennes 55 åriga pappa var på samma konsert som henne. Hon höll sig på behörigt avstånd kan man säga. Jag hotade henne att jag skulle ställa mig längst framme vid scenen och slita av mig Tshirten och visa mina 70 tals-moves. Hon hade panik innan hon förstod att jag skojade..

– Mina fotbollelever i åk 9 skulle lägga in en spotifylista i min telefon. Då blev jag ”Instarapad” där dom tog bild på sig själva och skrev att jag tyckte dom var mina favoritelever alla kategorier. Dom är superbra och trevliga på alla sätt, men man får inte ha favoritelever i kommunala skolan. Men när jag tänker efter har jag bara favoritelever.

– Ni skall få ett utkast på mina favoritskivor under 2013.

1.Håkan Hellström ”det kommer aldrig vara över”

2. Darden Smith ”Love calling”

3. Jason Isbell ”Southeastern”

4. Prefab Sprout ” Crimson/Red”

5. The Strypes ” Snapshot”

6. Daft Punk ” Random access memories”

7. Mattias Hellberg ”Gurimolla”

8. Lars Winnerbäck ”Hosianna”

9. Mando Saenz ”Studebaker”

10. Drake ”Nothing was the same”

11.Arcade Fire ”Reflector”

12. Veronica Maggio ”handen i fickan fast jag bryr mig”

13. Sibille Attar ” Sleepyhead”

14. Disclosure ”Settle”

– Jag har ett jättefint musikrum med skivor i hyllor och på väggar. Samt fina inramade foton på artister och filmstjärnor. Jag har även lite fina böcker på väggen. Bowie, Håkan Hellströms texter, 1001 album du måste höra innan du dör, boken om Pet Sounds samt givetvis Erik Niva. Även fotoboken av Philip Townsend med alla coola Stones och Beatlesbilder får plats. Världsklass !  Och kolla bilden på Thåström.

– Zandra Buud efterlyste min tid på 10 km roddmaskin. Jag testade i veckan och hade 42.25. Jag har inga referenser på hur bra det är. Men fan vad trött jag var i både flåset och händerna.

– Jag har kommit igång med fysträningen för Umeå IK. Nu har 8 st varit på landslagsamling ( 6 svenska och 2 finska spelare) Och en del spelare är så unga att dom går i skolan fortfarande och kommer inte loss på några av förmiddagslöpningarna. Så hittills har det varit sådär. Nu skall vi justera lite av samlingstiderna och se om det blir bättre. Skall jag ha ansvaret för deras fysiska status måste jag ha koll på alla spelare och minst 90% närvaro. Hoppas det blir bättre närmsta tiden. Emma Berglund och Linnea Ågren ser dock ganska bra ut. Sen fick Elin Landström och Lina Hurtig beröm av Pia Sundhage på lägret.

– Agnes är väldigt bra i ”Så mycket bättre”. Fullblodsproffs

– Filip Hammar har haft en tung vecka med sin 2 veckor gamla dotter. Förra veckan diskuterade Filip&Fredrik våtservetter vid bajsbyten. Denna vecka är han övertygad att hans 2 veckor gamla dotter hatar honom? Så fort han kommer i närheten av henne gråter hon. Han har testat allt men hon bara grimaserar och gråter.

– Peppe har fått igen sina finnar på överkroppen. Slarvig hygien och smutsiga träningströjor är förklaringen.

– En bra intervall som vi körde i torsdags: 10 x 600 m med 1 min ståvila. Under varje 600 hundring har jag sprängt in ett snabbt 100 m parti. (1:a loppet 500+100m snabbt, 2:a loppet 400+100snabbt+100 m lugnt. 3:e loppet 300 m + 100 snabbt + 200m lugnt. 4:e loppet 200+ 100 m snabbt+ 300m lugnt, 5:e loppet  100 m + 100 m snabbt + 400m lugnt upprepa detta 2 serier)

– Det har varit tyst om Sara Carbonero ett tag. (Casillas flickvän) Jag efterlyser henne nu.

– Jag gjorde en undersökning av huvudet i torsdags och väntar svar nästa vecka. Träningsmässig har denna vecka innehållet några hyggliga intervallpass med UIK, roddmaskin 10 km, 6 x 4 min på crosstrainer samt TRX styrka och lite vanlig styrka. Jag känner mig stark muskulärt med som en lallare rent konditionsmässigt.

– Däremot är min dotter Malin riktigt bra just nu. Lång Fartlek 8-6-4-2 min med 2-2-1 min vila samt 7-5-3-1 min med 2-2-1 min vila. Det blir 36 min snabb löpning och hon hann 11.6 km med joggvilan!

– Ikväll har IFK Umeå Klubbfest. Hasse Nilsson har tagit fram sin kavaj med axelmuddar och Dressmanskjortan och borde få lite priser för hans insatser för klubben. Micke Grahn skall försöka fostra Nicke Berglund och Kristoffer Österlund hur man uppför sig. Lycka till säger jag. Jag har skänkt 5 par Nike splitshorts som Malin och Hasse får dela ut till lämpliga kandidater. Undrar hur många dom blir på långpasset imorgon?

– Bäst just nu enligt broder Anders : Star Trek boxen ??!!

– Bäst just nu enligt LG: Breaking Bad och mina nya Timberlandkängor


Nr 6 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Sommar, sol och löpning! Smarta tips inför semesterträningen
  • Känn  in farten med enkelt test
  • 11  snabba skor i stort test
  • Frida Karlssons favoritpass
  • Så rehabtränar du Löparknät
  • Dopingreglerna ALLA ska ha koll på
  • Allt om löpningen på Friidrotts-VM
Bli prenumerant

Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 65:e RW Blogginlägg


– ”Du kanske aldrig får den du vill få, men du får mig” (Håkan H)


– Jag har börjat fundera på vad jag skall göra eller skriva om när det kommer till mitt 100:e blogginlägg. Givetvis skall ju Zandra Buud få ett omnämnade som tyckte jag skulle fortsätta numrera inläggen. Och Danne Blom som läst och kommenterat flitigt. Peppe måste också finnas med. Och en hyllning till alla bra kvinnor/tjejer jag känner och träffat. Ja ja det är bara 35 inlägg kvar.

– Inget fotbolls VM för Sverige. Fy Christiano Ronaldo ! Fy publiken som buade under Portugals nationalsång. I övrigt inget att älta i denna blogg.

– Lite kavajregler: Alltid knäppt när man står upp. Knäpp gärna upp när du sitter ner. Nedersta knappen skall alltid vara oknäppt. På en treknäpptkavaj gäller regeln ”maybe, always, never”. Alltså översta knappen valfritt, mittersta knappen alltid knäppt och nedersta knappen aldrig knäppt. Bra at veta när ni skall röra er i de coola kretsarna och hämta priser mm. Undrar om Mårten Klingberg visste detta?

– Förra veckan var jag i Stockholm/Tyresö tors-sön. Champions League match och slutliga tester på spelarna. På söndag kväll skickade jag program till alla Tyresöspelare för perioden fram till 6 jan. Och på måndag kväll träffade jag Umeå IK.s spelare och ledare som ett avstamp mot 2014. Det kändes bra och jag fick ett fint mottagande. Vi har kört igång med löpning och styrka eftersom dom redan haft sin viloperiod. Det är många i föreningen som gjort ett bra jobb med ekonomi och spelarrekrytering/utbildning. Skönt att Emma Berglund är tillbaka i full träning igen. Hon behöve både på planen och omklädningsrummet.

– Filip Hammar (Filip&Fredrik) har blivit pappa till lilla Ilse. Dom bekymrade sig mest för att det krävs många våtservetter för att få bort alla bajsrester när lilla Ilse bajsat. Och jämför att när dom själv bajsar så tar dom lite torrt papper och sen är det bra?!

– Har ni börjat träna löpning än ? Eller kör ni alternativ träning eller vilar? Passa på och kör distanspass när det fortfarande är bra underlag och de flesta av er kan löpa på terrängspår.

– Om en löpare tränar sju dar i veckan och kör två kvalitetspass/veckan så blir analysen ofta: Bra planering, innehåll och ca 30% kvalite :  Om en löpare tränar 4 dar i veckan och kör två kvalitetspass blir ofta analysen: Det är för hårt med 50% kvalite? Den enda han/hon gjort är att ta bort tre dar med distanspass ??

– Jag fick ett par Asics  Gel Super J 33 av Vanessa Åsell- Tsuruga på Asics häromdan. En lätt lågprofils sko för snabba pass och tävlingar. Jag återkommer när jag kört några pass att prata om. Nu glider jag omkring med dem på idrottslektionerna och flashar för mina elever med dem.

– Norge har fått en världsmästare i Schack. En 22 åring som heter Magnus Carlsen vann mot en Indier med 6,5 – 3,5. Norskt television sände alla matcher direkt i TV ? Killen har memorerat 2000 partier i skallen. Imponerande! Patrick Ekwall var måttligt road av detta och jämförde schack med poker och brädspel. Men han hade en rolig poäng när han sa att: ” I schack är enda gången där gången kungen är trogen”!

– Jag försöker bygga upp min kropp igen. Det går hyfsat men knät och huvudet är inte bra. Den 28 nov skall jag på ny stor kontroll av hjärnan bland annat. Fram till dess springer jag mina backintervaller, cyklar och kör styrka. 

– Eleverna på min skola (Bräntbergsskolan åk 7-9) gillar oftast One Direction, Justin Bieber och vissa Håkan Hellström och lite hip-hop. Men jag har en tjej i åk 9 (Evelina) som även gillar Elvis, Electric Light Orchestra och är besatt av James Dean. Det är lite kul tycker jag.

– Fem bra plattor just nu: 1. Dr Feelgood, Veronica maggio, Arcade Fire, INVSN och Prefab Sprout

– Bäst just enligt broder Anders: Hornstull och vinterlöpning

– Bäst just nu enligt LG: vinylskivor och röda Pollygodisar


Antal kommentarer: 1

Mårten Klingberg

Tjena LG, Svaret på din kavajfråga är: Ja, det visste jag. Om du hittar en enda bild på mig där jag står upp med felknäppt kavaj bjuder jag på grogg. Jag lovar att tänka på dig 28:e. Jag lider med dig, min vän, och önskar så att du ska bli bra.Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 64:e RW Blogginlägg


” Stay brown brother” (Steve Galloway när jag kom från Portugal)

– Har tillbringat 4 dar i Stockholm/Tyresö för Tyresös sista match för säsongen. Dom presterade sin bästa halvlek på 2 år när dom körde över Fortuna Hjörring med 4-0 i Champions Leagues 1/8 dels final. En fantastisk uppvisning i anfallspel och snabbt passningsspel. Fina mål också där Vero Bouqetes frispark i krysset var extra vacker.

– Visste ni att ”ICA-Stig” (Hans Moseson) var bandkamrat med Ulf Dageby i rockorkestern Nationalteatern på 70-80 talet.

– Idag gjorde jag också de slutliga testerna på Tyresös spelare. Nu har jagvärden för att kunna skicka ut individuella program fram till 6 januari. Bland annat styrketester på ben( 5 snabba benpress på 110 kg med fötterna högt och lågt) stående rodd på 25 kg (max antal reps) liggande chins (max antal reps) draken med 10 kg vikt. Jag kollade även pulsfall i olika farter med löpning på band. Jag var mycket nöjd kan jag säga. 

– Fotbollsgalan kan man säga mycket om, men att ta in ”idolerna” och låta dom slakta Bruce Springsteens Born to run som underhållning känns inte bra. Och ingen bad ens om ursäkt efteråt. (kolla Markus Larssons krönika i söndagens Aftonblad)

– Det var 1700 sökande till de 5 platserna i Asics-utmaningen! I fredags så satt Jonas Lund från RW och Vanessa Åsell Tsuruga från Asics och valde ut vilka som blev dom lyckliga. Spridning i ålder, kön och löpform var några kriterier. Dom får en massa utrustning från Asics, en GPS klocka från Garmin, tester på Asicslabbet, träffar i Stockholm samt träningsprogram och rådgivning från mig fram till Stockholm maraton 2014.

– Vi får en ny skön rockklubb-restaurang mm som öppnar snart i Umeå. Den heter ”I´ts only Rock N  Roll” och kommer bjuda på riktiga amerikanska hamburgare och rockmusik flera dar i veckan. En av ägarna är John Eden som är sångare i Wolfman Jack och en hängiven löpare. Han sprang bland annat Stockholm Maraton i år. Jag ser fram emot öppningen och har erbjudit mig att hålla i after run kvällar. Då kanske jag får sjunga lite på scenen…..

– Malin och hennes kompis kom hem fån Springtimes Training Camp i Portugal igår. Två veckor som ledare för seniorträning. Dessutom han hon med 27 mil löpning + lite yoga + crossfit. Brun var hon också.

– Hyggligt med egen träning på slutet. Lite backpass, tuffa cykelpass, mesiga crosstrainerpass och styrka. 

– Agnes och Ken är riktigt bra i ” Så mycket bättre”

– Imorgon blir jag fystränare i Umeå IK igen. Tillsammans med dottern bland annat. Spännade att se vad deras unga lag kan göra. Och hur mycket träning dom tål. Det blir inte så mycket ballonger, serpentiner och kladdkaka. Möjligtvis efter träningarna.

– Broder Anders vill ha hjälp med sub 40 min på 10 km, sub 10 tim på 100 km samt medalj på Ultravasan nästa år. Bra broder.

– Bäst just nu enligt Broder Anders: Målsättningar

– Bäst just nu enligt LG: Tack för 2 underbart roliga år med Tyresö FFLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 63:e RW Blogginlägg


– ” Vi är i ett Fuck-it mode!” (Icona Pop hos Skavlan)

– Jag hade fina dagar med Springtime i Miami och New York. Först 5 dar i Miami med 15 resenärer. Morronjogg kl 07.00 på Miami Beach, en föreläsning om träning, lunch på stranden, utflykt till Key West, Everglades, fina middagar och fika på Starbucks samt lte shopping.

– Ny tatuering på Miami Ink. Amnesty International symbolen. Jag känner mig stencool.

– Hemingway-special på Sloppy Joes bar i Key West. Livemusik och legendariska foton på väggarna.

– Flodbåtsutflykt i Everglades med alligatorer och ormar.

– I New York var vårt fokus på att få resenärerna/deltagarna i ”Fuck-It mode” för loppet. Vi körde morronjoggar i Central Park så dom fick känna på målgången. Passerade Dakota-building på mornarna (där John Lennon sköts 1980 och Yoko Ono bor kvar fortfarande) Anders Szalkai berättade detaljer om sina egna New York maraton och gav tips till resenärerna.

– Tyresö vann med 2-1 på bortaplan mot Fortuna Hjörring igår. På torsdag är det retur hemma i Tyresö. Nu är kvartsfinalen nära. Jag kommer vara på plats på torsdag. Christen Press gjorde båda målen igen! LDB Malmö förlorade hemma med 2-1 mot Wolfsburg , men gjorde en bra match och kanske har en liten chans att vända på bortaplan?

– Vi hade med oss Kristin Kaspersen och rapparen Petter som maratondebutanter. Både gjorde jättebra debuter och kom i mål på 4.23 resp 4.29 och var både fräscha och sugna på fler lopp. På fredagkvällen hade vi en fin middag på Marcus Samuelssons restaurang Aquavit (en Michelin-stjärna) Jag pratade träning och Petter och Kristin berättade om sin väg fram till loppet, samt pratade om sina nysläppta böcker.


– Nu är det dags att börja summera säsongen och sätta nya mål. När du gjort det så är det läge att ha några veckor lugnare träning och alternativ träning. När suget efter löpningen är tillbaka är det dags att dra igång grundträningen. Allt detta har jag skrivit om i senaste numren av Runners  World. På grund av stor efterfrågan kommer jag att ha några artiklar med träningsprogram att klara molen på sub 40, sub 50 och sub 60 min under våren. Kanske även halvmaratonprogram om det finns utrymme.

– Nu är ansökningsblanketterna klara på nätet för Asics utmaning om vilka fem löpare som skall få: träningsprogram, tester, utrustning, GPS klocka från Garmin mm. Gå in på runnersworld.se och ansök du med.

– Gårdagens inköp på Burmans Musik

– Dotter Malin och Anna Jonsson är i Portugal som ledare på Springtimes seniorveckor. Härliga seniorer som älskar att delta på allt möjligt. Dom kör både löpskola, intervaller, bergspass och morronjoggar. 

– Min egen träning då? Tackar som frågar. morronjoggar, styrka och några bra backpass finns med. Det går hyfsat med farter som är helt ok. Veckan skall bestå av mitt specialpass som heter ”LG:s kombo”  4 x 1 min i backe (medelhårt) + 2 x 1000 m (hårt) vila 2 min + 4 x 30 sek backe (stenhårt) Muskeltonus, fart, syreupptagning coh styrka i en perfekt symbios.

– Jag , Szalkai, Odd och Anders Forselius delade på en svit på Beacon Hotel, upper west side. Forselius är en rolig kille. Kuskar runt i världen med en ryggsäck som innehåller: en dator (Mac), en Ipad, en systemkamera, en liten kamera, sladdosa, jeans, skjorta, jacka, 2 par skor, några shorts, några tröjor, några strumpor) Han springer et maratonlopp i veckan i olika länder och är logistikens okrönte mästare. Dessutom älskar alla kvinnor honom. Kolla hans bloggpå runnersworld.se

– Mina elever på Bräntbergsskolan har fått fördjupnings-uppgifter. Årskurs 7 har ett Må-bra projekt där dom skall ändra en ovana under två veckor och reflektera om dom mår bättre. Alltifrån att äta frukost, lägga sig tidigare på kvällarna, sluta bita på naglarna och minska på datortiden. Årskurs 8 har en uppgift om de vanligaste skadorna och hur man undviker dom. Årskurs 9 skall göra ett träningsprogram åt sig själva avseende kondition eller styrka. Dom skall följa det under 2 veckor och reflektera om effekterna. Många ambitiösa arbeten har jag fått in. Dessutom har Evelina Wing och jacob Beshir gjort sin PRAO hos mig denna vecka. Dom har planerat och hållit i lektioner på ett imponerande sätt av två femtonåringar. Plus lite inventering, tvätt av matchställ och städning av mtrl-förråd. Som belöning bjöd jag dem på lunch på Restauang Marias på fredag.

– Bäst just nu enligt broder Anders: Planering av nästa säsong samt att leka DJ hemma vid Hornstull

– Bäst just nu enligt LG: Musikrummet och framtidenLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 62:a RW Blogginlägg


” when you hit the wall, fly over it”( maratonlöpare med attityd)
 – New York maraton är över. 47000 deltagare, 2,5 miljon åskådare på gatorna, 330 miljoner TV tittare, 5 stadsdelar, en Kenyan som vinner och Szalkai 2.39
 


– vet ni skillnaden mellan en skyskrapa och ett höghus? Gränsen går vid 130 m. Över 130 m = skyskrapa. Under 130 m= höghus


– Springtimes resenärer skötte sig utmärkt. Massor med genomförda lopp och massor av glädje. Vi har haft en bra uppladdning och härlig sammanhållning. Att nämna namn blir svårt. Men Andreas Wallin som börjat ett nytt liv efter ha haft kraftig övervikt i många år klarade maran galant. Rapparen Petter med fru 4.29, Anders Forselius 4.30
 – Lou Reed lämnade oss tragiskt förra veckan. Lyssna på ” perfekt day” och gråt lite. Han blev 71 år
 När han var 17 år tyckte hans föräldrar att han var konstig och bad en läkare undersöka honom. Läkaren tyckte han visade ” homosexuella” tendenser och gav honom elchocker i flera år!? Läs artikel om Lou Reed som Jan Gradvall skrev i Expressen förra veckan.
 – Springtimes VD Patrik Yderberg satsade friskt. 5 km passeringar 21.10-21,25-21.55. Till 18 km låg han på sub 3 Tim. Men sista milen tog 61 min. Och 3.26 i sluttid. Tapper inställning. Nya utmaningar väntar
 


– En alligator är snällare än en krokodil. En alligator har bred nos oich en krokodil spetsig. En alligator är mörkbrun och en krokodil ljusbrun/ grön. Bara så ni vet


– nu börjar jag om med 10 nya adepter som jag skall coacha. Fem via kommande Asicsprojektet, Hasse Lodin, Yderberg och 3 till
 
 Jag , Odd och Forselius


– fina morronjoggar i Central Park och möten och shopping och annat roligt har veckan bjudit på. Nu skall jag hem och ta tag i min egen kropp. Som ni märkt har jag inte kommenterat eller lagt ut nakenbilder på mig på slutet. Det beror inte på att jag blivit mogen utan på avsaknad av bra form.


– snart dags för 1/8 delfinal i Champions League för Tyresö. Tjejerna är i bra form. Så det kan bli skoj. Sen får vi se vad som händer i Umeå IK med tränare och spelare. Ett ungt och intressant lag.
 


– kolla min nya tatuering. Gjord på Miami Ink. Amnesty International symbolen. Hur coolt som helst
 
 – bäst just nu enligt Broder Anders: Bajen fotboll
 näst just nu enligt LG: New York och Miami InkLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Blogg

Mitt 61:a RW Blogginlägg


– ” Vi spelar inte bara på resultat. Det skall vara en upplevelse att se oss spela”!( Jörgen Klopp tränare Dortmund)
 – Sitter i Miami efter en härlig dag med morronpass, löpteknik. Föreläsning om löpning, lunch på beachen, eftermiddagskaffe på Starbucks. Ikväll middag med Lodin och gänget
 


– veckan har varit bra träningsmässigt med 3 bra löppass och bra crossfitwodar och cykelintervaller. Kanske, kanske en liten ljusning
 – stannar 5 dar i Miami innan jag tar med mig gruppen till New York i 6 dar. Eleverna har höstlov så jag behövde bara ta 3 dar tjänstledigt utan lön.
 – Runners Worlds samarbetesprojekt med Asics kan bli kanonbra. Kolla kommande nr av RW och anmäl intresse. Samt kolla in appen ”My Asics”
 – Bosnien-Sverige 0-1. Lotta Schelin på straff
 – Jag har massa egobilder från Miami. Omoget tycker Malin och fru Lena. Bekräftelse och kompensation för jögt hårfäste och tveksam löpform, säger jag
 


– Liverpool – West Bromwich 4-Den ska jag köpa och så vill jag ha den signerad också =) Kram!1. Suarez 3 , Sturridge 1. Sturridge leder skytteligan.
 – christen Press gjorde vackert mål gör USA. Plus sina 23 mål på 20 matcher i allsvenskan.
 

 – Kolla in Israel Nash, amerikansk singer/songwriter
 – Hanna Ljungberg gjorde 39 mål på 21 matcher 2003
 


– undra om Blogpress appen funkar nu? Jag skall skriva jätteroliga saker när jag kommer hem igen
 – jag älskar mina elever på Bräntbergsskolan. Verkligen!
 – bäst just nu enligt broder Anders: Tacos från Taco-bussen och min skinjacka
 -bäst just nu enligt LG: egobilder för bekräftelse och hygglig löpformLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*