Häng på #rwjulchallenge – vinn en löparhelg i Järvsö!

Häng på #rwjulchallenge – vinn en löparhelg i Järvsö!


Med 24 dagar kvar till jul är det nu dags för årets sista #rwchallenge: Spring minst 2,4 kilometer per dag eller 24 kilometer per vecka under december månad –  då har du också chansen att vinna en löparweekend med RW-podden i maj!

Genom vår Facebook-grupp RW Runstreak 2021 vill vi genom olika träningsutmaningar motivera till regelbunden, kul och givande träning. Över 2 600 löpare är med och inspirerar varandra – och du är förstås också välkommen att hänga på.

Under november körde vi #RWläsarnasutmaning som handlade om att få in lite basmil. Med start den 1 december, med 24 dagar kvar till jul, är det dags för #rwjulchallenge: Spring minst 2,4 kilometer per dag fram till julafton – eller 24 kilometer per vecka under december månad!

Den här utmaningen kan du alltså antingen genomföra som en 24-dagarsstreak då ditt enda mål är att springa minst 2,4 kilometer per dag från 1 december fram till och med jul. Ja, du springer på julafton också – sen får du pusta ut under mellandagarna.

Har du svårt att hinna med det under årets sista månad? Då kanske den andra varianten, att samla ihop minst 24 kilometer per vecka under december, passar dig bättre. Då springer du när du vill och hur många gånger du vill under veckan – ditt enda mål är att få ihop minst 24 kilometer per vecka under december.

Eftersom den första veckan börjar på en onsdag (v 48) och den sista veckan slutar på en fredag (v 52) är två av decembers fem veckor lite kortare – men du har fortfarande fem dagar att sprida ut din träning på under dessa kortveckor för att komma upp i 24 kilometer.

Vi hoppas att du hittar en variant som passar dig bra – och att du vill dela med dig av din träning och dina upplevelser till alla löpare som antar utmaningen och är med i vår RW Runstreak 2021-grupp på Facebook.

Har du inte Facebook kan du förstås anta utmaningen ändå – håll ögonen på runnersworld.se för uppdateringar och inspiration.  Tagga också gärna dina inlägg med #RWrunstreak2021 och #RWjulchallenge.

Tävla om löparhelg med RW-podden i Järvsö!

Det är inte bara kul och inspirerande med en träningsutmaning som #rwjulchallenge – du kan också vinna ett fint pris genom att delta: en långweekend för två på RW-poddens löparhelg på Camp Järvsö den 5–8 maj 2022.

Så här gör du för att ha en chans att vinna:

  • Gå med i vår runstreakgrupp på Facebook
  • Följ oss på Instagram
  • Genomför en av varianterna på #rwjulchallenge under december
  • Tagga dina inlägg och/eller bilder med #rwjulchallenge
  • Berätta hur du klarade #rwjulchallenge och motivera varför du och en vän vill hänga med till löparhelgen med RW-podden. Din motivering postar du i kommentarsfältet till den bild vi lägger upp på nyårsdagen (1 januari 2022) i vår runstreakgrupp på Facebook.

I början av januari drar vi en vinnare bland alla som genomför #rwjulchallenge enligt ovan, som får ta med en kompis till RW-poddens löparhelg i Järvsö (vinnarna meddelas av oss).

Lycka till – och god jul!Lämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Så värmer du upp på bästa sätt – fem enkla steg

Inför ett kvalitetspass eller en tävling är en ordentlig uppvärmning alltid att rekommendera. Så här...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Våga testa nytt träningsupplägg!

Nu är en perfekt tid för att testa ett nytt träningsupplägg. Här är två bra...

Läs mer

Variation – nyckeln till framgång

Att träna löpning är nyckeln till att bli bättre på att springa. Men mer av...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Rätt fart – och rätt vila

Lär dig hur en viss fart ska kännas – och vilken typ av vila som passar bäst för olika intervallpass.

Läs mer
Fyra enkla steg till högre fart

Med de här fyra knepen lär du dig att springa snabbare – perfekt träning inför till exempel ett lopp.

Läs mer
Träna smart och effektivt – med tre nyckelpass

Tiden är knapp för många löpare, så det gäller att träna effektivt när man väl sticker ut på sin löprunda....

Läs mer