Det här är TEAM ASICS GO RUN IT

Det här är TEAM ASICS GO RUN IT


Precis som inför förra årets ASICS Marathongrupp har intresset bland er läsare varit stort. Tack alla ni som ansökte till TEAM ASICS GO RUN IT!

Vi har gått igenom era ansökningar och valt ut fem löpare som under 2015 kommer att få träna inför och sedan utföra en rad olika löparutmaningar. Även om du inte är en av de fem utvalda här nedanför kan du ändå få stor hjälp i din egen träning genom att följa gruppen. Du kommer att få lära känna och inspireras av dem både i tidningen och här på hemsidan.

TEAM ASICS GO RUN IT
Fem löpare som är beredda att ge allt för att utvecklas. De gillar att testa sina gränser, att satsa mot nya mål och är inte rädda för att befinna sig utanför komfortzonen.

De är TEAM ASICS GO RUN IT. 

SANNA BRYNGELSSON
För mig är löpning ett sätt att koppla av från vardagen, träffa härliga människor och att uppleva världen. Jag sökte till gruppen för att jag älskar utmaningar och vill testa mina egna begränsningar, då jag tycker om såväl den fysiska som den mentala utmaningen inom löpning.

Min drivkraft kommer ifrån att jag vill klara av de utmaningar som jag ställs inför, jag avskyr att känna mig begränsad! Jag blir inspirerad av människor som jobbar hårt för att nå sina mål och gör det de brinner för.

ANDERS LARVIA
Jag har sprungit till och från sen tonåren, till en början för att gå ner i vikt, efter hand för att väga upp ett osunt leverne och numera för att prestera. Jag vill få hjälp med struktur i träningen för att ta min löpning till nästa nivå.

Jag har ett drömmål som jag hoppas kunna uppnå innan det är dags att sadla om till ultra; att springa maran i sub4-fart. Förhoppningsvis kan TEAM ASICS GO RUN IT hjälpa mig ett steg på vägen.

JOSEFINE ANTONSSON
Jag har joggat och sprungit i säkert 15 år. Löpning för mig är både avslappning och utmaning. Jag jobbar, har tre små barn och bor några mil från närmaste löparklubb – det gör att jag sällan har möjlighet att träna tillsammans med andra. Jag är så glad över att få den här chansen!

Jag älskar att tävla mot mig själv (och andra) och är nyfiken på att se hur bra jag kan bli.  Jag har sprungit milen på sub40, vilket var förra årets mål. Nu behöver jag inspiration och framför allt kunskap från andra för att kunna ta löpningen ett steg längre. 

MARCUS HARTMANN
Den löparresa jag gjort sedan starten 2010 har tagit mig genom ett gäng millopp, flera marathon och ultramarathon. Löpning har blivit en del av mitt liv. Jag älskar känslan av att nå mina mål och att prestera mer än jag trodde var möjligt.

Det ska bli både kul och utvecklande att få träna och inspireras tillsammans med andra och få professionell coachning. Förmodligen på sätt jag inte ens kan föreställa mig.

FRIDA MICHOLD
Jag upptäckte löpningen för snart tre år sedan, efter att helt oväntat ha slagit ett över 20 år gammalt rekord på det 15 kilometer långa terränglopp som min gymnasieskola anordnar årligen. Innan dess tyckte jag att det var skrattretande att människor frivilligt utsatte sig för något så plågsamt som löpning. 

I dag är mina dagliga rundor en av de viktigaste grundstenarna i mitt liv, det finns inget bättre sätt att uppnå välmående. Några av mina mest lyckliga stunder i livet har jag upplevt springandes.

GRUPPENS – OCH DIN – COACH
Coach Lars-Gunnar Skoog har själv en diger meritlista som löpare och en stor kunskap om att leda andra till framgång – inte minst via sina artiklar i Runner’s World.

Han kommer att coacha gruppens medlemmar under deras utmaningar och samtidigt inspirera dig som läsare i din träning.

Hål utkik i tidningen och under fliken TEAM ASICS GO RUN IT här på sajten för uppdateringar om gruppens utmaningar. Lycka till med din träning!


Nr 5 ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Fem farthöjande pass du måste testa
  • Det händer vid överträning
  • Ätstörning? Symtom du ska ta på allvar
  • Artros i knät?
  • Nya sköna löparskor
  • 6 enkla sätt att testa formen
Bli prenumerant
Antal kommentarer: 4

Anna Bååth

Så härligt för de fem! Jag kom inte med i er tävling men jag vann fan ta mig en startplats till NYC marathon idag!


Sten-Olof Mäki

Heja ungdomar med stor utvecklingspotential.
Lycka till!


David Karlström

STORT GRATTIS allihopa! Fan vad kul ni kommer att ha det!!
/Gammal och bortglömd Asics-utmanare 🙂


Malin Bolte

STORT GRATTIS!
Så kul ni kommer att ha, lycka till!
Malin BolteLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Nu vet vi vem som får springa New York City Marathon 2016!

Alla i Team Asics Go Run It är såklart lika stora vinnare, men nu är...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Experternas sista-minuten-tips inför Lidingöloppet

Världsmästaren i ultralöpning, Jonas Buud, och vår RW-coach LG Skoog vet hur du förbereder dig...

Läs mer

Så ska du träna för att bli snabbare på milen

LG Skoog coachar deltagarna i Team ASICS Go Run It inför deras tredje - och...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Häng med Team ASICS Go Run It inför Berlin Grand 10

Efter Ultravasan är det dags för gänget i ASICS Go Run It att öka upp...

Läs mer
Pannben och pallplats - Så gick det för Team ASICS Go Run It i Ultravasan

Våra löpare i Team ASICS Go Run It gjorde riktiga kanonprestationer i helgens Ultravasan. Det räckte bland annat till en...

Läs mer
Langning, långspurt och andra tips inför Ultravasan

Att springa 45 respektive 90 km i terräng är en stor utmaning. På lördag går startskottet för andra upplagan av...

Läs mer
Så laddar Team Asics Go Run It inför Ultravasan

På lördag 22 augusti är det dags för Ultravasan - Team Asics Go Run It:s nästa utmaning. Här berättar Anders,...

Läs mer