TEAM ASICS GO RUN IT är redo för första utmaningen

TEAM ASICS GO RUN IT är redo för första utmaningen


Den första lördagen i mars träffades de fem utvalda deltagarna i TEAM ASICS GO RUN IT för första gången. Nyfikenheten på vilka utmaningar som väntar kvintetten var hög, och det fanns även en viss form av overklighetskänsla att vara en av de fem utvalda.
– Det känns lite surrealistiskt att vara här, sa Anders Larvia, som har ett långsiktigt mål att springa maratonsträckan på 2.48.48.

Kanske gör han det redan den 30 maj då ASICS Stockholm Marathon ska avgöras. För det är den första utmaningen som ”teamet” ska ta sig an. Till sin hjälp har de den välrenommerade fystränaren och tidigare elitlöparen LG Skoog. Det var just LG som kickade igång dagen med att hålla en inspirerande föreläsning. Därefter väntade en professionell analys av löpförmågan i labbet på ASICS Flagship Store. Kick-offen avrundades ute på ett vindpinat Skeppsholmen där LG kollade in löptekniken hos utmanarna. Förväntningarna på vad som komma skall var odelat positiva hos gänget.

– Jag blev väldigt peppad idag under kick-offen när vi fick reda på de olika utmaningarna, det är kul att det är så blandade utmaningar. Sen ska det bli jättekul att få professionell hjälp med träningen, för det har jag aldrig fått förut. Det här kommer att bli galet roligt, sa Josefine Antonsson. Men vilka övriga utmaningar som väntar gruppen avslöjar vi inte ännu. Det får du veta i tidningen och här på webben längre fram. Häng med!

FÖRSTA UTMANINGEN: ASICS STOCKHOLM MARATHON
Att springa ASICS Stockholm Marathon är ingen enkel uppgift. Och inte bara därför att det är en lång sträcka som ska avverkas. Banan i Stockholm innehåller dessutom en hel del höjdmetrar i form av bland annat två Västerbro-passager, samtidigt som vädret kan bjuda på allt från några få plusgrader och regn till högsommarvärme och gassande sol. Därför var det viktigt för oss att deltagarna i gruppen med relativt kort startsträcka kan hantera den utmaningen på bästa sätt. Vi är övertygande om att de kommer att göra det – både var och en för sig men också tillsammans som grupp.

Hur vägen dit kommer att se ut samt vilka drömmar och mål som teamet har hittar du enklast här på runnersworld.se/asicsgorunit.  

TEAM ASICS GO RUN IT

FRIDA MICHOLD
”Jag har tävlat i tre år och det blir bara roligare. Jag vann SM-milen i K 22-klassen, men sen upptäcktes det att jag var för ung så jag fick ingen medalj…”

Här hittar du Fridas blogg


ANDERS LARVIA
”Målsättningen med löpningen är att hela tiden förbättra personbästa på alla distanser, men det är maratonsträckan som jag tycker är roligast.”

Här hittar du Anders blogg


JOSEFINE ANTONSSON
”Jag vill bli snabbare på milen och även förbättra min halvmara- och maratontid. På ASICS Stockholm Marathon är målet att slå mitt personbästa.”

Här hittar du Josefines blogg


MARCUS HARTMANN
”Det ska bli roligt med allt stöd som vi får i teamet och att få hjälp med att ta ytterligare ett steg i min löpning. Framför allt ska det bli så jäkla kul att få vara med!”

Här hittar du Marcus blogg


SANNA BRYNGELSSON
”Jag hoppas att få struktur i min träning, träffa folk som brinner för samma sak som mig, och att jag med coach LG:s hjälp kan sätta personbästa!”

Här hittar du Sannas bloggLämna kommentar

Fyll i formuläret nedan för att kommentera inlägget. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta*

*

*

Läs också

Nu vet vi vem som får springa New York City Marathon 2016!

Alla i Team Asics Go Run It är såklart lika stora vinnare, men nu är...

Läs mer

6 nummer av Runner’s World med trådlösa hörlurar på köpet!

Passa på! Nu kan du få 6 nummer av Runner’s World  tillsammans med ett par Defunc...

Läs mer

Experternas sista-minuten-tips inför Lidingöloppet

Världsmästaren i ultralöpning, Jonas Buud, och vår RW-coach LG Skoog vet hur du förbereder dig...

Läs mer

Så ska du träna för att bli snabbare på milen

LG Skoog coachar deltagarna i Team ASICS Go Run It inför deras tredje - och...

Läs mer

Fler intressanta artiklar

Häng med Team ASICS Go Run It inför Berlin Grand 10

Efter Ultravasan är det dags för gänget i ASICS Go Run It att öka upp...

Läs mer
Pannben och pallplats - Så gick det för Team ASICS Go Run It i Ultravasan

Våra löpare i Team ASICS Go Run It gjorde riktiga kanonprestationer i helgens Ultravasan. Det räckte bland annat till en...

Läs mer
Langning, långspurt och andra tips inför Ultravasan

Att springa 45 respektive 90 km i terräng är en stor utmaning. På lördag går startskottet för andra upplagan av...

Läs mer
Så laddar Team Asics Go Run It inför Ultravasan

På lördag 22 augusti är det dags för Ultravasan - Team Asics Go Run It:s nästa utmaning. Här berättar Anders,...

Läs mer